Tanki PlayStation 3

poruka: 43
|
čitano: 7.304
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Tanki PlayStation 3".
4 godine
Tanki PlayStation 3

Istina, nije jasno zašto bi netko kupio stari PS3 s čvrstim diskom kapaciteta 80GB, kada za istu cijenu može dobiti novi s čvrstim diskom kapaciteta 120 GB.

Neznanje ljudi i sposobnost trgovca da ti uvali muda pod bubrege.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
3 godine
neaktivan
RE: Tanki PlayStation 3

takav ps3 je trebao bit odmah predstavljen, a ne tek sad

4 godine
Tanki PlayStation 3

Ajmo ljudi dobra prilika za sve one koji nemaju PS3:-) Uncharted 2 samo što nije izašo:-D

Evo malo slika i usporedbi s drugim konzolama:

http://www.joystiq.com/photos/ps3-slim-unboxing/

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell
3 godine
neaktivan

3.0 predobro izgleda s ovim dinamicnim temama...

4 godine
Tanki PlayStation 3

Ne mislim da ce biti ta cijena u nas. 350-370€ je vjerojatnija cijena.

Ok konzola ali neka smanje cijene igara. To je najvec prepreka prilikom kupovine.

3 godine
neaktivan
Tanki PlayStation 3

nejveca prepreka zasto ljudi ne kupuju PS3 je zato jer nema piratske igre...po meni xbox ni nista al ima pirate pa ljudi to kupuju...ps3 je puno bolja multimedialna konzola od xboxa

You will never walk alone
4 godine
Tanki PlayStation 3

Ne znam zasto, ali meni se dizajn nije svidjao kod prve verzije. Mislim da i drugi nisu bas odusevljeni PS3 dizajnom. 

4 godine
Tanki PlayStation 3

Zapravo, uopće ne razumijem zašto Sony izdaje lite verzije svojih konzola, jer isto je bilo i sa PS i PS2...

Značili sada ovo da će PS3 (debeli) pojeftiniti, jer iskreno meni se više sviđa debeli, a od svega što je tanko imam osjećaj da je slabije...

Budući Bill Gates... Ili barem Steve Jobs!
3 godine

meni je dizajn ljepsi kod prve ps trice ali ovdje je disk veci, ali i u ps3 stari kupis disk od 160 giga i ugradis i eto ga, ali sta je tu je

3 godine
neaktivan
Tanki PlayStation 3

izgeda mal jeftino

3 godine
neaktivan
Tanki PlayStation 3

Cijena će u SAD biti 300$, u Europi 300€ a kod nas min 400€ . pa tko je tu lud?!? Japanci nas muze ko Milku.

www.abandonia.com
4 godine

Bit ce kod nas oko 300€ isto.

Veliki kod nas kosta 400€ - stara cijena.

3 godine
neaktivan
Tanki PlayStation 3

Kupiš ga u Sloveniji za 300€, prošveraš, dobiješ 50€ ddv nazad i eto ga za 250€.

2 godine
neaktivan
Tanki PlayStation 3
3 godine
neaktivan
Tanki PlayStation 3

Hoće, ali kod Uncle Sama.

3 godine
protjeran
Tanki PlayStation 3

čovjek bi pomislio da će možda netko uvidjeti   katastrofalan dizajn obične verzije.   Zašto sony uvijek mora imati najružnije konzole ?     ovo je gadnije čak i od obične dvojke.   fuj.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
2 godine
l)oolvl kaže...

čovjek bi pomislio da će možda netko uvidjeti   katastrofalan dizajn obične verzije.   Zašto sony uvijek mora imati najružnije konzole ?     ovo je gadnije čak i od obične dvojke.   fuj.

ma bitno da radi,fuckas dizajn ak je sporo i ak je bucno ko da traktor palis,nek radi i sve 5Smijeh

4 godine
Alex55 kaže...

Zapravo, uopće ne razumijem zašto Sony izdaje lite verzije svojih konzola, jer isto je bilo i sa PS i PS2...

Značili sada ovo da će PS3 (debeli) pojeftiniti, jer iskreno meni se više sviđa debeli, a od svega što je tanko imam osjećaj da je slabije...

Ista fora ko s grafičkama. Proizvodnja na manje nm veća učinkovitost proizvodnje i to je to.

4 godine
Tanki PlayStation 3

zar stvarno nisu mogli stari dizajn prilagoditi novim dimenzijama, ovo je fakat ruznoBelji se

Every time two people have sex, an angel gets a boner
3 godine
protjeran
Tanki PlayStation 3

hehe sad me sram al meni je ljepa koznola veca jos i ljepsa ... osobno mi se ne sviđa od xboxa dizajn a od wii-a moze proc.....

cim dulje na linuxu to bolje za moje zivce i zdravlje nadam se da ce te i vi to shvatiti PO PREPORUCI DOKTORA LUKE KOVACA
4 godine
Tanki PlayStation 3

Hoće li pojeftiniti debeli PlayStation 3?

Jer sam do sada imao vse debele PlayStatione, pa bih htio zadržati tradiciju...

3 godine
Tanki PlayStation 3

Čekao sam slim verziju i pad cijene,ali ovo....radije ću sad kupiti staru verziju,ovo bi me bilo sramota pokazati ikome,izgleda kao najjeftiniji VIVAX-ov divx player koji će riknuti za 3 miseca.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 17:13 (QFlash).
3 godine
neaktivan
Tanki PlayStation 3

sony-u broj 3  donosi veliku nesrecu...radije da je sam smanjio cijenu a da konzolu nije dirao doduse meni se ne svidja glossy konzola jer jako skuplja prasinu i packa se ali je ipak ljepsa od ova slim inacice

2 godine
neaktivan
Tanki PlayStation 3

sve to lijepo zvuči i nadasve primamljivo.. iako sam veliki obožavatelj Playstationa i to mi je najbolja platforma za igranje mislim da ću ipak ove jeseni kupit Xbox 360.. i samo radi pirata.. nije nikakav broj 3 nesretan za Sony - a.. zna se zašto se PS3 ne prodaju dovoljno.. zbog nemogućnosti ugradnje chipova.. za nas smrtnike nezaobilazna stvar.. zbilja šteta.. svaki dan znam još usprkos posjedovanju jakog PC - a upaliti PS2 i odigrati neki stari hit na njemu jer PS je bio i ostao kralj.. i zbilja ću biti jako tužan kad ću najesen vjerojatno prijeći na Xbox360..  Mršti se

4 godine

Onda ne kupuj XBox 360! XD

4 godine
Tanki PlayStation 3

Naručuj kao i ja igre za 150 kn nove (s poštarinom)  iz Engleske i Kanade, pa ti neće biti skupo, te će ti se isplatiti jer za cijenu modificiranja možeš kupiti nekoliko vrhunskih igara. Nemoj plaćati domaćim lihvarima maržu! Još samo da napomenem ove godine PS3 definitivno šiša Xbox po pitanju ekskluziva!

3 godine

Figo kaže...

sve to lijepo zvuči i nadasve primamljivo.. iako sam veliki obožavatelj Playstationa i to mi je najbolja platforma za igranje mislim da ću ipak ove jeseni kupit Xbox 360.. i samo radi pirata.. nije nikakav broj 3 nesretan za Sony - a.. zna se zašto se PS3 ne prodaju dovoljno.. zbog nemogućnosti ugradnje chipova.. za nas smrtnike nezaobilazna stvar.. zbilja šteta.. svaki dan znam još usprkos posjedovanju jakog PC - a upaliti PS2 i odigrati neki stari hit na njemu jer PS je bio i ostao kralj.. i zbilja ću biti jako tužan kad ću najesen vjerojatno prijeći na Xbox360..  Mršti se

Da, i ja cu vjerovaatno na XBpx 360 prijeci, PS2 prodao i to za 1000 knBogataš Sorry na off-topicu, ali koja je to jaka konfa...

http://spaceforum.forumsmotion.com Gmail: ivan.stoposto@gmail.com MSN: ivan_babic_95@hotmail.com
2 godine
neaktivan
4ucker kaže...

Figo kaže...

Da, i ja cu vjerovaatno na XBpx 360 prijeci, PS2 prodao i to za 1000 knBogataš Sorry na off-topicu, ali koja je to jaka konfa...

ma ne mislim da je neka ultra jaka konfa, nego konfa koja vrti Crysis na enthusiast i Far Cry 2 na very high.. itd.. time sam mislio reći da mi je draže i puno zabavnije igrat igre na PS-u 2 koji je zastario nego nove hitove na PC-u sa vrhunskom grafikom.. .. da imao sam i ja ponude za PS2 ..također cca 1000 kuna.. ali nisam imao srca prodati ga.. ipak je obilježio moj gaming svijet..Cool a i dan danas igram na njemu PES nastavke i neke starije igre.. a i dolazi jedan hit na jesen kojeg ću sigurno igrat na starom dobrom PS 2 - Sillent Hill : Shatered MemoriesSmijeh

4 godine
Tanki PlayStation 3

Je mogu nadograditi PS2? Ha-ha...

Mislim, ako je moguće nešto RAM-a ili slično... I onako mu je istekla garancija... Imam debelog...

4 godine
Tanki PlayStation 3

Obzirom da je PS3 puno vise od igrace konzole, "debela" verzija barem izgleda ozbiljno i sasvim dobro se uklapa u nekakav hi-fi set, LCD televiziju i slicno. Revidirani PS3 doista izgleda jeftino, bas kao i XBox 360.

A s druge strane... igre mi nisu bitne. Ionako ga imam samo radi dvije stvari - Gran Turisma 5 (konacno, stize full verzija krajem godine) i Sing Star karaoka za vrhunsku zezanciju kad se skupi drustvo :-)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice