- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O, majko mila... Kamo idemo, što radimo i čime se hranimo? Koliko je ljudima potrebno da bi shvatili?
Nikako ne kuzim zasto filmski studiji ljepo ne otvore VOD uslugu koju ca naplacivati godisnje,npr 200 eura i korisnik 365 dana moze da gleda sve iz njihove goleme arhive Puno vise bi zaradili nego sto se natezu sa ovakvim debilnim nacinima da zaustave pirateriju.
LOL
Ajme majko, spasi me od tih kretensko-idiotskih debila!! Pa šta su oni mislili..Tj. nisu mislili?
Nikako ne kuzim zasto filmski studiji ljepo ne otvore VOD uslugu koju ca naplacivati godisnje,npr 200 eura i korisnik 365 dana moze da gleda sve iz njihove goleme arhive Puno vise bi zaradili nego sto se natezu sa ovakvim debilnim nacinima da zaustave pirateriju.
ma to ja stalno ponavljam ko papiga. daj ti meni hd film u pristojnom codecu, a ja ču kupovati filmove i serije. problem je u njihovom mentalitetu - još nisu skužili da smo u 21 stolječu
taj mrežni printer treba odmah osuditi.
I ja ga osuđujem najoštrije :-) U biti, on je već toliko star da je sam sebe osudio na rashod! Hahahahahahahaha