www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
AMD u <3 Intel u C===3
koji k*rac nece smislit da izvlace lovu ! -.-
Ljudi koje je ovo smece ,ovaj Nike pokusao na neki nacin iskopirati Adidasovu ideju ,.....Adidas je naime prosle godine izbacio uredjaj koji se stavi u kopacku ili neku drugu sportsku obucu i mjeri vam bukvalno sve,...predjene metre,korake,brzinu,stanje mirovanja i ostalo,.....a cijena tog uredjaja je 70-80$ a mnogo je korisniji od proizvoda ovog americkog giganta Nikea
Najjeftinije je uzeti običnu bijelu majicu za 20 kn.
Što je više smočena znojem,spalio si više kalorija. 
Ono od Adidasa je još i praktično ali ovo je ful beskorisno i služi za izdr*avanje... Al iskreno boli me za to više me živciraju ovi iz Buga koji misle da su duhoviti s tim naslovima mutavim. Šta ste vi postali, net.hr? Osim što naslov nije smiješan nema veze s blagim mozgom - koji će mi vrag twix prije trčanja ili bilo kakvog treninga?? Autor vjerojatno nije u životu potrčao, osim prema polici na kojoj je stajao zadnji twix a i vjerojatno se uspuhao nakon tog...
Ljudi koje je ovo smece ,ovaj Nike pokusao na neki nacin iskopirati Adidasovu ideju ,.....Adidas je naime prosle godine izbacio uredjaj koji se stavi u kopacku ili neku drugu sportsku obucu i mjeri vam bukvalno sve,...predjene metre,korake,brzinu,stanje mirovanja i ostalo,.....a cijena tog uredjaja je 70-80$ a mnogo je korisniji od proizvoda ovog americkog giganta Nikea
uređaj košta malo više, ali još uvjek manje nego ovo nikeovo. Kad trčim koristim besplatnu aplikaciju android također od adidasa(miCoach). Mjeri brzinu, udaljenost, potrošnju kalorija(nebitno jer nemože bit dovoljno precizno na osnovu dva unesena podatka) te visinsku razliku i sve to besplano.
Ljudi koje je ovo smece ... a mnogo je korisniji od proizvoda ovog americkog giganta Nikea
Zapravo je ovo jako intrigantna stvarcica, jer nije bas jednostavno pouzdano pratiti potrosnju kalorija u ljudskom tjelu u realnom vremenu.
Osim što naslov nije smiješan nema veze s blagim mozgom - koji će mi vrag twix prije trčanja ili bilo kakvog treninga??
Al' smo cjepljeni od humora... 
Nike+ puno prije Adidasa, cijena je 130 KN.
Ljudi koje je ovo smece ... a mnogo je korisniji od proizvoda ovog americkog giganta Nikea
Zapravo je ovo jako intrigantna stvarcica, jer nije bas jednostavno pouzdano pratiti potrosnju kalorija u ljudskom tjelu u realnom vremenu.
Osim što naslov nije smiješan nema veze s blagim mozgom - koji će mi vrag twix prije trčanja ili bilo kakvog treninga??
Al' smo cjepljeni od humora... 
To nije humor nego silovanje...
To nije humor nego silovanje...
Meni je bas simpaticno, za razliku od prosjecnih sterilnih naslova. Silovanje ce prije biti ovo kukanje oko naslova sto ti radis...
koliko nepotrebnog bijesa... kao da placate citanje ovih clanaka -.-'
Najavili su Kinezi kopiju za 100kn. 
Najjeftinije je uzeti običnu bijelu majicu za 20 kn.
Što je više smočena znojem,spalio si više kalorija. 
znoj je voda sa elektrolitima,nije povezana sa potrošnjom kalorija
ovaj uređaj je totalno beskorisan po meni
Navodno nas prate Google,Fejš a sada bi mogao i nike kao što je to bilo i s apple šitom 
uređaj košta malo više, ali još uvjek manje nego ovo nikeovo. Kad trčim koristim besplatnu aplikaciju android također od adidasa(miCoach). Mjeri brzinu, udaljenost, potrošnju kalorija(nebitno jer nemože bit dovoljno precizno na osnovu dva unesena podatka) te visinsku razliku i sve to besplano.
Kosta koliko sam i naveo 70-80$
Istina, ali ja npr treniram kickbox i mogu ga jedino staviti u guz*cu.
Istina, ali ja npr treniram kickbox i mogu ga jedino staviti u guz*cu.
Pa molim te liepo da mi objasnis zasto ce tebi takav uredjaj,.....ovo je predvidjeno za fudbal i atletske sportove a ne za borilacke vjestine......mozes ovo koristiti i udrugim sportovoma gdje se trci da vidis svoje rezultate
Pa molim te liepo da mi objasnis zasto ce tebi takav uredjaj,.....ovo je predvidjeno za fudbal i atletske sportove a ne za borilacke vjestine......mozes ovo koristiti i udrugim sportovoma gdje se trci da vidis svoje rezultate
Vjeruj mi, trči se dosta i rade se vježbe koje se rade i u drugim sportovima. Zbog toga mislim da ova Nike-ova sprava nije loša.
Vjeruj mi, trči se dosta i rade se vježbe koje se rade i u drugim sportovima. Zbog toga mislim da ova Nike-ova sprava nije loša.
Daj molim te ,kao da tebi zanima rezultat koliko si brzo trcao na kickboxu,.....ovo je prvenstveno kazem ti za fudbal i atletiku,
Daj molim te ,kao da tebi zanima rezultat koliko si brzo trcao na kickboxu,.....ovo je prvenstveno kazem ti za fudbal i atletiku,
Boli mene briga koliko sam brzo trčao, zanima me potrošena energija tj kalorije.