Tesla Roadster - još malo pa nestalo

poruka: 10
|
čitano: 818
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Tesla Roadster - još malo pa nestalo".
4 godine

Ne znam na koju foru je ovaj auto povezan baš sa IT svijetom, al je dobar. I ja bi jedan ovakav Cool

Doć će Zoka da vas roka
3 godine
neaktivan

jos ce mo vidjeti sta ce biti od toga, prvi potpuno elekricni auto, pitanje je kolik ce nesta sto je prvo u uspjeti.

4 godine
RE: Tesla Roadster - još malo pa nestalo
gabriel.john.super kaže...

jos ce mo vidjeti sta ce biti od toga, prvi potpuno elekricni auto, pitanje je kolik ce nesta sto je prvo u uspjeti.

Nije ovo prvi električni auto, možda je prvi koji bi spadao u roadster ili sportsku kategoriju.
BTW i ja bi jednog: 199 W·h/km, a prosječna cijena struje kod nas je 0,57 Kn /KWh, hm dakle malo više od 14 lipa po kilometru??!!

4 godine
manic kaže...
gabriel.john.super kaže...

Nije ovo prvi električni auto, možda je prvi koji bi spadao u roadster ili sportsku kategoriju.
BTW i ja bi jednog: 199 W·h/km, a prosječna cijena struje kod nas je 0,57 Kn /KWh, hm dakle malo više od 14 lipa po kilometru??!!

Još i manje, ako imaš dvotarifno, poslije 22 ili 23h ( nisam siguran ) je oko 30 lp / kWh..
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
4 godine

Hm, vec ima bolji automobil za naruciti, Lightning GT, 700 ks zvijer.

Po meni glavna mu je prednost punjenje baterija, dok Tesli treba 3,5h za 370 km autonomije, Lightning se puni 10 minuta za 400 km autonomije, dok su performanse slicne.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
4 godine
haha kad opali kisa dok ga punis...jos imas neki poderani kabel ...ubije te struja :D :P
K'eni pa te vat' ;)
4 godine

Je al ovog Lightning nemreš puniti bilo gdje, jer mu treba pun k. struje. Dok ne naprave na benzinskama pumpe za takve aute, nebuš ga ni vozio.

4 godine

Naravno, al hajde ovako: Gdje bi punio benzin/dizel u danasnje aute da nema pumpi? Ili hidrogen za BMW-e osim u njemackoj?

Bez posebnih stanica (kao benzinske pumpe) i nema smisla imati ovakav auto sve da se i moze puniti kod kuce.

Mislim, krenes na put od nekih 500 i vise km, moraces stati negdje u putu da dopunis, neces ici po kucama :))

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
4 godine

Za Lightning ti je dovoljno da odeš do neke automehaničarske radione ili vulkanizera(svi imaju trofaznu industirjsku struju). Provjeriš tlak guma, napuniš baterije i platiš nekih 50 Kn za sve, a sa Lighningom nećeš ni platiti toliko jer će većina ljudi biti zadivljena autom da će zaboraviti i naplatiti. Jedina mana jurilice je ta što košta nekih milijun i siće kuna.. :D

4 godine
Mayo kaže...

Jedina mana jurilice je ta što košta nekih milijun i siće kuna.. :D

Hehe benzinski automobil od 700 ks kosta puno vise :)
Za ocekivati je da ce ''normalnije'' verzije kostati manje, ovaj ima 4 motora, na svakom kotacu. Sad uzmes manji i slabiji (jeftiniji) motor, ustvari uzmes 2 (za prednju ili zadnju vucu), stavis ih na naprijed ili nazad i bude znatno jeftinije.
Ako su baterije lagane, ostavis isti kapacitet (a mozes i smanjiti zbog cijene) kao ovdje i utrostrucis autonomiju.
Lijepa buducnost...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice