Testirali smo Samsung Galaxy S II

poruka: 62
|
čitano: 6.269
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Testirali smo Samsung Galaxy S II".
3 godine
Za prste polizat...jedva cekam novi Bug..=)
Ali kud su navalili s ta 4.3"...preveliko covjece..
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine

Ovo je i jedan od prvih smartphonea koji podržava NFC tehnologiju

prvi je, naravno, nokia{#}

cini se super mob, fullhd snimanje je puno bolje nego kod lg-a 

nadam se da ce bit i manja verzija 

ali s ovin jezgrama pretjeruju, bilo bi bolje da google optimizira android

fajf
4 godine
Re: Testirali smo Samsung Galaxy S II
DamageHigh kaže...

vjeruj mi nije preveliko, i ja sam tako razmisljao ali sad mi je dhd taman.

2 godine

ipak FULL HD video i treba gledati na vecem ekranu...

Potpisao.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 12:38 (El_Nino_09).
2 godine
El_Nino_09 kaže...

ipak FULL HD video i treba gledati na vecem ekranu...

e da su stavili vecu rezoluciju, slozija bi se...

a i spajanje na tv ne ide bez posebne (citaj: skupe) televizije

fajf
5 godina
Ne treba ti skup televizor a reza je sasvim dovoljna. Kod prethodnika je ekran odlican. Da imam financijske mogucnosti taj mobitel bi mi bio u dzepu. Tehnologija napreduje, cekaj da vidis kaj bude za 5-10 godina. :)
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
3 godine
neaktivan

Sve super i sve 5. Imam samo 3 zamjerke: materijali izrade su mogli biti kvalitetniji (tu Nokia i Apple rulaju), mobitel je mogao biti manjih dimenzija (toliki ekran traži te dimenzije, ali sto je previše, previše) i uz toliki ekran i takve procesore nekako sumnjam da baterija dugo traje - nadam se da griješim.

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
3 godine

ma ovi gadgeti najviše zanimaju one koji nemaju žene kraj sebe

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
2 godine
neaktivan

a najavljena je manja verzija.. sa 3,7'' ekranom.. ali manja verzija znači vjerojatno i slabija verzija..

3 godine

Hm kakva li mu je kamera pri slikanju,pogotovo u tamnijem prostoru (da ne kazem u potpunom mraku)...

2 godine

vidim da cesto po ovakvim uredjajima pljuju apple boyji i korisnici. ocito je to zbog ljubomore, sta su uglavnom takvi uredjaji hardverski nadmocniji, u svakom smislu.

nedavno sam se zapalio za applov monitor. cool izgleda, i ima nativnu rezoluciju 2560, 27". mislim super, al ajd da pogledam cijenu. prava sitnica $1000. i to tn matrica, led osvijetljenje. fala, al za preracunato u hrvatske cijene, 8000kn kupim si ne monitor, nego monitorcinu nasparam te.

5 godina

hardvare jak ko bik.. a soft u banani i to jos upakirano u samsung. banana fon

2 godine

1.Koliko će ovo čudo koštati?

2. Kakva će situaciji biti s flashanjem custom romova?

4 godine
nsoul kaže...
DamageHigh kaže...

vjeruj mi nije preveliko, i ja sam tako razmisljao ali sad mi je dhd taman.

ajde dajte mi recite pa jeste vi normalni?

rekao sam samo svoje j**** mišljenje i pokupim 4 TD bezveze.

više se nesmije ni komentar napisat a da ne bude autor popljuvan.

sam kog uvrijedio? nisam. sam napisao nekaj kaj nisam sam provjerio i nisam siguran u to kaj pišem? nisam.

probao sam manje ekrane i probao sam 4.3 ekran, i ovaj drugi mi više odgovara.

3 godine
xyan kaže...

vidim da cesto po ovakvim uredjajima pljuju apple boyji i korisnici. ocito je to zbog ljubomore, sta su uglavnom takvi uredjaji hardverski nadmocniji, u svakom smislu.

nedavno sam se zapalio za applov monitor. cool izgleda, i ima nativnu rezoluciju 2560, 27". mislim super, al ajd da pogledam cijenu. prava sitnica $1000. i to tn matrica, led osvijetljenje. fala, al za preracunato u hrvatske cijene, 8000kn kupim si ne monitor, nego monitorcinu nasparam te.

Trenutno je nova generacija top mobilnih telefona mocnija obzirom da je iPhone 4 vec 9 mjeseci na trzistu. Stvari ce se promijeniti ovoga ljeta kada Apple predstavi iPhone 5. Nemam iPhone i ne zanima me previse no to je cinjenica.

Re apple 27" display - nije TN nego IPS.

2 godine
mapir kaže...
xyan kaže...

Trenutno je nova generacija top mobilnih telefona mocnija obzirom da je iPhone 4 vec 9 mjeseci na trzistu. Stvari ce se promijeniti ovoga ljeta kada Apple predstavi iPhone 5. Nemam iPhone i ne zanima me previse no to je cinjenica.

Re apple 27" display - nije TN nego IPS.

je sorry, zabunil sam se. TFT-IPS. vjerujem da ce konkurencija imati spreman odgovor, prije nego oni....

3 godine
ak je tebi 27'' wqsxga ips monitor preskup za 8k onda si lud.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
4 godine

Uf dobro izgleda mobitel. Sta ce apple napraviti sa peticom, baš me zanima. IMO trebaju dic dijagonalu ekrana. Tu ih je konkurencija naviše prestigla. Nekako djeluje sitno ekran na iPhoneu kraj ovih samusnga.

2 godine
8ax kaže...
ak je tebi 27'' wqsxga ips monitor preskup za 8k onda si lud.

Jeje, kad mogu dobiti ovo. al ne zelim otici u {#}

4 godine

Kvalitete je sigurno {#}

ali će mu i cijena u Hrvatskoj sigurno biti veća od ove {#}

3 godine

@Xyan: A bit ce to slicne hardverske specifikacije, dual core procesori sa znatno pojacanom grafikom i jos pokoja nova djidja.

Boj ce opet voditi software. Moram priznati da naginjem Androidu, pogotovo HTC rjesenjima radi one njihove Sense skoljke. Valja otkriti kako je to rijesio Samsung ovom novom mrcinom.

@8ax: Tocno, cijena moze proci obzirom na prikaz, materijale i vrhunsku obradu kakvu nitko ne nudi - no ima jednu (za mene) veliku manu. Glossy ekran. Nije mi jasno zasto ih u Appleu toliko forsiraju.

2 godine

i ja nekako vise htc-u naginjem, androidu da ne govorim :D

5 godina

Hmm ne znam baš, meni je ipak 4.3" malo rpeviše. Igrao sam se s DHD-om i jednostavno nije toliko jednostavno s jednom rukom sve napraviti, i jos ga moras drzat na dlanu, nemozes kak treba obuhvatit.

4" od moje Omnie 7 mi je u vrh glave, a imam poveliku šaku.

I sad će ispast da branim Apple, ali i SGS i SGS2 po dizajnu totalno kopiraju iphone; bilo po dizajnu samog uređaja, ili main menua.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 18:34 (FlyBoy).
2 godine
nsoul kaže...

sam kog uvrijedio? nisam. sam napisao nekaj kaj nisam sam provjerio i nisam siguran u to kaj pišem? nisam.

Pogledaj sada što piše kada pređeš mišem preko tih TD-ova odnosno TU-ova: Slažem se/Ne slažem se... Bilo tko se ima pravo slagat tj. ne slagat s tvojim (j*****) mišljenjem i isto tako ti dat jedan od ova dva thumba. U tome je bit svih foruma - rasprava.

Mnogo forumaša te thumbove shvaća previše osobno...

Ugodan dan,

CRT

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 18:47 (CRT).
4 godine
CRT kaže...
nsoul kaže...

Pogledaj sada što piše kada pređeš mišem preko tih TD-ova odnosno TU-ova: Slažem se/Ne slažem se... Bilo tko se ima pravo slagat tj. ne slagat s tvojim (j*****) mišljenjem i isto tako ti dat jedan od ova dva thumba. U tome je bit svih foruma - rasprava.

Ugodan dan,

CRT

ajd ne glumi, ako ti se ne sviđa sgs 2, ako ti se ne sviđaju 4"+ ekrani onda nemaš kaj radit u ovoj temi i gotovo.

a ako imaš nekaj za reći onda reci, jer najviše mi se sviđaju oni koji ne mogu rečenicu od par riječi sastavit nego se skrivaju iza TD.

2 godine
nsoul kaže...
CRT kaže...
nsoul kaže...

Ugodan dan,

CRT

ajd ne glumi, ako ti se ne sviđa sgs 2, ako ti se ne sviđaju 4"+ ekrani onda nemaš kaj radit u ovoj temi i gotovo.

a ako imaš nekaj za reći onda reci, jer najviše mi se sviđaju oni koji ne mogu rečenicu od par riječi sastavit nego se skrivaju iza TD.

Ehm, zašto?

Meni se osobno NE sviđaju ekrani iznad 4 incha, a taman mi je oko 3.9 - 4 incha. Ipak, po svemu (dobro aj, nije baš po SVEMU) ostalome mi se S GS2 sviđa, i zašto ja sada nebi smio komentirati u temi i sudjelovati u raspravi?

CRT.

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
4 godine
CRT kaže...
nsoul kaže...
CRT kaže...
nsoul kaže...

Ugodan dan,

CRT

Ehm, zašto?

Meni se osobno NE sviđaju ekrani iznad 4 incha, a taman mi je oko 3.9 - 4 incha. Ipak, po svemu (dobro aj, nije baš po SVEMU) ostalome mi se S GS2 sviđa, i zašto ja sada nebi smio komentirati u temi i sudjelovati u raspravi?

CRT.

a da si tu poruku odma napisao? ovako se raspravlja a ne djeljenjem TD. ako se s necim ne slazes citiras ili napises svoj odgovor i obrazlozis. i to je onda rasprava. ja ne vidim raspravu u TD.jer meni odgovara 4.3", probao sam manje ali mi je premalo.  

4 godine

A sve ovisi kako za koga, meni je 4,3'' previše sa dvije ruke nije bed koristiti, ali van sa jednom rukom jaako nespretno. Nije problem možda ni veličina ekrana, koliko što još trebate doseći i tipkice ispod ekrana koje se na androidu često koriste pa je zapravo površina kojom baratom još veća. Sa jednom rukom nemogu imati dobar grip na mobitel i sve radnje normalno raditi.

Opet je sve to stvar navike, ali koliko sam vidio frendove nitko dok je vani sa DHD-om ne radi sa jednom rukom osim provjere sata i otključavanja ekrana. Čim se treba neš više, jedan dlan drži mob a sa drugim prtlja po ekranu. Dok recimo kolege sa manjim ekranima većinu radnji obavlja sve sa jednom rukom.

Stoja
4 godine
Stoja kaže...

A sve ovisi kako za koga, meni je 4,3'' previše sa dvije ruke nije bed koristiti, ali van sa jednom rukom jaako nespretno. Nije problem možda ni veličina ekrana, koliko što još trebate doseći i tipkice ispod ekrana koje se na androidu često koriste pa je zapravo površina kojom baratom još veća. Sa jednom rukom nemogu imati dobar grip na mobitel i sve radnje normalno raditi.

Opet je sve to stvar navike, ali koliko sam vidio frendove nitko dok je vani sa DHD-om ne radi sa jednom rukom osim provjere sata i otključavanja ekrana. Čim se treba neš više, jedan dlan drži mob a sa drugim prtlja po ekranu. Dok recimo kolege sa manjim ekranima većinu radnji obavlja sve sa jednom rukom.

ja sad vozim bicikl i citiram te sa dhda. znaci moze se.  moze se i jednom rukom povuc taskbar dolje.

4 godine

Pa opet ponavljam da ovisi o pojedincu, onaj tko ima kraće prste i manji dlan jednostavno će imati problema, kao što je kod mene slučaj. Meni je desire sa 3,7'' znao ponekad biti nespretan sa jednom rukom a HD mi je još gore. 

Stoja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice