Transcendovi eksterni diskovi

poruka: 9
|
čitano: 895
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Transcendovi eksterni diskovi".
2 godine

Diskovi od 1 i 1,5 TB, a spajaju se na racunalo uz pomoc USB-a 2.0! Trazio bih od proizvodjaca da svakodnevno aktivno radi s tim diskovima preko USB-a 2.0 seleci vece kolicine sadrzaja. Brzo bi mu prisjelo. Western Digital je napravio slicnu glupost i ukinuo seriju diskova My Book Home Edition koji su imali 3 vrste prikljucaka: USB 2.0, Firewire i esata. Ovaj posljednji je itekako koristan.

3 godine
neaktivan
RE: Transcendovi eksterni diskovi

pa tebe nitko ne tjera da kupiš disk samo sa usb-om... Neodlučan

2 godine
r420r kaže...

pa tebe nitko ne tjera da kupiš disk samo sa usb-om... Neodlučan

Kako me ne tjeraju kada ne izbacuju nove modele s nekim drugim prikljuckom osim USB-a?

3 godine

Eksterni disk prvenstveno služi za podatke koje aktivno ne koristiš svaki dan stoga ne kompliciraj, ako ti treba brzina ne kupuj ovo.

3 godine
neaktivan

slažem se sa kolegom iznad, pa nije transcend jedini proizviđač.

2 godine
Kobe24 kaže...

Eksterni disk prvenstveno služi za podatke koje aktivno ne koristiš svaki dan stoga ne kompliciraj, ako ti treba brzina ne kupuj ovo.

Cim ga koristis malo cesce i s vecom kolicinom podataka, sporost prebacivanja podataka USB-om se itekako osjeti. Ne znam zasto je to tesko prihvatiti cak i ako ti tako ne upotrebljavas vanjski disk.

Reagirao sam na cinjenicu da s rastucim kapacitetom diskova nude prespori interface.

2 godine

Jel zdravo za externi hard da radi non stop ajmo rec..3 dana non stop pa se hladi cca 6 sati pa opet tak..Jer seedam non stop a tam su mi torrenti.Radi se o nekom 160 gb WD hard.

2 godine
r420r kaže...

slažem se sa kolegom iznad, pa nije transcend jedini proizviđač.

Na srecu nije.

Tu su Seagate FreeAgent XTreme i WD My Book Studio II. Ovom drugom je cijena paprena, s cim se slazu i trgovci s kojima sam razgovarao.

2 godine
Fake_Alert kaže...

Jel zdravo za externi hard da radi non stop ajmo rec..3 dana non stop pa se hladi cca 6 sati pa opet tak..Jer seedam non stop a tam su mi torrenti.Radi se o nekom 160 gb WD hard.

Meni eskterni disk radi dnevno koliko i PC.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice