a paranoičnih li ljudi. najbolje da se zatvore u kuću i da ne izlaze uopće van pa ih neće nitko vidjeti ili uslikati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako me samo nerviraju ovi "borci za privtnost" 
Svatko može slikati koga hoće ali kada to google to uradi da napravi nešto korisno onda je problem ccc
Ima i dobrog duha u ljudima dok Google radi fotografije.

Zapazite dva lika u ronilačkim odijelima koji kao da su čekali Google vozilo, pa ga poganjali. Malo klikajte strelicu za pravac niz ulicu, kako ide vozilo, i okrećite kameru. LOL!
(naravno, klik na marker (A), pa na "Street View")

Zapazite dva lika u ronilačkim odijelima koji kao da su čekali Google vozilo, pa ga poganjali. Malo klikajte strelicu za pravac niz ulicu, kako ide vozilo, i okrećite kameru. LOL!
hahahahahha,koji likovi..
Zanimljivo je da su se Britanci prvi pobunili. Pa kod njih je jedna kamera više-manje!
Pravo pitanje glasi: Kako je onaj idiot uspio prevrnuti Range Rovera?
Mene vise zanima kako to da ti uopce znas da je to range rover. Get a life.
je*** ti EU. Bilo bi zbilja šteta da se Street View ukine

hahahahahha,koji likovi..
Zakon, bas sam se nasmijao. Totalno dobra fora. Baš me zanima kako su reagirali editori u Google-u i odakle informacija ovim likovima kada i gdje će google-auto prolaziti.
Još malo pa će mi nakrde zabraniti i turističko slikanje grada i trgova, zadiranje u nečiju privatnost, sve si mislim...
Mene vise zanima kako to da ti uopce znas da je to range rover. Get a life.
je range rover je, po svjetlima i stražnjem kraju... a inače što se tiće onih roniloca hahhahahahahha... daj šteta ak uklone street view...
Neće zabraniti, nego tužiti zbog slikanja ulice.
Europska komisija ili neko slično đubre će tužiti google zbog streetviewa i izmusti pare, kao što to godinama rade microsoftu i ostalima.
Dok se samo sjetim Haškog suda i ostalih crnih rupa Europe. Nije ni čudo da nas Ameri i Japanci šišaju. Previše restrikcija, previše pravila. Vrijeme je za emigrirat u JUESEJ.
možel neko da mi kaže kakva je razlika između google maps-a i google eartha ?
Ova Europska unija stvarno nema pametnije posla...
Rekao bih, ništa čudno. Imao sam prilike voziti Range Rovera, treću generaciju (proizvodnja 2006.) i ono što je za njega karakteristično je visoko postavljeno težište, što je još donekle i normalno za tu klasu vozila, ali što je neoprostivo - opruge ovjesa imale su predugačak hod. Kad se to spari sa prilično neizravnim upravljačem, dobije se vozilo od preko dvije tone, kojem u malo jačem zavoju i pri malo većoj brzini prijeti opasnost od prevrtanje na bok. ESP je donekle popravio stvar, ali svejedno. Zabilježeni su slučajevi da se i pri nižim brzinama prilikom naglog pokušaja izbjegavanja prepreke vozilo jednostavno prevrne. Nadam se da su ovaj propust ispravili u kasnijim verzijama.
a to što u engleskoj kamere državne pokrivaju skoro svaki metar države to ih ne buni?
što tajne službe prate svaki korak svakoga, big brother live
Boli me briga za street view... još jedan beskorisni feature manje... bolje da obične "google maps" osvježavaju malo češće...
Kome uopće tako nešto treba?
Ma samo da se što više love iz google-a izmuze..
Privatnost praktički ne postoji, danas je vrlo lako doći do informacije. Likovi su majstori :) A jel itko primjećuje kako je kvart divno uređen? Kako lijepo zgrade izgledaju... ehm, norveška, fućkaš USA, ja bi u Norvešku, tamo je super živjeti.
ROFL!
Na street view odite malo dalje niz ulicu pa se rotirajte u nazad.
Ronioci napadaju googleov auto sa ostima. xD
a izgleda. a zašto ti to smeta ako se smije znati?
Street View je fenomenalna usluga i masu puta sam se znao 'prošetati' pojedimnim gradovima koje u živo naravno nisam imao priliku posjetiti.
Umjesto da se malo po malo usluga proširi na čitav svijet i da svi imaju priliku 'iz naslonjača' posječivati druge gradove i (što je pogotovo korisno) prije nego nekuda otputuju virtualno prošetati kvartom gdje im je hotel za lakše snalaženje kad zaista stignu tamo, oni zbog nekakve 'privatnosti' koju ionako nemaju na ulici stopiraju čitavu uslugu i koncept 
Volio bih da Google postigne nekakvi dogovor pa da nastave sa proširivanjem usluge.
a na to misliš. onda to više nebi bio street view nego više wild view, al bilo bi zanimljivo da se provozaju po nekim džunglama ili sličnim mjestima