Glupi Intel nema niti pravih grafički a drži preko 50%
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To što nema gamerskih grafulja ne znači da ne može opsluživati milijune poslovnih korisnika sa integriranom grafikom (nije da njima treba snaga ni performanse za Office hehe).
bravo!!
avatar sve objasnjava pretpostavljam :)
znas.. ne igraju se svi na racunalima. neki i rade ozbiljne ili malo manje ozbiljne poslove na njima a tom segmentu korisnika jedna stvar je zajednicka - ne treba im graficka kartica koja moze vrtiti crysis.
a kad smo vec kod toga.. ja jos cekam trenutak da ugledam i AMD platformu u nekoj od firmi koje odrzavamo (a neke broje i nekoliko tisuca racunala).
:)
Pa nisam ni mislio samo na igre nego i na profi kartice. Njih imaju i nVidia i ATi ali Intel "nema". Znači on samo s intergrirkama rula po tržištu, j***o ja takvo tržište!
bravo!!
avatar sve objasnjava pretpostavljam :)
znas.. ne igraju se svi na racunalima. neki i rade ozbiljne ili malo manje ozbiljne poslove na njima a tom segmentu korisnika jedna stvar je zajednicka - ne treba im graficka kartica koja moze vrtiti crysis.
a kad smo vec kod toga.. ja jos cekam trenutak da ugledam i AMD platformu u nekoj od firmi koje odrzavamo (a neke broje i nekoliko tisuca racunala).
:)
hoces rec da igra nije ozbiljan posao
...da nema igra di bi bili graficki cipovi sada jos slabiji od ovih intelovih koji sramoti trziste gpu-a