Twix pod zube i narukvicu na ruku!

poruka: 22
|
čitano: 829
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Twix pod zube i narukvicu na ruku!".
2 godine
*akcelerometar
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 mjeseci
Re: Twix pod zube i narukvicu na ruku!
dobio sam dojam da je predmet beskoristan
AMD u <3 Intel u C===3
4 mjeseca
protjeran
Savrseno za moje seanse masturbiranja.
Funnyjunk <3
20 mjeseci

koji k*rac nece smislit da izvlace lovu ! -.-

Potpisao.
3 godine

Ljudi koje je ovo smece ,ovaj Nike pokusao na neki nacin iskopirati Adidasovu ideju ,.....Adidas je naime prosle godine izbacio uredjaj koji se stavi u kopacku ili neku drugu sportsku obucu i mjeri vam bukvalno sve,...predjene metre,korake,brzinu,stanje mirovanja i ostalo,.....a cijena tog uredjaja je 70-80$ a mnogo je korisniji od proizvoda ovog americkog giganta Nikea

7 mjeseci

Najjeftinije je uzeti običnu bijelu majicu za 20 kn.

Što je više smočena znojem,spalio si više kalorija. {#}

SK crew
4 godine

Ono od Adidasa je još i praktično ali ovo je ful beskorisno i služi za izdr*avanje... Al iskreno boli me za to više me živciraju ovi iz Buga koji misle da su duhoviti s tim naslovima mutavim. Šta ste vi postali, net.hr? Osim što naslov nije smiješan nema veze s blagim mozgom - koji će mi vrag twix prije trčanja ili bilo kakvog treninga?? Autor vjerojatno nije u životu potrčao, osim prema polici na kojoj je stajao zadnji twix a i vjerojatno se uspuhao nakon tog...

He who is brave is free.
2 godine
dogman kaže...

Ljudi koje je ovo smece ,ovaj Nike pokusao na neki nacin iskopirati Adidasovu ideju ,.....Adidas je naime prosle godine izbacio uredjaj koji se stavi u kopacku ili neku drugu sportsku obucu i mjeri vam bukvalno sve,...predjene metre,korake,brzinu,stanje mirovanja i ostalo,.....a cijena tog uredjaja je 70-80$ a mnogo je korisniji od proizvoda ovog americkog giganta Nikea

uređaj košta malo više, ali još uvjek manje nego ovo nikeovo. Kad trčim koristim besplatnu aplikaciju android također od adidasa(miCoach). Mjeri brzinu, udaljenost, potrošnju kalorija(nebitno jer nemože bit dovoljno precizno na osnovu dva unesena podatka) te visinsku razliku i sve to besplano.

2 godine
dogman kaže...

Ljudi koje je ovo smece ... a mnogo je korisniji od proizvoda ovog americkog giganta Nikea

Zapravo je ovo jako intrigantna stvarcica, jer nije bas jednostavno pouzdano pratiti potrosnju kalorija u ljudskom tjelu u realnom vremenu.

Dwyane Wade kaže...

Osim što naslov nije smiješan nema veze s blagim mozgom - koji će mi vrag twix prije trčanja ili bilo kakvog treninga??

Al' smo cjepljeni od humora... {#}

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 1:33 (rustweaver).
3 godine
dogman kaže...

Nike+  puno prije Adidasa, cijena je 130 KN.

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
4 godine
rustweaver kaže...
dogman kaže...

Ljudi koje je ovo smece ... a mnogo je korisniji od proizvoda ovog americkog giganta Nikea

Zapravo je ovo jako intrigantna stvarcica, jer nije bas jednostavno pouzdano pratiti potrosnju kalorija u ljudskom tjelu u realnom vremenu.

Dwyane Wade kaže...

Osim što naslov nije smiješan nema veze s blagim mozgom - koji će mi vrag twix prije trčanja ili bilo kakvog treninga??

Al' smo cjepljeni od humora... {#}

To nije humor nego silovanje...

He who is brave is free.
2 godine
Dwyane Wade kaže...

To nije humor nego silovanje...

Meni je bas simpaticno, za razliku od prosjecnih sterilnih naslova. Silovanje ce prije biti ovo kukanje oko naslova sto ti radis...

koliko nepotrebnog bijesa... kao da placate citanje ovih clanaka -.-'

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 1:48 (rustweaver).
3 godine

Najavili su Kinezi kopiju za 100kn. {#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
18 mjeseci
Pranja kaže...

Najjeftinije je uzeti običnu bijelu majicu za 20 kn.

Što je više smočena znojem,spalio si više kalorija. {#}

znoj je voda sa elektrolitima,nije povezana sa potrošnjom kalorija

ovaj uređaj je totalno beskorisan po meni

14 mjeseci

Navodno nas prate Google,Fejš a sada bi mogao i nike kao što je to bilo i s apple šitom {#}

imam muda
3 godine
srky.du kaže...
dogman kaže...

uređaj košta malo više, ali još uvjek manje nego ovo nikeovo. Kad trčim koristim besplatnu aplikaciju android također od adidasa(miCoach). Mjeri brzinu, udaljenost, potrošnju kalorija(nebitno jer nemože bit dovoljno precizno na osnovu dva unesena podatka) te visinsku razliku i sve to besplano.

Kosta koliko sam i naveo 70-80$

3 godine
dogman kaže...

Istina, ali ja npr treniram kickbox i mogu ga jedino staviti u guz*cu.

When all else fails - crowbar the fucker
3 godine
username kaže...

Istina, ali ja npr treniram kickbox i mogu ga jedino staviti u guz*cu.

Pa molim te liepo da mi objasnis zasto ce tebi takav uredjaj,.....ovo je predvidjeno za fudbal i atletske sportove a ne za borilacke vjestine......mozes ovo koristiti i udrugim sportovoma gdje se trci da vidis svoje rezultate

3 godine
dogman kaže...

Pa molim te liepo da mi objasnis zasto ce tebi takav uredjaj,.....ovo je predvidjeno za fudbal i atletske sportove a ne za borilacke vjestine......mozes ovo koristiti i udrugim sportovoma gdje se trci da vidis svoje rezultate

Vjeruj mi, trči se dosta i rade se vježbe koje se rade i u drugim sportovima. Zbog toga mislim da ova Nike-ova sprava nije loša.

3 godine
username kaže...
dogman kaže...

Vjeruj mi, trči se dosta i rade se vježbe koje se rade i u drugim sportovima. Zbog toga mislim da ova Nike-ova sprava nije loša.

Daj molim te ,kao da tebi zanima rezultat koliko si brzo trcao na kickboxu,.....ovo je prvenstveno kazem ti za fudbal i atletiku,

3 godine
dogman kaže...

Daj molim te ,kao da tebi zanima rezultat koliko si brzo trcao na kickboxu,.....ovo je prvenstveno kazem ti za fudbal i atletiku,

Boli mene briga koliko sam brzo trčao, zanima me potrošena energija tj kalorije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 19:06 (username).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice