Terabajtni porez

poruka: 39
|
čitano: 3.303
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Terabajtni porez".
2 godine
Terabajtni porez

hahaha

Što je sljedeće? Porez na overclock?

2 godine
Terabajtni porez

Koji lopovi, nevjerojatno.

Ofc.
4 godine
Terabajtni porez

Buduci da su *nasi* trenutno na 'legalizaciji' seoskih kokosinjaca i svinjaca nece proci puno do slicnog prijedloga..., jer ponestaje prostora odakle narodu jos uzeti novce.

18 mjeseci
Re: Terabajtni porez
Prvo su rastrosni na sve strane, a sad bi pljackali ljude da to povrate...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
4 godine
Terabajtni porez

Drzave su kao institucije u danasnje vrijme opsolate i kao takve treba ih unistiti. Regionalizacija je optimalnije rjesenje za uvijete u kojima danas zivimo, visoka tehnologija omogucuje regijama pojavu na trzistu, ne trebamo drzavu da nas stiti, kao ni njezine zakone... moderan biznis se vrti online i podljeze sasvim drugim pavilima...

ovaj zakon, odnosno prijedlog za zakon jasno govori sto su danas drzave, velika birokratsa tijela koja samo sise paru...

ako im treba novaca, neka upale printere, dopuste gradjanima auto stampu i sl. i biti ce svi happy.... poreznici s brdo placenog porez, trgovci sa uvecanim prometima i mansim zaradama, proizvodjaci s praznim sladistima i brdom love za usmijeriti u razvoj! a ne pokusati naplatiti nenaplativo, odnosno ono sto je naplativo samo u fasistickoj republici hrvatskoj...

5 godina

Pa mi ovaj porez već plaćamo, ako niste znali

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 20:10 (segregator).
3 godine
neaktivan

Misliš na onaj ZAMP-ov?

Nije se još vinuo u te visine, i ide ZAMP-u a ne državi.

Ima mjesta za oporezivanje i hrvatskog diskovlja.

5 godina
Terabajtni porez

da zamp i ko zna kaj sve još

dakle disk dođe sad 900kn i jos daj toliko za porez :d

pošto se u tajvanu jos oporavljaju

5 godina
Terabajtni porez

Kada smo riješili diskove, ostaje pitanje zraka. Naime, uočeno je da ga razmetno i neodgovorno, a besplatno dišu manje-više svi

nista ne brini. manje ce se i disat.  dapace i ovi sto ne disu, dosta su skupi. komunalne rezije pogrebnih djelatnosti poprilicno rastu.  sada smo jos na levelu "cemu tri obroka dnevno,kada je i jedan dovoljan".  nikakav problem nebi bio umjesto udahn-izdahni-udahni, uvest udahni i drzi dok ne poplavis, onda opet.   ko ima para neka kupi flat-disanje.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
18 mjeseci
Terabajtni porez

Radiće arhiveri.

4 godine
Terabajtni porez

Stara vijest.

Kolko znam odbaceno je ovo pred 2 mjeseca.

A i da je proslo jednostavno se moglo izbjec placanje tog poreza kupnjom u jednoj od ostalih clanica EU.

Sprdacina.

5 godina
Terabajtni porez

Gluplju vijest nisam odavno čuo. Jel' ovo neka zajebancija?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
5 godina

Sve je to stvar navike...ameri umiru od smijeha kad čuju na koje poreze na benzin smo mi navikli...

kod njih 8% ide državi od cijene goriva, a kod nas stotinjak

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
4 godine
TranceMight kaže...

ako im treba novaca, neka upale printere, dopuste gradjanima auto stampu i sl. i biti ce svi happy.... poreznici s brdo placenog porez, trgovci sa uvecanim prometima i mansim zaradama, proizvodjaci s praznim sladistima i brdom love za usmijeriti u razvoj!

Daj malo objasni ovaj sustav, to jest održivost istoga.

segregator kaže...

Ameri umiru od smijeha kad čuju na koje poreze na benzin smo mi navikli...

Kod njih 8% ide državi od cijene goriva, a kod nas stotinjak.

?

www.bug.hr/forum/suspended/
4 godine
Terabajtni porez

Enormna glupost.. što je sledeće: porez na paket papira od 500 listova.. porez na šoljice za kafu.. porez na sve što nešto može skladišti se.. Svašta c c c.

5 godina
Random. kaže...
segregator kaže...

Ameri umiru od smijeha kad čuju na koje poreze na benzin smo mi navikli...

Kod njih 8% ide državi od cijene goriva, a kod nas stotinjak.

?

cijena benzina je 5kn (npr), i još 100% tog iznosa ode državi..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
4 godine
Terabajtni porez

I mi smo više manje tu kod portugala, kupujte hardove dok možete.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
5 godina
Terabajtni porez

J*ebo im pas mater svima 100 puta! {#}

Freak Show Inc.
18 mjeseci
Terabajtni porez

Sad će nam Linić nabiti porez na očvrsje.

Neznanje nije opravdanje za glupost.
17 mjeseci
Terabajtni porez

Zaboravili su da su u EU! Portugalci će kupovat diskove i ostale memorije preko neta iz drugih EU država! {#}

3 godine
Terabajtni porez

{#}

(*cross-fire and rocket attacks*) Shepard: GARRUS! A little help over here? Garrus: Can it wait a minute, I'm in the middle of some calibrations!
5 godina
kingrz kaže...

Zaboravili su da su u EU! Portugalci će kupovat diskove i ostale memorije preko neta iz drugih EU država! {#}

...i platiti lokalni porez....carine nema, al porez se plaća

17 mjeseci
segregator kaže...
kingrz kaže...

Znaci da će morat provjeravat svaku internet tranzakciju ukljucujuci i ebay!

4 godine
neaktivan
Terabajtni porez

Tko je ono bio rekao: Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam siguran.{#}

4 godine
Terabajtni porez

I onda se meni smiju kad kažem da će Amiga uskrsnuti.

K
5 godina
axelox kaže...

Tko je ono bio rekao: Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam siguran.{#}

...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
4 godine
Terabajtni porez

Neka onda proglase robovlasnički sistem da se bar zna na čemu smo. Inače, ako je ovaj sistem neodrživ, nije rješenje da se država pretvori u pakao, nego da se sruši sistem i izgradi neki koji je funkcionalan. Na žalost, ovaj će se još neko vrijeme boriti i ujedati dok na kraju ne crkne. Island je zanimljiv jer je krenuo sasvim drugačijim putem. Osim što ne želi da građani plaćaju dug banaka, većina hipotekarskog duga je sad oprošteno.

5 godina
segregator kaže...
kingrz kaže...

krivo, porez si platio već u nekoj članici EU gdje si kupio robu

kad kupiš u francuskoj i prevezeš u portugal nema granice, nema carine i nema plaćanja poreeza - porez je plaćen u francuskoj (jednako tako nema povrata poreza kad iznosiš iz francuske)

povrat poreza je tek ako se iznosi van EU granice

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 0:08 (Darky).
4 godine
Random. kaže...
TranceMight kaže...

ako im treba novaca, neka upale printere, dopuste gradjanima auto stampu i sl. i biti ce svi happy.... poreznici s brdo placenog porez, trgovci sa uvecanim prometima i mansim zaradama, proizvodjaci s praznim sladistima i brdom love za usmijeriti u razvoj!

Daj malo objasni ovaj sustav, to jest održivost istoga.

procitaj jos jednom... na stampi... printer era... :P

objasni ti meni odrzivost ovog sustava? sto vise radis manje para imas, sto manje radis, bolje ti je.... di je tu odrzivost? ja sam ti se eto prebacio na ove koji NE rade i zaista mi je dobro :) jel sam odrziv? al opet sam tu, ko i oni koji 12h na dan gule i zaradjuju tako da na kraju mejseca gledaju dal im je dovoljno 2 jogurta pa da poijele na cetvero...

bez brige, vracam se i ja u radne vode, al dok mogu ovako... da drugi rade za mene....

zaista sjajno, jel? :)

eto ti odrzivosti ovog smeca, pa se onda pitaj o odrzivosti mojih jdnostavnih ideja.... sve je u odlukama, ako odlucimo da je ono rjesenje, bit ce :) sve ostalo je samo iluzija... iliti nametnuta istina :)

ak bi isli na ozbiljno a ne provokativno: resursno bazirana ekonomija i educiranje ljudi a ne puko skolovanje koje stvara zoombije....

3 godine
Terabajtni porez

Po ovoj logici oni bi mogli uvesti porez na sve. Najbolje da uvedu porez na postojanje! Ljudi ionako stvaraju trosak drzavi svojim postojanje, pa neka onda placaju po svojoj starosti porez na to sto su rodeni.

Ovakve gluposti stvarno treba srezati odmah u korjenu!

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice