Tri promašaja - tko sudi?

poruka: 8
|
čitano: 1.333
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Tri promašaja - tko sudi?".
4 godine

taj mrežni printer treba odmah osuditi.

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 17:45 (hrvooje).
4 godine

O, majko mila... Kamo idemo, što radimo i čime se hranimo? Koliko je ljudima potrebno da bi shvatili?

Gledam te!
4 godine
RE: Tri promašaja - tko sudi?
Da, printer na robiju. Koji idioti...
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
4 godine

Nikako ne kuzim zasto filmski studiji ljepo ne otvore VOD uslugu koju ca naplacivati godisnje,npr 200 eura i korisnik 365 dana moze da gleda sve iz njihove goleme arhive Puno vise bi zaradili nego sto se natezu sa ovakvim debilnim nacinima da zaustave pirateriju.

dasHHa
4 godine

LOL

rapidshare premium and warez-bb user
4 godine

Ajme majko, spasi me od tih kretensko-idiotskih debila!! Pa šta su oni mislili..Tj. nisu mislili?

DOWN WITH THE PRINTER!!

Tko leti, vrijedi; tko ne leti ne vrijedi...
4 godine
dasHHa kaže...

Nikako ne kuzim zasto filmski studiji ljepo ne otvore VOD uslugu koju ca naplacivati godisnje,npr 200 eura i korisnik 365 dana moze da gleda sve iz njihove goleme arhive Puno vise bi zaradili nego sto se natezu sa ovakvim debilnim nacinima da zaustave pirateriju.

ma to ja stalno ponavljam ko papiga. daj ti meni hd film u pristojnom codecu, a ja ču kupovati filmove i serije. problem je u njihovom mentalitetu - još nisu skužili da smo u 21 stolječu

Plamene zore bude me iz sna Fabrička jutra, dim iz dimnjaka Pesma se ori, mladi radnici Čelicna jutra, hitam fabrici.
3 godine
neaktivan
hrvooje kaže...

taj mrežni printer treba odmah osuditi.

I ja ga osuđujem najoštrije :-) U biti, on je već toliko star da je sam sebe osudio na rashod! Hahahahahahahaha

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice