Kasne samo nekoliko godina :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O Bože...ružnog li lapa...
O boze jadnog li trolla..
Tebi je to ruzno? Citava linija McBook Pro se zasniva na odlicnom dizajnu za sto su i primili brojne hvalospjeve od svih hw casopisa i it sajtova,samo neki tamo "linusjuzer" iz babine grede pokraj svinjogojca smatra da je dizajn ruzan.Cestitam.
A Vinkovci su svjetska metropola?
Meni je laptop po izgledu tak-tak, vise mi se svidja zbog konstrukcije kucista nego izgleda.
A Vinkovci su svjetska metropola?
Meni je laptop po izgledu tak-tak, vise mi se svidja zbog konstrukcije kucista nego izgleda.
Daj Vinkovci su otpad od Boga i vraga...Babina Greda..???..zanimljivo...enivey,kako rekoh,ne vidim ništa u dizajnu posebnoga,ravne linije,boja tako tako,više podsjeća na bolnički inventar...ne trolam samo kažem kako izgleda lap..
Sad..konstrukcija se i ne vidi u biti,ali hajmo reći,da je tak-tak...
Vas dvojica kapirate kao policajci. Nije bitno jel sam ja iz Vinkovaca ili si ti iz Zagreba ili neke tamo prčvare vec da nikog ne zanima tvoje misljenje o dizajnu kad je macbook pobrao sve najbolje ocjene za dizajn od mnogo relevantnijih i bitnijih izvora kojima je to posao da ocjene.Tako da tvoje misljenje ne vrijedi koliko zrno pijeska. Ja mislim da je mac prekrasan.
Ma to je njegovo subjektivno mišljenje, što sada ja nesmijem reći da mi je lexus ljepši od mercedesa jer je ovaj pobrao sve nagrade? To je moje mišljenje makar se nitko ne slagao samnom. Čovjeku se ne sviđa i gotovo, možda više voli dizajn alienware lenovo prijenosnika a mac mu nije nešto.
Vas dvojica kapirate kao policajci. Nije bitno jel sam ja iz Vinkovaca ili si ti iz Zagreba ili neke tamo prčvare vec da nikog ne zanima tvoje misljenje o dizajnu kad je macbook pobrao sve najbolje ocjene za dizajn od mnogo relevantnijih i bitnijih izvora kojima je to posao da ocjene.Tako da tvoje misljenje ne vrijedi koliko zrno pijeska. Ja mislim da je mac prekrasan.
Meni ti izvori ama bas nista ne znace u zivotu, a i samo postojanje tih izvora je naprosto smijesno posto je ukus iskljucivo subjektivan.
To sto se ti moras povoditi da li je nesto lijepo ili nije prema tamo nekom liku koji nosi štikle..a cuj
Ma to je njegovo subjektivno mišljenje, što sada ja nesmijem reći da mi je lexus ljepši od mercedesa jer je ovaj pobrao sve nagrade? To je moje mišljenje makar se nitko ne slagao samnom. Čovjeku se ne sviđa i gotovo, možda više voli dizajn alienware lenovo prijenosnika a mac mu nije nešto.
Ma pusti Romana,to je jedan lik koji je spojen na Stivicin oblak razmišljanja.On nema svoje mišljenje.Kako rekoh....MENI,je dizajn nikakav,a to što se na mac gleda kao na svetu kravu(u okruženju jabučara) i takođe misle da nitko ne smije imati drugačije mišljenje dovoljno govori o ograničenosti uma pojedinaca...pljuckaju po tuđem mišljenju,a nameću svoje.Kome je lijep nek je,meni nije.Romano,sviđaju mi se tvoje štiklice...one su lijepe...
A.
A ja blesav mislio da je ovo tema TRIM u Snow Leopardu :) tja
Pa kad je nesto lijepo ,onda je lijepo. Nema tu subjektivno,objektivno. Ja sam samo realan. U svijetu laptopa mac dizajn je najbolji.Nece mi sigurno biti lijepa ona sjajna toshiba na koju se lijepi prljavstina,otisci prstiju ili acer koji je pojam ruznoce. Da ne govorim o HP-ima ili Dellovima koji su ogavni s dizajnom.
Pa kad je nesto lijepo ,onda je lijepo. Nema tu subjektivno,objektivno. Ja sam samo realan. U svijetu laptopa mac dizajn je najbolji.Nece mi sigurno biti lijepa ona sjajna toshiba na koju se lijepi prljavstina,otisci prstiju ili acer koji je pojam ruznoce. Da ne govorim o HP-ima ili Dellovima koji su ogavni s dizajnom.
Ljepota je u oku promatrača. To je jedna od valjda najsubjektivnijih stvari. Ne kažem da je mac ružan ili ljep, nego kažem, u nedostatku ljepših riječi, da sereš a ne da si realan.
Ajde da si rekao, čvrst, funkcionalan, ergonomičan. To su stvari koje se donekle mogu realno sagledati iako i tu idu varijacije od osobe do osobe.
U zadnje vrijeme baš previše hranim trolove.
PS: nešto moze biti ljepo ali totalno neupotrebljivo (na tvoju opasku sa otiscima)
O ukusima se ne raspravlja ........ali ukus se moze vaspitati
Znaci da razjasnimo.Po ovim slikama sto sam stavio ti tvrdis da je macbook pro ruzan?
Ljepo ti piše u mom postu, da ne tvrdim ni da je ljep ni ružan.
Meni osobno izgleda sasvim pristojno, ali nije da mi je ekstatično ljep. Ali mi se jako sviđa robusnost.
Znaci da razjasnimo.Po ovim slikama sto sam stavio ti tvrdis da je macbook pro ruzan?
Zašto bi nekom morao biti lijep ako je tebi? Meni nije ružan, ali također mi nije među najljepšim laptopima.
Ničije mišljenje ne vrijedi, osim tvog. Ako je tebi nešto prekrasno mora biti i svima. Svaka čast!
Eto ja tvrdim da je ružan, štoviše po meni najružniji laptop
Jako lijep prijenosnik, jako, jako lijep prijenosnik.
Eto ja tvrdim da je ružan, štoviše po meni najružniji laptop
A ne mogu svi imat smisla za estetiku ;)
ako govoris o dizajnu hladenja ili konstrukcije kucista, to moze biti objektivno dobro ili lose sa inzinjerskog(a i to nije bas objektivno, jer se i tu nece sloziti misljenja) stajalista, ako se radi o izgledu ili je izgled ikako ukljucen u kalkulaciju tu nema i ne moze biti objektivnog misljenja, nikako, to ne postoji
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B