Trackpad za stolna računala

poruka: 88
|
čitano: 3.856
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Trackpad za stolna računala".
2 godine
RE: Trackpad za stolna računala
zombiitrol kaže...

Sada se već lakše može predvidjeti novi steveov potezi. Implementiranje iOS-a u mac OSX, ili što je vjerojatnije, gašenje mac OSX-a i jačanje i pretvaranje iOS-a u platformu za sve apple sadašnje i buduče uređaje. (televiziju npr.)

Nekako mi to ne pije vodu. Zar nije jednostavnije stvari koje iOS ima ugraditi u puno bolji OSX nego opet godinama usavrsavati iOS sustav da bi dobio na kraju OSX sa par cool stvarcica?

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
4 godine
ja00022 kaže...

LJUDI MOJI KOJA JE SVRHA TRACKPEDA NA STOLNOM RAČUNALU?????????

tisina u radu...

3 godine
Bigkix kaže...

Nekako mi to ne pije vodu. Zar nije jednostavnije stvari koje iOS ima ugraditi u puno bolji OSX nego opet godinama usavrsavati iOS sustav da bi dobio na kraju OSX sa par cool stvarcica?

Pa to i je poanta kako ljudima svake godine predstaviti "revoluciju" i "natjerati" ih da to kupe kako bi doživjeli dosad neviđeno iskustvoSmijeh oni da su htjeli oni su još pred 3 godine mogli staviti multitasking na iphone, ali nisu, jer sada ne bi imali onda ništa novo čime bi privukli kupce da bace stare i uzmu nove iphonove. 

Mada moram reći da ova stvarčica se i meni sviđa, evo sad sam baš desire-a stavio pored tipkovnice i super bi mi pasao da lijevom rukom izvodim neke geste dok mi je desna na mišu. Lijeva mi je ionako uvijek na wasd tipkama pa mi lako doskoči do moba da napravim neku gestu. Za recimo zumiranje, rotiranje ili slične fore mislim da bi bio pun pogodak samo što je opet parpena cijena za to, to će kod nas nekih 600kn doći. 

A također nije loše ni kao za htpc ili slično, ipak uovo mogu staviti i na dlan pa drugom rukom koristiti iz fotelje ili iz kreveta, sa mišem uvijek treba imati neki prostor gdje bi ga stavio i koristio...

Stoja
4 godine
neaktivan
wifi kaže...
ja00022 kaže...

tisina u radu...

Tisina u radu? Pa oliko ti buke mis pravi i koji je to mis i u kakvim uslovima radis da ti je bitno tih par decibela.

:)
3 godine
logic kaže...
wifi kaže...
ja00022 kaže...

tisina u radu...

Tisina u radu? Pa oliko ti buke mis pravi i koji je to mis i u kakvim uslovima radis da ti je bitno tih par decibela.

nekima i klikanje smeta

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
4 godine
neaktivan

budalastina. Kako je radio do sada?

22 mjeseca
protjeran

Moje je mišljenje da će ići na dizanje iOS-a na razinu glavnog OS-a zbog toga jer je iOS puno perspektivniji, lako ga se digne na punu snagu OSX-a, tako da može ganjati i najjače mac-radne stanice a imati sve uređaje na jednom operativnom sistemu je velika prednost. Kod toga treba imati na umu i nove stvari koje apple priprema, kao televizija, koja će navodno biti čisto ludilo, kao i komunikacija između svih tih uređaja u realnom vremenu i upravljanje svime time preko ekrana osjetljivih na dodir ili trackpada.

4 godine
neaktivan

Hahahhahahaha

Koja glupost  ;)

Pa ovim tempom to se nece desiti za nekih stotinjak godina i to da zapuste daljnji razvoj osx-a ;)

Koliko im je godina trebalo da ubace multitasking i prednju kameru.

3 godine
protjeran
zombiitrol kaže...

Moje je mišljenje da će ići na dizanje iOS-a na razinu glavnog OS-a zbog toga jer je iOS puno perspektivniji, lako ga se digne na punu snagu OSX-a, tako da može ganjati i najjače mac-radne stanice a imati sve uređaje na jednom operativnom sistemu je velika prednost. Kod toga treba imati na umu i nove stvari koje apple priprema, kao televizija, koja će navodno biti čisto ludilo, kao i komunikacija između svih tih uređaja u realnom vremenu i upravljanje svime time preko ekrana osjetljivih na dodir ili trackpada.

appleova televizija je stvarno cisto ludilo, jer je lud onaj tko je to uzeo i kome je to dobro...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
4 godine
neaktivan

Uzeo? To postoji?

3 godine
protjeran
logic kaže...

Uzeo? To postoji?

ma govorim o ovom sranju:

http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_TV

4 godine
neaktivan

Po cemu je ovo uopste TV? Osim sto ima tv izlaz koji btw ima i dosta telefona npr.

4 godine
neaktivan

Dolazi novi apple TV ... stay tuned. Kaže mi stiv da će nam se oči izokrenuti kad vidimo koliko je dobar ;)

A.
3 godine
artfull kaže...

Dolazi novi apple TV ... stay tuned. Kaže mi stiv da će nam se oči izokrenuti kad vidimo koliko je dobar ;)

A i meni je Stiv rekao također da će apple TV version 2 godinu dana nakon novog apple TV-a promijeniti sve. Opet.Belji se

Stoja
4 godine
logic kaže...

svaki mis klika, a to u kasnim nocnim satima kad je tiho, je itekako cujno...

mind_challenge kaže...

nekima i klikanje smeta

pogotovo onima koji pokusavaju zaspat dok radim... nemamo svi odvojene radne sobe

logic kaže...

budalastina. Kako je radio do sada?

u zadnjih par godina, uglavnom na laptopima...

mis je precizniji, brzi, i za detaljnije stvari neprocjenjiv, ali definitivno nije za tihi nocni rad... i upravo TO je razlog zbog kojeg netko moze pribjec ovom rjesenju, ali vjerojatno kad ga izbaci netko tipa MS, Canyon i slicni sa normalnijom cijenom.

4 godine
neaktivan

A najprije logitech jer onda znas da ce to raditi kako spada. Ms koliko znam ne radi periferije vise. 

4 godine
logic kaže...

A najprije logitech jer onda znas da ce to raditi kako spada. Ms koliko znam ne radi periferije vise. 

da, samo logitech isto napuse cijene... a na MS-ovim stranicama jos uvik postoje http://www.ms-start.com/hr/?tabid=660 a sad, jel to zaliha il sta vec, ne znam...

uglavnom, firma je vise manje nebitna, jer ovo bi bilo ukljuceno samo u paraleli sa misem... do 150tak kn bi bila neka normalna cijena...

3 godine

Pa koliko sam skužio i ovaj trackpad će ti proizvoditi buku jer je cijela površina također klikabilna i simulira klik sa mišem, tako da to neće riješiti problem buke. Ali mislim da ima neka firma koja proizvodi miševe i tipkovnice koje su puno tiše od ostalih, bila jednom vijest o njima na BOL-u mislim.

Stoja
4 godine
Stoja kaže...

Pa koliko sam skužio i ovaj trackpad će ti proizvoditi buku jer je cijela površina također klikabilna i simulira klik sa mišem, tako da to neće riješiti problem buke. Ali mislim da ima neka firma koja proizvodi miševe i tipkovnice koje su puno tiše od ostalih, bila jednom vijest o njima na BOL-u mislim.

ovaj proizvodi neopravdanu rupu u djepu... vec sam reka, triba napravit neki jeftinjak za po noci, doslovce c/p sa laptopa... nikakva klikanja, nikakve gluposti... to bi meni osobno koristilo, a sad za druge, ne ulazim u to...

4 godine
neaktivan

Hm. Sad se sjetih da je logitech razvio aplikaciju za iphone da imitira tracpad. Proguglaj za tim. 

3 godine
logic kaže...

Hm. Sad se sjetih da je logitech razvio aplikaciju za iphone da imitira tracpad. Proguglaj za tim. 

to imas i na androidu, zove se remote droid, i simulira ti i mis i tipkovnicu i radi superCool

Stoja
3 godine
protjeran
Stoja kaže...
logic kaže...

to imas i na androidu, zove se remote droid, i simulira ti i mis i tipkovnicu i radi superCool

a i na wm, zove se gremote ja mislim...

4 godine
neaktivan

Ma ne treba meni pa nisam ni trazio ;)

Ja ionako radim na lapu gdje imam i touchpad i onaj mali joystick kako li se vec zove ;)

23 mjeseca
ja00022 kaže...

Mozda se odgovor nalazi ovdje: http://gizmodo.com/5598828/apple-magic-trackpad-the-beginning-of-the-end-for-mac-os-x?skyline=true&s=i

Zanimljiva analiza sire slike...

23 mjeseca

Nekako mi je logicnije to vidjenje integracije iOS s Mac OS te razdiobe na low end (iPad, iPhone) i high end (Mac) nego kompletno gasenje Mac OS sustava...

3 godine
neaktivan
mapir kaže...
ja00022 kaže...

Mozda se odgovor nalazi ovdje: http://gizmodo.com/5598828/apple-magic-trackpad-the-beginning-of-the-end-for-mac-os-x?skyline=true&s=i

Dati tolke pare za nešto što tobože može doči i pitanje kada će doči LOL. Miš če sigurno ostati na stolovima još nekih 2-3 godine, tako da je ova stvar trenutno čisto bacanje novacan i čista idiotarija tako što i kupiti.

23 mjeseca
ja00022 kaže...
mapir kaže...
ja00022 kaže...

Dati tolke pare za nešto što tobože može doči i pitanje kada će doči LOL. Miš če sigurno ostati na stolovima još nekih 2-3 godine, tako da je ova stvar trenutno čisto bacanje novacan i čista idiotarija tako što i kupiti.

Ma niti ja za sada ne vidim preveliku potrebu za ovim trackpadom, mada u odredjenim situacijama moze biti vrlo koristan, al nije bas tih 70 USD, (ok, moze se kupit 4 tepsije bureka za to...) doduse u USA neka cudo-velika cifra...

4 godine
Re: Trackpad za stolna računala
ja00022 kaže...

Jedan razlog zašto bi ovo kupio?????

Ako imas zdravstvene problem uzrokovane misem znati ces cjeniti ovakve i slicne proizvode...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 21:52 (florum).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice