Priča se o savršenoj optimizaciji igara za konzole a ne pita se kaj se žrtvuje za to
Konkretno pes 2010 za ps3 izgleda jadno u usporedbi sa pc verzijom čak i na medium postavkama (što usput bez po frke vozi skoro svaki pc star čak i 5-6 let)
To je samo jedan primjer a ima ih još puno takvih
Igre za pc nikad nisu bile tako dobro optimizirane kao sada i apsolutno netreba imat ultra skupi pc da bi se većina igara odigrala na full-hd rezoluciji. Konzolaške igre na full-hd su prava rijetkost
Konzola ima svoje prednosti (npr ekskluzive) i nisam mrzitelj (doma imam ps2 i 3) ali grafika nije na razini pc-ja niti je ikada bila (bar što se tiče xbox-a i ps3-ce)
Drago mi je da se pc vraća u igru i radujem se kaj će biti više novih i dobrih naslova za tu platformu
Pa ne znam na čemu ti to vrtiš ali kod sebe ja ne vidim neku razliku između pesa s ps3 i pc. Gledam just cause 2 koji olfo radi samo na visti i 7 u dx10 onda ga zavrtim na ps3 i opet ne vidim neku razliku s time što ps3 vrtim na duplo većem ekranu nego pc pa bi pc trebao izgledati bolje jer je na manjem. Meni je to potpuno ista igra i prodaja magle tipa dx10 , vista , intel itd.itd ...