i onda se fura na maca sa multi-touch
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ja osobno to ne smatram furanjem. Stvar je jednostavna, da Apple nije patentirao tu tehnologiju još kad ikad, svi bi to koristili.
pa i acer je isto pred koji mjesec predstavio notebook sa multi touchom...al dobro malo off topic je to
.Ne sviđa mi se baš ovdje da su tako veliku rezu stavili na laptop,mislim da mu igranje baš i neće bit jača strana jer ima samo gts250(vjerojatno sa 512,možda 1GB memorije)Al svejedno nije to dovoljno jako da bi se sve igre lijepo izvodile a toj rezi
Mislim naravno da je to ipak za desktop držat uglanjcanim...a za igre...mislim da će 250tica savim uredno obavljat posao
Mislim naravno da je to ipak za desktop držat uglanjcanim...a za igre...mislim da će 250tica savim uredno obavljat posao
e pa ja mis da neće da je sli ok onda,
ali reza od 1920*1080 ipak je prevelika zalogaj za 250-icu
da+uzmi u obzir da stolna gts250 nema nikakve veze sa mobilno gts250,mobilne su ti još slabije.Po meni laptop za igranje nebi smio imat toliku rezu,već onu manju(1650x100 ili kako već ide
)jer sa ovom većom rezom ljudi rade cf 4890 da bi sve vrtili kako treba hehe
nitko ne smeta da smaninjite rezoluciju u igrici, a hardcore igrači FPS-a, ionako neće koristiti laptop za igranje, ovaj laptop je po meni sasvim dovoljan za one koji žele imati laptop s kojim mogu povremeno zaigrati moderne igre