Toshiba Qosmio X500

poruka: 12
|
čitano: 1.955
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Toshiba Qosmio X500".
2 godine
Toshiba Qosmio X500

boze bogati ovo je bolje od mog stolnog Smijeh

4 godine
RE: Toshiba Qosmio X500
Mitsuoka kaže...

boze bogati ovo je bolje od mog stolnog Smijeh

Takodjer i od moga. Namigiva

3 godine
Toshiba Qosmio X500

Savršenstvo od laptopa po mom mišljenju i ukusu...

- odličan dizajn

- odličan ekran

- odlična konfiguracija

Da košta u nas koliko kod amera, odmah bi ga kupio, problem je što kod nas stoji oko 14000 kuna, znači oko 2500-3000 dolara, a to je duplo više... BEZOBRAZLUK!

3 godine
neaktivan

kada ga narucis direktno od amera i platis prijevoz dode te 2 k usd...uštediš odmah 4 k kuna

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
4 godine
eXpl0it kaže...

kada ga narucis direktno od amera i platis prijevoz dode te 2 k usd...uštediš odmah 4 k kuna

to i razmisljam... :D

roX!
4 godine
Toshiba Qosmio X500

Da mu je cijena ovdje kao i vani prodavali bi ih kao kruh i mlijeko

potpis :D
4 godine
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Ma bas bi. Sad bi ti izdvojio 7.500 kn i otisao kupiti taj laptop iako vec imas jedan doma samo zato kaj je povoljan? Rekao bi kako je to super, zatvorio tab sa vijesti i otvorio www.net.hr i iskomentirao kaj se Mariji Juric vide sise.

4 godine
virtualAThome kaže...
Hacker-ri kaže...

Ma bas bi. Sad bi ti izdvojio 7.500 kn i otisao kupiti taj laptop iako vec imas jedan doma samo zato kaj je povoljan? Rekao bi kako je to super, zatvorio tab sa vijesti i otvorio www.net.hr i iskomentirao kaj se Mariji Juric vide sise.

Pa dobro bi mi dosao za posao kojim se bavim... a takvih nas ima samo u mojoj firmi 10...

4 godine
neaktivan
Hacker-ri kaže...
virtualAThome kaže...
Hacker-ri kaže...

Pa dobro bi mi dosao za posao kojim se bavim... a takvih nas ima samo u mojoj firmi 10...

Pa onda bi ti i desktop koji sigurno vec imas (radite, zar ne? Ne cekate kompove da vam dodju?) bio isto tako dovoljan.

4 godine
virtualAThome kaže...
Hacker-ri kaže...
virtualAThome kaže...
Hacker-ri kaže...

Pa onda bi ti i desktop koji sigurno vec imas (radite, zar ne? Ne cekate kompove da vam dodju?) bio isto tako dovoljan.

Ne stane u sluzbeni auto kad krenemo na terene... treba nosit puno opreme i komp sa periferijom jednostavno ne stane, a i zamisli scene da furam masinu sa ''27 +periferija u hotelsku sobu :D

3 godine
neaktivan
Toshiba Qosmio X500

u italiji stoji 1950 eur...ko voli nek izvoli,,,ali sa samo 4 gb mem,,, a ne 8 to stoji da mozes nadograditi do 8 gb,,,hmmmm,,,

Brak iz racuna je zajednica ljudi koji nikada ne mogu racunati jedno na drugo. Brak je nalik na pecurku, da li je dobra ili otrovna primjetis tek kad je kasno.
2 godine
protjeran
mirexxx kaže...

u italiji stoji 1950 eur...ko voli nek izvoli,,,ali sa samo 4 gb mem,,, a ne 8 to stoji da mozes nadograditi do 8 gb,,,hmmmm,,,

zasto bi narucio iz italije i platio 80% vise nesto sto ima 4 gb rama manje?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice