boze bogati ovo je bolje od mog stolnog 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
boze bogati ovo je bolje od mog stolnog 
Takodjer i od moga. 
Savršenstvo od laptopa po mom mišljenju i ukusu...
- odličan dizajn
- odličan ekran
- odlična konfiguracija
Da košta u nas koliko kod amera, odmah bi ga kupio, problem je što kod nas stoji oko 14000 kuna, znači oko 2500-3000 dolara, a to je duplo više... BEZOBRAZLUK!
kada ga narucis direktno od amera i platis prijevoz dode te 2 k usd...uštediš odmah 4 k kuna
kada ga narucis direktno od amera i platis prijevoz dode te 2 k usd...uštediš odmah 4 k kuna
to i razmisljam... :D
Da mu je cijena ovdje kao i vani prodavali bi ih kao kruh i mlijeko
Ma bas bi. Sad bi ti izdvojio 7.500 kn i otisao kupiti taj laptop iako vec imas jedan doma samo zato kaj je povoljan? Rekao bi kako je to super, zatvorio tab sa vijesti i otvorio www.net.hr i iskomentirao kaj se Mariji Juric vide sise.
Ma bas bi. Sad bi ti izdvojio 7.500 kn i otisao kupiti taj laptop iako vec imas jedan doma samo zato kaj je povoljan? Rekao bi kako je to super, zatvorio tab sa vijesti i otvorio www.net.hr i iskomentirao kaj se Mariji Juric vide sise.
Pa dobro bi mi dosao za posao kojim se bavim... a takvih nas ima samo u mojoj firmi 10...
Pa dobro bi mi dosao za posao kojim se bavim... a takvih nas ima samo u mojoj firmi 10...
Pa onda bi ti i desktop koji sigurno vec imas (radite, zar ne? Ne cekate kompove da vam dodju?) bio isto tako dovoljan.
Pa onda bi ti i desktop koji sigurno vec imas (radite, zar ne? Ne cekate kompove da vam dodju?) bio isto tako dovoljan.
Ne stane u sluzbeni auto kad krenemo na terene... treba nosit puno opreme i komp sa periferijom jednostavno ne stane, a i zamisli scene da furam masinu sa ''27 +periferija u hotelsku sobu :D
u italiji stoji 1950 eur...ko voli nek izvoli,,,ali sa samo 4 gb mem,,, a ne 8 to stoji da mozes nadograditi do 8 gb,,,hmmmm,,,
u italiji stoji 1950 eur...ko voli nek izvoli,,,ali sa samo 4 gb mem,,, a ne 8 to stoji da mozes nadograditi do 8 gb,,,hmmmm,,,
zasto bi narucio iz italije i platio 80% vise nesto sto ima 4 gb rama manje?