awwww^^ joj što volim velike ekrane
Mrcina
Ovo sa TV-om je zakon ! 
iPad3 killer. Kad ga opalis s tom mrcinom od ekrana ima da se iPad raspadne u sto komada. 
Smartphone apps razvuceni na 13.3". Nije ni cudo da Apple rastura konkurenciju kad ni toliko daleko ne razmisljaju.
Kad ne spavam budan sam
Ako igraš igrice onda to vjerojatno izgleda nikud nikam jer kad se razvuče dobiješ kitu ali za sve drugo je savršen.
Ima bezbroj konektora i podržava kartice a ovo s TV je epic. Malo jadno izgleda to s antenom ali koga briga.
Sad odma bi ga kupil samo zato jer je 13.3"
Gdi i kad se to može kupit?
Cilj tableta je da bude lako prenosiv, a ovo je definitivno preveliko.
Hebote koji moroni, uz format najbolje im je TV tuner. Svaka čast, još radio i antena. Čuj ovo, TV tuner na tabletu. Da mogu gledat HTV ili novu, da mogu sobom uzet satelitsku i kopčat satelit! Bravo!
Smartphone apps razvuceni na 13.3". Nije ni cudo da Apple rastura konkurenciju kad ni toliko daleko ne razmisljaju.
pa da koristis android market, i da ne lupetas gluposti znao bi da ima odvojeno aplikacije za tablete i telefone.
hobi:moj-android.net
Hebote koji moroni, uz format najbolje im je TV tuner. Svaka čast, još radio i antena. Čuj ovo, TV tuner na tabletu. Da mogu gledat HTV ili novu, da mogu sobom uzet satelitsku i kopčat satelit! Bravo!
I iPad 3 je trebao imati tv tuner ali se sve to skupa grijalo..mislim grije se i ovako ali tv tuner im je ostao pusta želja. Bude kao dodatak od 150 dolara.
Kaj ce im TV tuner na tabletu, zato postoje stream servisi i btw. kretenski je uopce razmisljat od 13,3" tabletu.
Kaj ce im TV tuner na tabletu, zato postoje stream servisi i btw. kretenski je uopce razmisljat od 13,3" tabletu.
To objasni ovome iznad, ja sam loš s djecom!
Jadan živiš zatucan u iluziji da je stream svagdje dostupan i da svatko ima "flat". A ako sam na wifi, tj najvjerojatnije kući onda mi tablet ni ne treba nego si upalim plazmu. No jasno je što vas muči tako da nije potrebno ulaziti u detalje.
Pravi tablet za mužjake.... 
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
E tako nešto, još da ima docking sa tipkovnicom i da napokon izađe OpenOffice ili LibreOffice za android i super, ne bi mi laptop više trebao...
Uređaji ne moraju svi biti isti i jedne dimenzije nego različiti da različiti ljudi mogu birat.
10" ili 9,7" kolko ima ipad nisu bogom dana mjera nego glupost koje se drže ljudi koji ne znaju mislit svojom glavom.
Trebali bi imat tablete od recimo 15" do 7" pa nek si svako kupi kaj mu najviše odgovara.
Koja rasprava oko TV tunera... Zar nije cilj u kompaktne dimenzije za tablet ugurat sto vise điđa-bađa i da to sve super funkcionira (i da ne pocucla bateriju za par sati)? Kaj se mene tice nek stave u tablet i satelicku, digitalnu vagu, detektor zica u zidu, termalnu kameru, laserski metar, dr.Ho elektrostimulator itd.
Evo nešto slično, crap procesor i ram, ali...
http://shop.hak.hr/pd/1034/pgoid/187/Goclever-TABLET-racunalo-s-navigacijom-T72TV-GPS-akcija.wshtml
Evo nešto slično, crap procesor i ram, ali...
http://shop.hak.hr/pd/1034/pgoid/187/Goclever-TABLET-racunalo-s-navigacijom-T72TV-GPS-akcija.wshtml
to je jedino slicno sto ima tv i pise tablet, a to ima i jos hrpa drugih kineskih tableta
Jedini tablet kojega ćeš najčešće držati jednom ruklom jest 7" tablet.
Ako ovo krene u prodaju, neće biti fail. Naravno, pod uvjetom da ne zabrljaju nešto.
Pikneš tipkovnicu, staviš Ubuntu i deri 
uz sva pametovanja i filozofiranja, evo mog zakljucka. netbook preko godinu dana za potrebe Off-Home. investicija moze iznosit 2200kn kad se uracuna tv kartica. imas sve sto ti treba dok nisi doma na tvrdoj vezi.
stoga korektno nudim za ovaj tablet + 1300kn....neka bude 3500. ne zanimaju me price o cijenama gorila stakla i slicnim ultraskupim djelovima. moze tvornicki kostat 250$, cca 1400kn.
koliko bi onda dao za 10incne? koliko kostaju? 4500? sa sadasnjim iskustvom, radje 2 netbooka sa AMD apu-om. i isto me ne zanimaju komentari "mijesanje krusaka i jabuka".
te igracke moraju pojeftinit... i to drasticno.
Postoji više razloga zašto bi netko odabrao ovo umjesto ultrabook, evo par primjera:
1. Povezivanje uređaja i grupiranje na jednom sustavu. Ovaj tablet vrti Android i definitivno je prednost imati smartphone i tablet na istom OS-u.
2. Ultrabook i tablet nisu za iste osobe, barem ne trenutno, jer ultrabook ćeš birati da bi nešto "radio", a tablet se i dalje smatra igračkom. Jaz između toga sve brže nestaje, jer sve je manje stvari koje ne možeš obaviti na tabletu, a možeš na ultrabooku. Najčešće tu govorimo o nekim "profesionalnim" radovima.
3. Autonomija baterija na tabletima je više nego dobra.
4. "Napikavanjem" tableta na dock dobiješ praktički ultrabook, ali taj dock možeš maknuti i dobio si platformu za igranje i surfanje u krevetu
Na tržištu koje sadrži ovoliko raznih aparata više nema smisla pitati "zašto ovo kada ono"...svašta je tu, a na ljudima je da biraju.
To ti je kao mp3 player, ali na njemu sada igraš igre i skidaš aplikacije pa se postavlja pitanje što je to na kraju :)
samo pritisnes enter tipkovnice u donjem desnom uglu. prebaci ti pisanje u donji red. koliko puta pritisnes,toliko razmaka nastane u redovima.
mini opera...
test..
mobajl redovi
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Ne govorim ja o oblacima nego o navici...radiš sve u istim aplikacijama, ali da ne duljim sa odgovorom - sjećam se, ima dosta vremena, kada mi se ekipa smijala jer sam tražio po gradu laptop sa 19" ekranom.
Kaj će ti to, cigla, a stvar je vrlo jednostavna.. 14-15" ekran na laptopu mi je koristan koliko i tumor na bubregu :)
Tako i ovo čudo, ne žele svi 10" ekran. Zašto bi baš 10" bila ideala? Mao i sa mobitelima..netko idealizira 3.5" na smartphoneu, a meni je ispod 4" smiješno vidjeti smartphone sa današnjim mogućnostima. Doduše, smiješno mi je vidjeti i ove hibride preko 5", ali zato postoje ukusi.
Jadan živiš zatucan u iluziji da je stream svagdje dostupan i da svatko ima "flat". A ako sam na wifi, tj najvjerojatnije kući onda mi tablet ni ne treba nego si upalim plazmu. No jasno je što vas muči tako da nije potrebno ulaziti u detalje.
Mislim da si ti jedini tu zatucan, ocito nisi dobro upoznat sa situacijom u Hrvatskoj gdje je flat vrlo malo zastupljen za razliku od ostalih bogatih zemalja, a i tablet je namijenjen upravo njima, sumnjam da će biti dostupan u Hrvatskoj.