Tri godine na istim baterijama

poruka: 24
|
čitano: 1.956
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Tri godine na istim baterijama".
4 godine

Eh kad bi tako bilo sa svakim elektronskim uređajem da troši malo energije, planet bi već bio sav eco friendly.

Imam logitech pa mogu reći da na tipkovnici stvarno valjda samo 2 puta godišnje promjenim bateriju, mišu baš ne tako... za miš je 2 puta mjesečno. Sve u svemu jako dobro jer prije je bilo užas, svakih par dana sam mjenjao baterije za miš.

Napreduje se, samo tako treba nastaviti, još da i drugi proizvođaći prihvate ovakav trend.

2 godine
neaktivan
RE: Tri godine na istim baterijama

Ovisi koji mis imas i koliko ga koristis.

Meni traje do 6mjeseci

4 godine
Kristijan kaže...

Trazim gdje piše "Plaćeni oglas", ali ne vidim nigdje. :)

Da... ja imam stari M$ miš... Intelli Mouse 2 i mogu reci da mi duracell baterije traju preko 6 mjeseci... Ali opet Logitech je logitech :)

I'm going woo woo
3 godine

Ja imam oko godinu i pol ovu tipkovnicu i miš. Tek nakon godine dana sam zamijenio u mišu baterije a radi na 1.5V. U tipkovnici još nisam mijenjao jer su odlične a provodim za kompom 8 sati dnevno.

http://www.instar-informatika.hr/tipkovnica-mis-kb-msi-set-713w-wrls-set-s/0160112/racunalna-periferija/

4 godine

Meni na logitech MX revolution bat. izdrži nekih 3-4 dana (star je 2 god), dok tipkovnica, KeyTronic, drži prek pol godine s običnim baterijama. E, sad, da miš drži onih dva tjedna kak dok je bil novi, kamoli sreće! I da je bar zamjenjiva, al nije...

4 godine

Otom potom!

Nemam navedeni keyboard ali imam MXAir i DiNovo. Keyboard radi dugo bez punjenja (barem tjedan dana), ali misonja definitivno krepa nakon dan - dva. Frendici sam kupil nekog Logitecha ali mis je radio par tjedana na Duracell baterije. Da ne govorim da je keyboard krepal nakon 8 mjesece. Inace, mene moj DiNovo takodje zeza i barem jedanput dnevno izgubi vezu sa kompom (automatski se ponovo poveza nakon 10 sek).

Sto se tice Microsofta to je tesko smece. Imam sve njihove bezzicne keyboard/mis kombinacije i to je teska koma. Dome je max 20 cm i smeta im sve sto je bezzicno.

4 godine

Kazem ti... imam M$ stakora... star je 5+ godina i radi ko sat dan danas... malo se pohabala ona guma okolo... ali za misa koji nije laser i wireless je radi i vise nego dobro...

I'm going woo woo
4 godine
neaktivan
sever kaže...

Meni na logitech MX revolution bat. izdrži nekih 3-4 dana (star je 2 god), dok tipkovnica, KeyTronic, drži prek pol godine s običnim baterijama. E, sad, da miš drži onih dva tjedna kak dok je bil novi, kamoli sreće! I da je bar zamjenjiva, al nije...

Sto kukas bas za MX revolution kad on ima stalak i punjivu bteriju ;)

Zena ti ga ionako stavi na punjac svaki dan kao i meni ;)

Meni na vx revolutionu baterija traje mjesecima. Kupim dvije i onu drugu redovno izgubim prije nego dodje na zamjenu ;)

4 godine
neaktivan
tnakir kaže...

Kazem ti... imam M$ stakora... star je 5+ godina i radi ko sat dan danas... malo se pohabala ona guma okolo... ali za misa koji nije laser i wireless je radi i vise nego dobro...

Da imas logija sad bi imao novog u zamjenu za taj ;)

4 godine

:)

Ma i na logiju mi se malo pohabala guma, ali nema veze, ne smeta :)

I'm going woo woo
4 godine
logic kaže...
sever kaže...

Meni na vx revolutionu baterija traje mjesecima. Kupim dvije i onu drugu redovno izgubim prije nego dodje na zamjenu ;)

Pa ima stalak, al kad nemam ženu ;)

Sve u svemu, ja zadovoljan! Dok ode garancija, ga otvorim i zamjenim tu nezamjenjivu punjivu bateriju pa bu ko novi!

3 godine
protjeran
sever kaže...
logic kaže...
sever kaže...

Sve u svemu, ja zadovoljan! Dok ode garancija, ga otvorim i zamjenim tu nezamjenjivu punjivu bateriju pa bu ko novi!

baterija ti je normalna litij ionska koji je lako izvaditi i promjeniti ako imas istu, problem je sta ce morati i nove nozice staviti, jer kad budes originalne odljepljivao nece vise valjati, pofrkat c se i nece vise kliziti kak treba ako ih vratis.

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
4 godine

Kakvo je stanje s wireless lagggom na modernim bežičnim tipkovnicama i miševima? Jel' ima smisla uzimati ih ako se gejma na računalu?

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
3 godine
neaktivan

"Za one koji koriste bežične tipkovnice i miševe od nekog drugog proizvođača (čije ime nećemo spomenuti već samo inicijale – Microsoft) znaju da je potrebno praktički tjedno ili dvotjedno mijenjanje ili punjenje baterija." - zanimljiva tvrdnja :) - je li moguće znati o kojim se modelima radi jer mislim da baš ne drži vodu. Koristio sam Wireless Optical Mouse 2.0 jedno četiri godine i nikad baterija nije trajala manje od mjesec dana, a u prosjeku negdje 3 mjeseca sa najobičnijim aa varta baterijama (6-7 sati dnevne upotrebe). Prešao sam na G5 jer je lijevi klik počeo malo zezati.

2 godine

ja iam Ms-804WL miš i jako je dobar i imam u njme punjive baterije mala investcija kad sam ga kupil i drži oko 6mj svaki dan oko 5h rada

4 godine
grimyHR kaže...
sever kaže...
logic kaže...
sever kaže...

baterija ti je normalna litij ionska koji je lako izvaditi i promjeniti ako imas istu, problem je sta ce morati i nove nozice staviti, jer kad budes originalne odljepljivao nece vise valjati, pofrkat c se i nece vise kliziti kak treba ako ih vratis.

Da, već sam se informirao o tome, ali tak dugo dok će držati duže od jednog dana i dok je pod garancijom, nema diranja :)

4 godine
neaktivan
tnakir kaže...

Ima veze jer logiju reklamiras i oni posalju novi ;)

4 godine
neaktivan
sever kaže...
logic kaže...
sever kaže...

Ma blo te uvo. pozalis se logiju i dobijes ili novu bateriju ili ako budes kreativan novi mis ;)

3 godine

Ja imam logitech MX 1000 laser sa "nezamjenjivom" baterijom. Ako ti baterija traje kratko u garantnom roku - to je kvar, i brzo to reklamiraj jer ćeš kasnije požaliti kao što sam ja!

Ni slučajno nemoj propustiti to reklamirati!

A ako ipak propustiš, odi na www.svebaterije.hr i čovjek ti za 100kn proda i ugradi drugu Li-ion bateriju koja traje oko 2 tjedna jedno punjenje. Ja sam osobno raskopao taj miš i nije neki problem. Samo treba nać šerafe ispod naljepnica/nožica.

4 godine
neaktivan

Nista ne raskopavajte vec saljite mail logitechu. Bice sretni sto mogu da vam zamijene mis.

4 godine

Ima još godinu dana garanciju u dućanu plus dvije prek logitecha, a sad da vas pitam, kolko bi bat. trebala držati tj. ne držat, da bi mi ovi ili oni priznali garanciju?

4 godine
neaktivan

Sao reci da je crko i da je firma gdje si kupio propala i to je to.

4 godine
logic kaže...
tnakir kaže...

Ima veze jer logiju reklamiras i oni posalju novi ;)

Pa ne smeta mi to oguljeno. Nisam jedan od onih sto se grebu za novi mis jer im se malo lak skinuo. Ako crkne budem im slao mail... Dok radi radi... 

I'm going woo woo
4 godine
neaktivan

Naravno. Logi je kralj.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice