Tableti sve jeftiniji

poruka: 8
|
čitano: 1.155
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Tableti sve jeftiniji".
14 mjeseci
Tableti sve jeftiniji

Ne mogu oni dovoljno brzo spuštati cijene koliko plaće mogu brzo padati {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 12:35 (Gasttozz).

11 0 hvala 0
16 mjeseci
Tableti sve jeftiniji
Evo da vam dam jedan podatak što sam zamjetio, trenutno do 20.06.2012 - u METROU JE AKCIJA NA iPAD 2 16GB WiFi - 2,999kn. :)
Tony Soprano
15 mjeseci
neaktivan
Re: Tableti sve jeftiniji
U Svijet medija je bio donedavno 2800kn, a sad je isto 2900kn. Korektna cijena s obzirom da je kod nas PDV 25%, a u americi gdje je i najjeftiniji košta ravno 2400kn. Apple je za ovo pojeftinjenje cijena učinio najveći posao uz Amazon, jedino s razlikom što tim postupkom nije spuštao kvalitetu.
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
3 godine
Tableti sve jeftiniji

Padat će to i niže,uskoro dolaze android tableti sa tegrom 3 u cjenovnom rangu 200- 300 $,ovisi o veličini ekrana. Pa hrpa win8 tableta,ipad mini...

Fala bogu,po meni je glupost dati 5000 kn za nešto što će ti stajati doma i na čemu ćeš povremeno surfati i igrati igrice. Al dobar tablet za 1500-2000 kn po meni ima smisla.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
4 godine
DwightSchrute kaže...

Padat će to i niže,uskoro dolaze android tableti sa tegrom 3 u cjenovnom rangu 200- 300 $,ovisi o veličini ekrana. Pa hrpa win8 tableta,ipad mini...

Fala bogu,po meni je glupost dati 5000 kn za nešto što će ti stajati doma i na čemu ćeš povremeno surfati i igrati igrice. Al dobar tablet za 1500-2000 kn po meni ima smisla.

Yarvik 9.7 možeš nabaviti za ispod 1500 KN (IPS, USB Host, HDMI, ICS..) Sasvim dovoljan za povremeni surf i za igre klincima, sposoban za hd, itd.

2 godine
Da,ali nemožeš skidat aplikacije s play storea.Koja je onda korist?
robimarko@gmail.com
4 godine

? Od kud ti to? Koja bi bila svrha tableta sa najnovijim Androidom da ne može pristupiti Play store-u?

2 godine
Pa tako piše na njihovim stranicama
robimarko@gmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice