Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
Ne znam, meni new line/enter radi na svim Androidima...imamo ih cca 4. Na 2 nema naših dijakritika, ali who cares, ne da mi se cyanogen modificirat.
Jopet, trebala bi raditi USB (+USB2go adapter), BT ili WiFi tipkovnica, što opet eliminira potrebu za ultrabookom.
Ali da, slažem se da je ultrabook budućnost a tablet trenutno preskupi modni gadget.
Mislim da je TV tuner ok stvar, samo mislim da se to jako grije i drastično cucla bateriju.
A glede streaminga/flat rate-a: ma za 1/2 -1 godine će svaka birtija imati WiFi, moći ćeš brljat odoklen hoćeš... samo već sad dolazi globalno do zagušenja bandwidtha zbog prepametne telefonije, tek nam je za vidjeti kako će se stvari razvijati. Eto, sad su se prvaci počeli utrkivati oko online (cloud) storagea, a tek to će dovesti do zagušenja.
Mislim da je to prevelika dijagonala za tablet. Tko će to držati u rukama?
13" uopce nije preveliko za tablet. To je ipak tablet, dakle nesto sto ce nekima biti zamjena za PC, a ne mobitel.
ako je vece od 10 onda je preveliko, jer je ipad taman, ako je manje od 10 premalo je jer je ipad taman, ako je 10 onda je kopija ipada
hobi:moj-android.net