Toshibin 13,3-inčni tablet

poruka: 35
|
čitano: 2.091
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Toshibin 13,3-inčni tablet".
3 godine
neaktivan

awwww^^  joj što volim velike ekrane

3 godine
Re: Toshibin 13,3-inčni tablet

Mrcina

19 mjeseci

Ovo sa TV-om je zakon ! {#}

Ain`t nothin` else like L.A.
5 godina

iPad3 killer. Kad ga opalis s tom mrcinom od ekrana ima da se iPad raspadne u sto komada. {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 9:31 (SupremeCommander).
2 godine

Smartphone apps razvuceni na 13.3". Nije ni cudo da Apple rastura konkurenciju kad ni toliko daleko ne razmisljaju.

Kad ne spavam budan sam
5 godina
Na Androidu vrtiš sve bez appova, znači radi internet bankarstvo, sav internet je sa svim sadržajem i ako ne igraš igrice taj tablet je savršen.
Ako igraš igrice onda to vjerojatno izgleda nikud nikam jer kad se razvuče dobiješ kitu ali za sve drugo je savršen.
Ima bezbroj konektora i podržava kartice a ovo s TV je epic. Malo jadno izgleda to s antenom ali koga briga.

Sad odma bi ga kupil samo zato jer je 13.3"
Gdi i kad se to može kupit?
5 godina
suspendiran

Cilj tableta je da bude lako prenosiv, a ovo je definitivno preveliko.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 9:59 (Edge).
2 godine
protjeran

Hebote koji moroni, uz format najbolje im je TV tuner. Svaka čast, još radio i antena. Čuj ovo, TV tuner na tabletu. Da mogu gledat HTV ili novu, da mogu sobom uzet satelitsku i kopčat satelit! Bravo!

4 godine
popstar kaže...

Smartphone apps razvuceni na 13.3". Nije ni cudo da Apple rastura konkurenciju kad ni toliko daleko ne razmisljaju.

pa da koristis android market, i da ne lupetas gluposti znao bi da ima odvojeno aplikacije za tablete i telefone.

hobi:moj-android.net
4 godine
zatojeto kaže...

Hebote koji moroni, uz format najbolje im je TV tuner. Svaka čast, još radio i antena. Čuj ovo, TV tuner na tabletu. Da mogu gledat HTV ili novu, da mogu sobom uzet satelitsku i kopčat satelit! Bravo!

I iPad 3 je trebao imati tv tuner ali se sve to skupa grijalo..mislim grije se i ovako ali tv tuner im je ostao pusta želja. Bude kao dodatak od 150 dolara.

5 godina
suspendiran

Kaj ce im TV tuner na tabletu, zato postoje stream servisi i btw. kretenski je uopce razmisljat od 13,3" tabletu.

2 godine
protjeran
Edge kaže...

Kaj ce im TV tuner na tabletu, zato postoje stream servisi i btw. kretenski je uopce razmisljat od 13,3" tabletu.

To objasni ovome iznad, ja sam loš s djecom!

4 godine
zatojeto kaže...
Edge kaže...

Jadan živiš zatucan u iluziji da je stream svagdje dostupan i da svatko ima "flat". A ako sam na wifi, tj najvjerojatnije kući onda mi tablet ni ne treba nego si upalim plazmu. No jasno je što vas muči tako da nije potrebno ulaziti u detalje.

3 godine

Pravi tablet za mužjake.... {#}

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
15 mjeseci
neaktivan
Dimenzije i masa ovog tableta sigurno nisu ugodni za rad na tabletu držeći ga 1 rukom kako se tablet često i koristi. U tom slučaju je žrtvovana i mobilnost. A ako se tablet koristi na stolu zbog povećanih dimenzija i mase koje 13" ekran i pripadajuća mu baterija nosi, nije li zgodnije koristit za stolom ultrabook slične cijene, boljih karakteristika i s tipkovnicom? Ovaj uređaj će samo dodatno povečati fragmentaciju na Android tržištu. Neznam što vi mislite, ali moje osobno mišljenje je da će ovo biti žešći fail.
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
3 godine
neaktivan

E tako nešto, još da ima docking sa tipkovnicom i da napokon izađe OpenOffice ili LibreOffice za android i super, ne bi mi laptop više trebao...

5 godina
Šta ga serete. Nije za držat nije za nosit nije za ništa. Niti jedan tablet nije ugodno za držat jer nakon pol sata ti ruka otpadne. Zato ga negdi nasloniš ili položiš. Nije za nosit? Kaj ste vi svi neki invalidi?
Uređaji ne moraju svi biti isti i jedne dimenzije nego različiti da različiti ljudi mogu birat.
10" ili 9,7" kolko ima ipad nisu bogom dana mjera nego glupost koje se drže ljudi koji ne znaju mislit svojom glavom.
Trebali bi imat tablete od recimo 15" do 7" pa nek si svako kupi kaj mu najviše odgovara.
5 godina

Koja rasprava oko TV tunera... Zar nije cilj u kompaktne dimenzije za tablet ugurat sto vise điđa-bađa i da to sve super funkcionira (i da ne pocucla bateriju za par sati)? Kaj se mene tice nek stave u tablet i satelicku, digitalnu vagu, detektor zica u zidu, termalnu kameru, laserski metar, dr.Ho elektrostimulator itd.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
3 godine
3 godine
neaktivan
NightShadow kaže...

to je jedino slicno sto ima tv i pise tablet, a to ima i jos hrpa drugih kineskih tableta

3 godine
Tau kaže...
Dimenzije i masa ovog tableta sigurno nisu ugodni za rad na tabletu držeći ga 1 rukom kako se tablet često i koristi. U tom slučaju je žrtvovana i mobilnost. A ako se tablet koristi na stolu zbog povećanih dimenzija i mase koje 13" ekran i pripadajuća mu baterija nosi, nije li zgodnije koristit za stolom ultrabook slične cijene, boljih karakteristika i s tipkovnicom? Ovaj uređaj će samo dodatno povečati fragmentaciju na Android tržištu. Neznam što vi mislite, ali moje osobno mišljenje je da će ovo biti žešći fail.

Jedini tablet kojega ćeš najčešće držati jednom ruklom jest 7" tablet.

Ako ovo krene u prodaju, neće biti fail. Naravno, pod uvjetom da ne zabrljaju nešto.

Pikneš tipkovnicu, staviš Ubuntu i deri {#}

15 mjeseci
neaktivan
Sve ok s tim pričama o izboru velićine ekrana. Dockovima za tipkovnicu i ostalome, ali nije li onda mudrije uzeti ultrabook pa imati pravo računalo za gotovo istu cijenu, a većih mogučnosti. Mene zanima koja je točna prednost takvog tableta naspram ultrabooka? Dimenzije i masa nisu, kao ni autonomija baterije, brzina i snaga komponenti. Jedino touch, a koristit touch na tabletu koji je na stolu nije baš nešto pretjerano ugodno, a koristit ga u rukama s tim dimenzijama i masom još manje. Ako i postoji skupina ljudi koja jedva čeka takvo što, čini mi se neznatna i zato mislim da neće donjeti neki uspjeh.
5 godina

uz sva pametovanja i filozofiranja, evo mog zakljucka.  netbook preko godinu dana za potrebe Off-Home.  investicija moze iznosit 2200kn kad se uracuna tv kartica.  imas sve sto ti treba dok nisi doma na tvrdoj vezi.

stoga korektno nudim za ovaj tablet + 1300kn....neka bude 3500.  ne zanimaju me price o cijenama gorila stakla i slicnim ultraskupim djelovima.  moze tvornicki kostat 250$, cca 1400kn.

koliko bi onda dao za 10incne?  koliko kostaju?  4500?  sa sadasnjim iskustvom, radje 2 netbooka sa AMD apu-om.  i isto me ne zanimaju komentari "mijesanje krusaka i jabuka".

te igracke moraju pojeftinit... i to drasticno.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
3 godine
Tau kaže...
Sve ok s tim pričama o izboru velićine ekrana. Dockovima za tipkovnicu i ostalome, ali nije li onda mudrije uzeti ultrabook pa imati pravo računalo za gotovo istu cijenu, a većih mogučnosti. Mene zanima koja je točna prednost takvog tableta naspram ultrabooka? Dimenzije i masa nisu, kao ni autonomija baterije, brzina i snaga komponenti. Jedino touch, a koristit touch na tabletu koji je na stolu nije baš nešto pretjerano ugodno, a koristit ga u rukama s tim dimenzijama i masom još manje. Ako i postoji skupina ljudi koja jedva čeka takvo što, čini mi se neznatna i zato mislim da neće donjeti neki uspjeh.

Postoji više razloga zašto bi netko odabrao ovo umjesto ultrabook, evo par primjera:

1. Povezivanje uređaja i grupiranje na jednom sustavu. Ovaj tablet vrti Android i definitivno je prednost imati smartphone i tablet na istom OS-u.

2. Ultrabook i tablet nisu za iste osobe, barem ne trenutno, jer ultrabook ćeš birati da bi nešto "radio", a tablet se i dalje smatra igračkom. Jaz između toga sve brže nestaje, jer sve je manje stvari koje ne možeš obaviti na tabletu, a možeš na ultrabooku. Najčešće tu govorimo o nekim "profesionalnim" radovima.

3. Autonomija baterija na tabletima je više nego dobra.

4. "Napikavanjem" tableta na dock dobiješ praktički ultrabook, ali taj dock možeš maknuti i dobio si platformu za igranje i surfanje u krevetu

Na tržištu koje sadrži ovoliko raznih aparata više nema smisla pitati "zašto ovo kada ono"...svašta je tu, a na ljudima je da biraju.

To ti je kao mp3 player, ali na njemu sada igraš igre i skidaš aplikacije pa se postavlja pitanje što je to na kraju :)

15 mjeseci
neaktivan
Dijelom se slažem, dijelom ne. 1. Vrijedi ako koristiš Android, ali ako je iOS u pitanju, takvih problema nema zbog iClouda. Sve je sinkronizirano u gotovo svim razinama. Dakle ovisi što više preferiraš 2. Slažem se sa svime time, ali ipak ovakav tablet umanjuje prednosti samog tableta zbog dimenzija, a ne donosi ništa posebno od prednosti s ultrabooka ili običnih računala. U cijeloj toj priči mi je najupitnija ugodnost korištenja takvog šta 3. Istina, ali ako staviš veći ekran s većom rezolucijom pitanje je hoće li ta autonomija ostati ista. Staviš li veću bateriju povćavaš dimenzije i masu, ali i ono najznačajnije, cijenu, koja je ionako kod većine kvalitetnih 10" tableta oko 4000kn. Za 5000-6000kn već imaš mnogo snažniji i funkcionalniji ultrabook. 4. Slažem se Sve na kraju ovisi kako će ga tržište prihvatiti, ali moje mišljenje je da ga baš neće. Naravno, moguće je da sam u krivu, a to ćemo saznati do kraja godine :) P.S. bilo bi vrijeme se omogući na ovom forumu normalno sređivanje postova kao i prebacivanje u novi red kad se pišu na mobitelu ili tabletu
5 godina

samo pritisnes enter tipkovnice u donjem desnom uglu. prebaci ti pisanje u  donji red. koliko puta pritisnes,toliko razmaka nastane u redovima.

15 mjeseci
neaktivan
To i radim, ali neide. Dakle ne radi se o običnom računalu nego smartphoneu. Kad stisnem novi red, pojavi mi se na ekranu, ali kad se post objavi ne vidi se novi red kako bi trebalo :/
5 godina
da probam

mini opera...

test..

mobajl redovi
3 godine
Tau kaže...
Dijelom se slažem, dijelom ne. 1. Vrijedi ako koristiš Android, ali ako je iOS u pitanju, takvih problema nema zbog iClouda. Sve je sinkronizirano u gotovo svim razinama. Dakle ovisi što više preferiraš 2. Slažem se sa svime time, ali ipak ovakav tablet umanjuje prednosti samog tableta zbog dimenzija, a ne donosi ništa posebno od prednosti s ultrabooka ili običnih računala. U cijeloj toj priči mi je najupitnija ugodnost korištenja takvog šta 3. Istina, ali ako staviš veći ekran s većom rezolucijom pitanje je hoće li ta autonomija ostati ista. Staviš li veću bateriju povćavaš dimenzije i masu, ali i ono najznačajnije, cijenu, koja je ionako kod većine kvalitetnih 10" tableta oko 4000kn. Za 5000-6000kn već imaš mnogo snažniji i funkcionalniji ultrabook. 4. Slažem se Sve na kraju ovisi kako će ga tržište prihvatiti, ali moje mišljenje je da ga baš neće. Naravno, moguće je da sam u krivu, a to ćemo saznati do kraja godine :) P.S. bilo bi vrijeme se omogući na ovom forumu normalno sređivanje postova kao i prebacivanje u novi red kad se pišu na mobitelu ili tabletu

Ne govorim ja o oblacima nego o navici...radiš sve u istim aplikacijama, ali da ne duljim sa odgovorom - sjećam se, ima dosta vremena, kada mi se ekipa smijala jer sam tražio po gradu laptop sa 19" ekranom.

Kaj će ti to, cigla, a  stvar je vrlo jednostavna.. 14-15" ekran na laptopu mi je koristan koliko i tumor na bubregu :)

Tako i ovo čudo, ne žele svi 10" ekran. Zašto bi baš 10" bila ideala? Mao i sa mobitelima..netko idealizira 3.5" na smartphoneu, a meni je ispod 4" smiješno vidjeti smartphone sa današnjim mogućnostima. Doduše, smiješno mi je vidjeti i ove hibride preko 5", ali zato postoje ukusi.

5 godina
suspendiran
limitedition kaže...
zatojeto kaže...
Edge kaže...

Jadan živiš zatucan u iluziji da je stream svagdje dostupan i da svatko ima "flat". A ako sam na wifi, tj najvjerojatnije kući onda mi tablet ni ne treba nego si upalim plazmu. No jasno je što vas muči tako da nije potrebno ulaziti u detalje.

Mislim da si ti jedini tu zatucan, ocito nisi dobro upoznat sa situacijom u Hrvatskoj gdje je flat vrlo malo zastupljen za razliku od ostalih bogatih zemalja, a i tablet je namijenjen upravo njima, sumnjam da će biti dostupan u Hrvatskoj.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice