„Tateku“ 60 milijuna

poruka: 17
|
čitano: 893
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "„Tateku“ 60 milijuna".
2 godine
„Tateku“ 60 milijuna

imaju isti onaj glupavi izraz lica

2 godine
Re: „Tateku“ 60 milijuna
alexspalato kaže...

imaju isti onaj glupavi izraz lica

samo se ti tješi

11 mjeseci
suspendiran
„Tateku“ 60 milijuna

Smijesnog li naroda :)))

4 godine
„Tateku“ 60 milijuna

stari mu s obzirom da je zubar ima loše zube.

Mrzim cheatere iz dna duše
4 godine
ima nos po 'standardu'
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
3 godine
crozoki kaže...

To samo potvrđuje onu staru narodnu da:"Postolar ima najgore crevlje (cipele)". A s druge strane, kao zubar, čovjek je upoznat sa cijenam u branši, pa se malo 'stisnuo' dok ne unovči dionice. (Nemože svatko kao Mr. Bean sam sebi popraviti zube. :-)

22 mjeseca
„Tateku“ 60 milijuna

možda bu sad imal i za toupe .. lawl

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
2 godine
„Tateku“ 60 milijuna

Ipak je najveći posao odradio kada je napravio Marka. {#}

Inače, poštovanje čovjeku što je podržao sina iako je to u početku sigurno izgledalo kao promašena investicija.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.
2 godine
„Tateku“ 60 milijuna

Sad kad su se natrpali sa penezima onda mogu smišljat lovačke priče,i ja bi na njihovom mjestu.

11 mjeseci
suspendiran
crozoki kaže...

kad se sjetim koliko je stari, koji nije americki zubar, u mene ulozio ne znam bi li plakao ili se smijao. ni pribliznu cifru ne znam ni ja ni on. no glavno da zuckenbergovi imaju zapisano 2000$ u malom blokicu.

7 mjeseci
protjeran
„Tateku“ 60 milijuna

Cemu tolika zavist i vrijedjanje? Zuckerbergu nitko nista nije dao ni poklonio nego je decko svojom idejom nesto ostvario. Svi salvu uvreda na racun njega i oca. Eeeee, cisti dokaz da jesmo i da cemo ostati - svinje balkanske - nikad nista drugo ...

colonello bastardo
12 mjeseci
colonello_Bastardo kaže...

Cemu tolika zavist i vrijedjanje? Zuckerbergu nitko nista nije dao ni poklonio nego je decko svojom idejom nesto ostvario. Svi salvu uvreda na racun njega i oca. Eeeee, cisti dokaz da jesmo i da cemo ostati - svinje balkanske - nikad nista drugo ...

Upravo to. Mentalitet ovog našeg naroda je teška sramota. Nedao Bog da si u nečemu bolji od nekoga. Odmah će ti naći neku manu, pa makar i to da ti je nos ovakav ili onakav. Još gore je ako si slučajno bogatiji od nekoga. Onda si odmah po defaultu lopov jer to je jedini način da se ovi drugi ne bi osjećali manje vrijedni jer im je ispod časti prihvatiti da je netko svojim radom uspio steći više nego oni.

3 godine
„Tateku“ 60 milijuna

"Radi se o tome da je 2004., kada je tek započinjao s Facebookom, Mark od oca posudio 2.000 dolara za pokretanje posla. Zauzvrat je dobio opcije za dva milijuna dionica Facebooka. Prvotno je, prema pisanju Business Insidera bilo zamišljeno da opcije isteknu nakon godine dana, ali je upravni odbor Facebooka odlučio da to ipak ne bi bilo fer. Stoga su Markovom ocu ponovo 2009. izdali dva milijuna novih dionica."

Mark je htio zaj*bati sopstvenog oca koji mu je na pocetku pomogao? Jasno je da smrad, ali ovo je bas previse

3 godine
„Tateku“ 60 milijuna

...po filmu the social network, te dve tisuće mu baš i nisu bile od neke koristi...{#}

...kaos...
12 mjeseci
Shagmans kaže...

Mark je htio zaj*bati sopstvenog oca koji mu je na pocetku pomogao? Jasno je da smrad, ali ovo je bas previse

Ma tko si ti da nekoga sudiš i nazivaš smradom? Odakle tebi taj zaključak da je Mark htio zaj** vlastitog oca ili si tu mudrost sam osmislio? Jesi ti uopće svjestan koliko novca Mark zarađuje? Tih 60 milijuna dolara je za njega sića da bi zbog toga radio razdore u obitelji.

3 godine
„Tateku“ 60 milijuna

Po svemu što sam do sad saznao o njemu, smrad je i to deluxe :) Zaje*ao je najboljeg prijatelja za % u FB, što ne bi i oca? A što ga ti toliko braniš? I kakve veze količina novca koju neko posjeduje, ima sa tim da je megaloman, škrtica i gramziv?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 12:10 (Shagmans).
12 mjeseci
Shagmans kaže...

Po svemu što sam do sad saznao o njemu, smrad je i to deluxe :) Zaje*ao je najboljeg prijatelja za % u FB, što ne bi i oca? A što ga ti toliko braniš? I kakve veze količina novca koju neko posjeduje, ima sa tim da je megaloman, škrtica i gramziv?

U tome i jest problem. Imaš predrasude bez opravdanih razloga. U svemu su dvije priče a ti si odlučio vjerovati onoj u kojoj je on smrad.

Kad je čovjeku ideja upalila naravno da su mu se na vrat natovarili svi koji su ga ikad vidjeli u životu tj. svi koji su imali i najmanju šansu da neku lovu izvuku od njega, da ga za nešto tuže (npr. da ih je "krivo" pogledao na ulici i time im narušio duševno zdravlje i sl.). Tako isto vjerojatno i taj njegov "najbolji" prijatelji koji je isto tako tražio svoju priliku.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice