Koliko sam već puta kupio bug radi nagradnih igra te sam nagrade mogao i kupiti
Malo, kompaktno i moze mi stati u džep...
:)
Ali eto čestitke tko god je dobio...
Čestitke dobitniku
Više niti ne pokušavam igrati...
čestitke Deckardu :)
Cestitke dobitniku ;)
Ah... čestitke dobitniku
Al isto osječam neko razočaranje, za svaku nagradnu igru do sad sam ispunil i poslal, nekad kupio i dva broja, također sam i pretplatnik...
Majica bi bila jako dobra utješna nagrada..... :/
Čestitke dobitniku! Prekrasan dar.
Ah... čestitke dobitniku
Al isto osječam neko razočaranje, za svaku nagradnu igru do sad sam ispunil i poslal, nekad kupio i dva broja, također sam i pretplatnik...
Majica bi bila jako dobra utješna nagrada..... :/
Mislim da smo mi kojimo smo dobili t-shirt doživotno osuđeni da više ništa konkretnije ne dobijemo od BUG-a :D
Čestitke dobitniku!
Evo me. Ovo je valjda prva stvar koju sam ikad u životu dobio na nagradnim igrama, makar ne igram često. Nebrem vjerovati. A taman sam sanjao nekakvo backup tijelo 
čestitam
ja cu i dalje igrati, ništa me ne košta prepisati kod sa novog broja BUG-a 
Stvarno je dobar taj fotoaparat!
Istina, sa t-comom i Bugom moš obrisat rit, al radi toga ja ne selim u VIP...
Sad u 11. mjesecu ističe mi dvogodišnja pretplata na Bug pa moram produžit pa možda tad dobije neku XL majicu... :)
aa tija san van reć šta možete sa ostalin nagradnim igrama. 

Čestitam dobitniku 
Čestitam dobitniku.
Želimo vidjeti neke prekrasne slike napravljene tim aparatom! 
Evo me. Ovo je valjda prva stvar koju sam ikad u životu dobio na nagradnim igrama, makar ne igram često. Nebrem vjerovati. A taman sam sanjao nekakvo backup tijelo 
s tim aparatom nam slikaj nešto
s tim aparatom nam slikaj nešto
mislio si reći svaki atom oko njega. 
Čestitam dobitniku. Jako mi je drago da je nagradu dobio član Bug foruma.
Da sam ja dobija nagradu odman bi išla u oglasnik.
čestitam dobitniku...super poklon..živjeli BUG-ovci :)
Riker "Više niti ne pokušavam igrati..."
lol :D
Hvala ekipo, evo me upravo zvali iz marketinga, fakat sam ja. Ovih sam dana baš bio u razmatranjima da počnem skupljati lovu za neko rabljeno Canonovo crop tijelo za Sigmin 10-20 ultraširac koji ne mogu prežaliti od vremena kad sam prodao 400D. Bit će materijala ziher. Evo da usput napravim i malo samoreklame, moj privatni foto portfolio . Hvala BUG-u, KSU-u i čestitarima još jednom. Prva nagrada na čistu sreću u 36 godina.
Hvala ekipo, evo me upravo zvali iz marketinga, fakat sam ja. Ovih sam dana baš bio u razmatranjima da počnem skupljati lovu za neko rabljeno Canonovo crop tijelo za Sigmin 10-20 ultraširac koji ne mogu prežaliti od vremena kad sam prodao 400D. Bit će materijala ziher. Evo da usput napravim i malo samoreklame, moj privatni foto portfolio . Hvala BUG-u, KSU-u i čestitarima još jednom. Prva nagrada na čistu sreću u 36 godina.
Čestitam, fotoaparat zaista ide u najbolje ruke, nekome kome treba, a zna ga iskoristiti, sudeći prema tvom webu. Svaka čast!
Samo da stranica nije tako ubitačno spora.
Svaka treca slika iz portfolia ti se ucitava kao gladna godina. Slike su ti dobre 
Opet poljubio zid....
cestitke dobitniku kojemu tako nesto svarno i treba ;-)
Samo da stranica nije tako ubitačno spora.
Unazad mjesec dana je poprilično sporo preko nekih providera, primjetio sam. Meni preko Optime ide dosta brzo, ali preko VIP-a npr. sporo. Već sam jednom mijenjao hosting radi sporinjave, pa je neko vrijeme bilo OK, pa sad i byethost očito ima problema s free hostingom. A i flash...
Napravit ću u dogledno vrijeme novi site lišen flasha i sporih hosting siteova, nadam se...
A šteta što niste poklonili Mark II... puno je bolji.
Čestitam dobitniku.
A i flash... 
Evo otkrija si toplu vodu.
A šteta što niste poklonili Mark II... puno je bolji.
A ja bi i daje 5D2 bio nagrada sa njim u oglas i od para bi kupija D700.