Toshiba SmartPad u rujnu

poruka: 6
|
čitano: 552
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Toshiba SmartPad u rujnu".
4 godine
neaktivan
Toshiba SmartPad u rujnu

meni se čini da bi za svih ovih 50 ak kompanija koje su najavile tablete bilo bolje da manje najavljuju a više rade. Svaki dan barem jedna najava nekog tableta, svaki drugi dan jedno povlačenje najave, a još ništa osim iPada nije izašlo van.

A.
3 godine
Toshiba SmartPad u rujnu

Da zbilja katastrofa svi ono kao imamo uređaj koji će biti bolji od ipada ali samo na papiru...za sada jedino samsung sa svojim galaxy tabom je nešto ozbiljniji koji ima namjeru i izdati uređaj u prodaju, mislim tamo negdje u devetom mjesecu. Ali on ima samo 7'' ekran što mi opet blesavo mislim da je 10'' taman i nikako ispod toga ići. 

Stoja
4 godine
neaktivan
Toshiba SmartPad u rujnu

moj sljedeći komp za po doma je neki tablet i čekam da ostali izbace nešto konkretno i iPad2 ... al nikako da izađe nešto konkretno ...

A.
3 godine
RE: Toshiba SmartPad u rujnu
artfull kaže...

moj sljedeći komp za po doma je neki tablet i čekam da ostali izbace nešto konkretno i iPad2 ... al nikako da izađe nešto konkretno ...

upravo je to i meni u glavi, htio bi nešto malo i mobilno ali jače i komotnije od smartphona. Laptop mi je previše za te potrebe a netbook preslab. Za sada jedino imam feeling da ipad 2 ili treća verzija bi mogao imati sve što želim a ovi ostali ćorak...

Stoja
4 godine
protjeran

nije mi jasno kako su se svi odjednom probudili i shvatili da je tablet PRAVA STVAR !?

ne igraju svi igre da treba stroj od 2 kw 

ako ste probali leći na trosjed ,surfati u autu,u prirodi ,znate da nije nimalo lagano koristiti laptop ,a netbook još manje. netbook je katastrofa a ako imam već slabi stroj,zašto mora biti iz dva dijela ? težište sa baterijom je na svima loše riješeno i ne znam koliko puta sam ga hvatao i spašavao da ne padne. i kako je netko napisao,netbok je skoro nemoguće koristiti na wc-u ,ali tablet bi bio savršen :) možete se smijati,ali opet,ima nas koji radimo pa je to jedino mjesto gdje možemo pročitati vjesti ;)

u tabletima je sigurno budućnost,a smeće od smartphonea s tolikom cijenom ne želim niti uspoređivati(imam ga i stoji isključen u ladici ! )

Z
4 godine
Ak ne vrti mkv mi ne treba a nikakve druge koristi od tableta nemam.
Preskupa igračka za surfanje kad mi na stolu stoji full hd 22" ekran i uredska fotelja u kojoj mogu komotno provest cijeli život.
Ko voli nek izvoli.
Možda kupim ženi njoj bi igrala takva igračka.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice