Tele2 predstavio novu prepaid tarifu

poruka: 25
|
čitano: 2.405
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Tele2 predstavio novu prepaid tarifu".
4 godine

a znači ipak je bila riječ o teletini, što se reklamirala po plakatima Smijeh

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
2 godine

Kakvu su kampanju napravili, a na kraju samo još jedna nova tarifa... o.O

4 godine

Bome dobra tarifa... 

4 godine

Ne volim dvi stvari: naplata uspostave poziva i ovo da moram nadoplatiti minimalno 100 kn svaki misec ili ništa od tarife. Zato i imam kikiriki tarifu koju izgleda neću nikada ni mjenjati. Nemam uspostave i mogu nadoplatit kad god oću i koliko oću, a pozivi su ekstra jeftini.

3 godine
RE: Tele2 predstavio novu prepaid tarifu
Tony kaže...

Ne volim dvi stvari: naplata uspostave poziva i ovo da moram nadoplatiti minimalno 100 kn svaki misec ili ništa od tarife. Zato i imam kikiriki tarifu koju izgleda neću nikada ni mjenjati. Nemam uspostave i mogu nadoplatit kad god oću i koliko oću, a pozivi su ekstra jeftini.

Pa ni na smajliju se uspostava ne naplaćuje, pročitaj text ponovno.

Herbalife
22 mjeseca
neaktivan

Koristim tele2 i jako mi je dobra ta tarifa...i ja imam kikiriki tarifu...ima jeftine poruke i pozive...ko jos nije probao neka proba tele2...CoolCool

2 godine

Pre dobra tarifa. Imam tele 2 vec nekoliko godina i od uvjek su najjeftiniji a ne koristim nakakvu tarifu. Ima da sa ovom tarifu posaljem svih 2000 poruka (poruke skoro ne saljem.) i da potrosim svih 150 mb. Veselim se jer uskoro moram nadoplatit racun. :D

2 godine
neaktivan
Mene samo zanima kakav je signal na tele2?
Jer kad sam zadnji put provjerio, bio je katastrofa. Dok to ne srede, držim se tomata kojem je jedini (al veliki) nedostatak internet, kojeg nema.
3 godine
tomislav_p kaže...
Jer kad sam zadnji put provjerio, bio je katastrofa. Dok to ne srede, držim se tomata kojem je jedini (al veliki) nedostatak internet, kojeg nema.

A za isusa krista, pa nije da zadnjih XY godina nisu ništa napravili.

Ja sam bio na VIPu od kad jedino u ZGu si imao dobar signal (sjever Hrvatske), pa danas kad netko pita kakav je signal, onda mu se svi smiju. Bijah tako reći po cijeloj RH, nikada problema sa Tele2 signalom.

Every hole is a goal!
2 godine
neaktivan
Bukva kaže...
tomislav_p kaže...

A za isusa krista, pa nije da zadnjih XY godina nisu ništa napravili.

Ja sam bio na VIPu od kad jedino u ZGu si imao dobar signal (sjever Hrvatske), pa danas kad netko pita kakav je signal, onda mu se svi smiju. Bijah tako reći po cijeloj RH, nikada problema sa Tele2 signalom.

samo pitam... ali mi se i dalje nekako teško skinuti s vip-ovog sjajnog signala (iako zbog ove tarife to možda ipak napravim)

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 22:14 (tomislav_p).
3 godine
tomislav_p kaže...

Bože, di si ti još, ja imam tele i signal im je čist normalan, uopće nemam problema s njim...to je bilo nekada, danas je standard

Men aren't fat, only fat women are fat.
2 godine
neaktivan
peraja kaže...
tomislav_p kaže...

Bože, di si ti još, ja imam tele i signal im je čist normalan, uopće nemam problema s njim...to je bilo nekada, danas je standard

A jebiga, nije mi hobi pratiti signale svih mreža, znam da je vip tu najjači, a tomato najjeftnji, ali za mobilni internet mi je vip preskup pa mi ova tarifa odgovara iako 150mb i nije baš nešto

3 godine
neaktivan

Izbjegavati Tele2 i njihove "besplatne" stvari! Ne, nisu ni ostali san snova, ali barem je signal OK i ne tretiraju korisnike kao totalnu stoku.

3 godine

Što im znaći to tele, je li to mlado od krave?

20 mjeseci
neaktivan

Polako sa oduševljenjem, rijeć je ipak o Tele2.

Dakle, ono što Vam nitko nije rekao a niste se dovoljno raspitali...

Podatkovni promet u Smiley paketu je zaista 150 mb ali bi bilo fer i pošteno da su Teleovce rekli da se bajtovi skidaju sa tih 150 mb samo kad ste isključivo na njihovim odašiljačima (doduše, Zagreb je pokriven, a što je sa ostalom lijepom Našom). Ako ste na području gdje oni nemaju vlastite odašiljače tada plačate promet po cijeni koju T-mobile naplačuje u osnovnoj tarifi a to je cca. nekakvih 5 bjesnih kuna po 100 kb.

Što se tiće telefonije i SMS-a tu je stvar čista i zaista je tako.

Provjerite pa me demantirajte ako sam krivo naveo.

Tek toliko o Smiley - Plačko trarifi i sjajnoj kampanji...

21 mjesec

ja bi vrlo rado prešao na Tele2 jer imaju jeftinije pozive i od VIP i od T-Mobile, ali sam od dosta ljudi čuo da imaju problema sa signalom

bilo u D.Selu, Sesv. Kraljevcu, na Vir-u.... kolege koji imaju Tele2 su jako razočarani sa signalom i žale dan kad su uzeli njihovu karticu....

3 godine
neaktivan

Polako sa oduševljenjem, rijeć je ipak o Tele2.

Dakle, ono što Vam nitko nije rekao a niste se dovoljno raspitali...

Podatkovni promet u Smiley paketu je zaista 150 mb ali bi bilo fer i pošteno da su Teleovce rekli da se bajtovi skidaju sa tih 150 mb samo kad ste isključivo na njihovim odašiljačima (doduše, Zagreb je pokriven, a što je sa ostalom lijepom Našom). Ako ste na području gdje oni nemaju vlastite odašiljače tada plačate promet po cijeni koju T-mobile naplačuje u osnovnoj tarifi a to je cca. nekakvih 5 bjesnih kuna po 100 kb.

Što se tiće telefonije i SMS-a tu je stvar čista i zaista je tako.

Provjerite pa me demantirajte ako sam krivo naveo.

Tek toliko o Smiley - Plačko trarifi i sjajnoj kampanji...

taj podatkovni promet na tele2 signalu vrijedi već jedno godinu-dvije (nisam sad ziher koliko dugo).

počelo je kao pilot, ali se dalje nastavilo zbog svoje popularnosti.

tako da to nije nikakva novost, niti bilo kakva prijevara.

imaš poruku kojom provjeriš na čijem si signalu i nema greške.

nisi otkrio nikakvu zavjeru, nego samo toplu vodu

www.hcl.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 8:30 (manki).
4 godine

Žale dan kad su uzeli tele karticu? Pa fino ju baciš/daš/prodaš i uzmeš drugu. U čemu je problem?

Smiley tarifa je tarifa za 0kuna tj. kad nemaš mobitel, hehe. Ja trošim 150-200kn godišnje na dva mobitela i to isključivo za fuš, pa ako imaju nešto povoljnije nek mi se jave...

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/
21 mjesec

problem je u ugovoru na 24 mjeseca

4 godine
peraja kaže...
tomislav_p kaže...

Meni je isto signal katastrofa (5km od Krapine). Svaki hebeni dan kad dodjem sa posla iz Zagreba, moram se prebacivat na signal od T-Mobilea, jer sam inace skroz nedostupan (mobitel mi ne moze niti zazvonit). Smiley mi je super najvise zbog "besplatnog" SMS-a i 150MB interneta, al sto ce mi i 10x puta vise kad uopce nemam signala i "surfam" (šepam) po 5kn/100kb na T-Mobile signalu.

My Chi is stronger than yours
2 godine
Mislim fora ima je bila kampanja :)
Nego što se tiće tarife, OK za SMS-ove, ali 150 MB je dostatno eventualno za slanje i primanje mail-ove.
Inaće svi koje znam da su prešli na Tele2 prepaid uslugu kažu da su zadovoljni, sa pretplatama ne znam, mislim da svi manje više nude isto, caka je očito gdje uzmu, a gdje dodaju što.
http://www.woodgamesfx.com
4 godine

Ako sam dobro skuzio, od tih 150MB/kn oduzima se i promet sa T-Mobile signala, a ne samo sa Tele2? I nije 5kn/100kb, nego 2kn, al svejedno 20 puta vise nego na Tele2... lol. Ako je tako, mozda ipak i uzmem Smiley. 150MB mjesecno za mobilne usluge je i vise nego sto trebam, a ionako ne telefoniram puno.

My Chi is stronger than yours
20 mjeseci
neaktivan
manki kaže...

taj podatkovni promet na tele2 signalu vrijedi već jedno godinu-dvije (nisam sad ziher koliko dugo).

počelo je kao pilot, ali se dalje nastavilo zbog svoje popularnosti.

tako da to nije nikakva novost, niti bilo kakva prijevara.

imaš poruku kojom provjeriš na čijem si signalu i nema greške.

nisi otkrio nikakvu zavjeru, nego samo toplu vodu

Ma super... poruke za provjeru... samo, mogu se okladiti da 50 % ljudi nema pojma da trebaju provjeravati porukama da će im za 1 mb biti trečen račun za 20 kuna ili za 150 mb 3.000,00 kuna (ako imas na racunu :-).

A kad imas 'push mail' ili neku drugu uslugu koja cucla promet u pokretu ili nekog klinca kojem se roditelji bas ne kuze a klinac bi bas na fejs..., mo'š si mislit kak će svako malo slati poruke 'na kojem sam odašiljaču ja', btw. od Zagreba do Zadra se promjeni cca 30-ak odašiljača, pa ti koristi 'push mail'.

Kako god, tko voli nek' izvoli, ali tarifa je nedovoljno objašnjena i točka.

3 godine
neaktivan

da, imaš poruke za provjeru ako se ideš spajati da vidiš na čijem si trenutno signalu (ak se dobro sjećam, besplatne su).

isto tako na svakom mobitelu piše na čijem si signalu (barem garantiram za sve svoje mobitele koje sam imao....) tako da se nećeš spajati ako si na tuđem signalu.

druga stvar je da ako si na netu (putuješ recimo) i ako te prebaci sa signala jednog providera (sa tele2) na drugi (tmobile), veza se prekida i ne može te na taj način oderati.

tako su objašnjene sve tarife u HR, tele2 nije iznimka

www.hcl.hr
2 godine

Hm, meni na mobu piše na kojoj sam mreži. Ako mi se spaja na t-mobile, ispod mreže tele2 mi piše da sam na t-mobile spojen. (samsung corby)

Makar, jako rijetko mi je bio spojen na t-mobile. Čak i na moru, i cijelim putem na more mi je bio spojen samo na tele2.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice