Uff, to bude teska mrcina... Taj se valjda poigrava s konvertiranjem filmova... :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mogli bi napravit jednog i za lga 1156
Odlične specifikacije ima, mislim da će ovo biti super procesor, samo je cijena problem...
Kažu tri da će biti, a ja nagađam da bi treći biti cijene $284.
w00t, to je za spejs satl. Prosjecnom korisniku to nikad nece trebat, a i ne bi mogao kupit zbog cijene (do 1000USD). Za toliko mozes slozit pristojan komp. Malo pretjeruju sa tim procesorima. Ionako to nije toliko bitno za igranje, jer vecina nas ionako samo igra na kompu, tako da... XD
w00t, to je za spejs satl. Prosjecnom korisnikuto nikad nece trebat, a i ne bi mogao kupit zbog cijene (do 1000USD). Za toliko mozes slozit pristojan komp. Malo pretjeruju sa tim procesorima. Ionako to nije toliko bitno za igranje, jer vecina nas ionako samo igra na kompu, tako da... XD
Ma najbolje bi onda bilo da tehnologija stane, dosta smo dogurali LOL
Uvijek su Intelovi high-end procesori došli oko 1000 dolara, doći će novi brži modeli, a ovima će cijena past...
A i ne koriste svi komp samo za igranje, ako ga koristiš onda si uzmeš neki C2D i klokaš ga, koji će ti se isplatit...
w00t, to je za spejs satl. Prosjecnom korisnikuto nikad nece trebat, a i ne bi mogao kupit zbog cijene (do 1000USD). Za toliko mozes slozit pristojan komp. Malo pretjeruju sa tim procesorima. Ionako to nije toliko bitno za igranje, jer vecina nas ionako samo igra na kompu, tako da... XD
Ma najbolje bi onda bilo da tehnologija stane, dosta smo dogurali LOL
Uvijek su Intelovi high-end procesori došli oko 1000 dolara, doći će novi brži modeli, a ovima će cijena past...
A i ne koriste svi komp samo za igranje, ako ga koristiš onda si uzmeš neki C2D i klokaš ga, koji će ti se isplatit...
slažem se,uvijek ima tipova koji će to kupiti,nek tehnologija ide naprijed,nastavi li intel ovom brzinom izbacivati procesore za pet godina ću na laptopu vrtiti simulaciju postanka svemira,malo sam pretjerao ali neka