inače bi mi baš legao jedan takav fotič.... :)
inače bi mi baš legao jedan takav fotič.... :)
A i flash... 
Evo otkrija si toplu vodu.
A šteta što niste poklonili Mark II... puno je bolji.
A ja bi i daje 5D2 bio nagrada sa njim u oglas i od para bi kupija D700.
5D2 je malo više nego duplo skuplji :)
5D2 je malo više nego duplo skuplji :)
Je, ako je na nekih 2000 eura 100-200 razlike tolko skuplje.
Ako ništa drugo, meni je iznimno drago da je nagradu dobila osoba koja se bavi fotografijom i voli to. Tako znam da takav vrijedan SLR neće završiti u ormaru, na polici i skupljati prašinu.
Čestitam i nadam se da će taj uređaj doprinjeti tvome radu i pomoći ti da se dodatno usavršiš.
Eh, da je bila petica Mark II u igri, sad bih trčao počasni krug po državi
. Ja sad radim sa starom peticom i to mi je mašina koja me ne sputava ni u čemu, a radit ću s njom dok se ne razdere. Jednostavno za ono što mene zanima ne treba bolji aparat. Ono radiš i ne razmišljaš kako će te aparat zeznuti u nečemu. Mark II je otišao par koraka dalje po pitanju điđa, ima video, kalibriranje fokusa za objektive, to su fine stvari. Slika i dalje ista ko na petici, samo s osjetno većim štofom za eventualni crop, i veći je ISO fora, makar to nije tako bitno dok radiš s brzim objektivima s velikim blendama. D700 je super mašina, no s obzirom na torbu stakla za Canon ja nebih mijenjao tabor. Ionako su to sve mašine na praktički istoj razini konačne kvalitete slike, pa u odabiru presudi zaliha objektiva i opreme.
"Duplo skuplji" se odnosilo na 550. Ja sam isto ljubitelj Nikona.
Što se tiče cijene, pa da, većinu cijene opreme uvijek nose objektivi.