Ukradeni Xbox koštao ga slobode

poruka: 34
|
čitano: 3.817
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ukradeni Xbox koštao ga slobode".
2 godine
neaktivan

covece microsoft ce moc za 2 godine vidit šta gledam na tv-u i na internetu.

3 godine
RE: Ukradeni Xbox koštao ga slobode

a kao sad nemogu ;D

2 godine
jostra kaže...

isto ko i tvoj isp, stariji brat, nsa, fbi, cia i svi tvoji frendovi na fejsu...........jbg živimo u doba velikog brata

enivej, meni je drago da postoje ovakvi svijetli primjeri.........mobilni provajderi (ne samo naši) bi se mogli ugledat na ms

kod mene normalno radi.....
3 godine

pa gle ak tak gledate onda i hrvatske pošte mogu gledati svu vašu poštu, t-com snimati i preslušavati sve vaše razgovore,google gledati sav tvoj mail. administratori ovog foruma mogu gledati tvoj PM i password. to ne znači da oni to rade i da to smiju i da im je to u cilju.

2 godine

Tako je to kad se krade ono šta se ne smijeSmijeh

3 godine

Microsoft zna više o vama nego što mislite, u visti su otkrili neke špijunske procese, nebi me čudilo da toga ima i u sedmici (samo su bolje skriveni) . 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
2 godine
linuxuser kaže...

Microsoft zna više o vama nego što mislite, u visti su otkrili neke špijunske procese, nebi me čudilo da toga ima i u sedmici (samo su bolje skriveni) . 

Al neznaju da sam spammer na BOL-u sigurnoNamigiva

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com Steam : lukicar995
4 godine

a google zna koje ćete rublje nositi preksutra Namigiva

What is the purpose of life? -It ends.
3 godine
jostra kaže...

Hoce ako odlucis ostati ovca za sisanje.

Jel sada shvacate na sto se misli kada se kaze da je open source sigurniji?

2 godine
neaktivan

glupan glupi,hoce frajer online da igra,super sad ce u cuzi offline da se naigra hahaha

4 godine
linuxuser kaže...

Samo me zanima kada će doći na naplatu što koristimo piratske windowse,igre,programe...Šutim

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
4 godine
linuxuser kaže...

Da, a cjepivima nam ubacuju mikročipove kojima čitaju naše misli.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
4 godine
Hyperion kaže...
linuxuser kaže...

Samo me zanima kada će doći na naplatu što koristimo piratske windowse,igre,programe...Šutim

Microsoft je i sam izjavio da ako moraju birati da li će korisnici imati Linux ili piratske windowse oni biraju piratske windowse. Ako on počne s ozbiljnim hvatanjem dobar dio bi prešao na linux - što oni ne žele. Rijetko kada će oni trenirati strogoću na običnim korisnicima, oni većinom se bore protiv tvrtki koje koriste nelegalan softver jer od njih mogu naravno izvući veće pare.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
2 godine

Na ugašenom mobitelu koji se nalazi u tvojoj blizini mogu presluškivat razgovore...

Možda je liku koji je optužen za pljačku neko smjestio ?

365 dana za kompom :)
2 godine
protjeran

kolko moraš bit glup da zadržiš nešto šta si ukra

I would love to change the world, but they won't give me the source code
2 godine
P4k1 kaže...

kolko moraš bit glup da zadržiš nešto šta si ukra

On nije mogao odolit grafici hhh ;)

365 dana za kompom :)
4 godine

Svaka cast MS-u, jedan otpad manje na slobodi. I naravno, policija je sve to uradila uz sudske naloge.

3 godine
Hyperion kaže...
linuxuser kaže...

s ovim se moram složiti

iako im je ovo super stvar kaj su napravili s XBOX-om

tako bi mogli slično napravit za mobitele jer svi dobro znamo da se oni svakodnevno kradu i to :/

3 godine
neaktivan

Hahah sad znam da nesmijem vise krastCoolNaravno sala mala

Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they OC
4 godine

ma boli me neka stvar šta oni vide o meni, imam tako uzbudljiv život da je to za poludit. ujutro kad se probudim prvo zovem CIA-u da vidim kog danas trebam špijunirat, popodne idem u krađu nuklernih glava u zemlje bivšeg SSSR-a, a navečer kradem osobne podatke čika Steve Đobsa i Bilija "The Kida" Gejtsa. I to samo subotom, a inače radim kao lopov po narudžbi i omiljene krađe su mi one Xbox-a na na kojem kasnije igram halo do neko doba noći. Ajde da ja sad imam neku komunikaciju preko neta i da ostavljam osobne podatke i to. čak mi i ovaj mail koristi samo za forume. Ni mob također. Ja sam jedan od onih koji to još uvijek vole obavit licem u lice. :)

There's no SAVE GAME in real life!!!
4 godine
Scrappy kaže...
Hyperion kaže...
linuxuser kaže...

s ovim se moram složiti

iako im je ovo super stvar kaj su napravili s XBOX-om

tako bi mogli slično napravit za mobitele jer svi dobro znamo da se oni svakodnevno kradu i to :/

To već postoji odavno.

IMEI

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 0:01 (Paolo2612).
2 godine
syncmaster245b kaže...
jostra kaže...

ja ne svacam....

kod mene normalno radi.....
4 godine
linuxuser kaže...

Opet ti melješ gluposti. To ti je modus operandi, izgleda.

salecg kaže...

Svaka cast MS-u, jedan otpad manje na slobodi. I naravno, policija je sve to uradila uz sudske naloge.

Svakako. I za svu takvu stoku treba primijeniti iste metode.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
3 godine
naxeem kaže...
linuxuser kaže...

Opet ti melješ gluposti. To ti je modus operandi, izgleda.

Sad mi reci da meljem gluposti http://www.bug.hr/vijesti/vista-vas-prati/80047.aspx  stručnjaci iz jedne firme su otkrili da vista ima neke procese koji šalju informacije. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
4 godine

Pa po čemu su to špijunski procesi? To obavlja servis (ne, nema 50 procesa koji nekoga prate) koji se koristi za prikupljanje informacijama i upotrebnim navikama korisnika kao što i u raznim aplikacijama skuplja informacija.

Pa i moj softver logira uredno sve: od toga tko se, gdje, odakle i koliko dugo logirao, do toga što je svaki login, kada, kako i koliko dugo radio, uz naravno zabilježbu svih mogućih informacija: IP adrese, verzije browsera, verzije OS-a, eventualnih grešaka, što se radilo dok se greška dogodila i sl.

I zamisli... ne radim za CIA-u ni NSA, a bogme ni SOA-u.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
2 godine
neaktivan
Nitko nije primijetio da je prva recenica produkt totalne nepismenosti. "200 krađi"??? I uopće je loše napisana. Ima Bug jednu zgodnu rubriku u kojoj se ruga takvim stvarima u drugim medijima. Baš me zanima hoće li Petric i ovo spremiti na isto mjesto... Kad već nemate lektora, kao ni Vidi
3 godine
cekpi kaže...
syncmaster245b kaže...
jostra kaže...

ja ne svacam....

Pa sto onda?

4 godine

OpenSource je sigurniji iz vrlo jednostavnog razloga: open source je (hint, hint), što znači da SVI vide rupe, a ako svi vide rupe, da rupa nebi bilo, moraju se zakrpati, a kada se zakrpaju, jasno je da su zakrpane, jelte...

Kod zatvorenog koda problem je što za rupe zna samo onaj tko ih otkrije, a ako za rupe zna samo zlonamjeran netko, onda nastaje problem.

Međutim, softver otvorenog koda, nažalost, ima neke druge negativne implikacije koje ometaju širenje filozofije i dalje od trenutne pokrivenosti.

3 godine
naxeem kaže...

OpenSource je sigurniji iz vrlo jednostavnog razloga: open source je (hint, hint), što znači da SVI vide rupe, a ako svi vide rupe, da rupa nebi bilo, moraju se zakrpati, a kada se zakrpaju, jasno je da su zakrpane, jelte...

Kod zatvorenog koda problem je što za rupe zna samo onaj tko ih otkrije, a ako za rupe zna samo zlonamjeran netko, onda nastaje problem.

Međutim, softver otvorenog koda, nažalost, ima neke druge negativne implikacije koje ometaju širenje filozofije i dalje od trenutne pokrivenosti.

Ova link me uvjerio zašto je opensource bolji  http://www.nacional.hr/clanak/17011/linux-zbog-sigurnosti-koriste-nato-nasa-i-kineska-vlada, oni koji prave fireval, antiviruse uglavnom moraju programirati naslijepo,  neznaju gdje sve treba proraditi. 

NACIONAL: Želite li reći da je Linux sigurniji od Microsoftovih operativnih sustava? – Apsolutno. Kada sam bio na razgovorima u Ruskoj središnjoj banci, imao sam priliku učiti od njihovih najinteligentnijih programera i sigurnosnih stručnjaka. Jedan od njih rekao mi je: “Ne znam jesu li Windowsi sigurni ili ne. Prisiljen sam vjerovati u to dok se ne dokaže drugačije. To je za nas crna kutija, kod je zatvoren i nemamo nikakvu kontrolu nad tim programima. Ovo je jedini potpuno siguran kompjutorski sustav za koji ja mogu garantirati. Bez “open sourcea” ne mogu garantirati ni za što jer ne znam kakve propuste eventualno ima izvorni kod.” S Linuxom programeri imaju sve pod nadzorom, mogu sami složiti programe za zaštitu jer znaju gdje može nastati propust. Kada bi postojala “otvorena vrata” u kompjutorskom kodu, netko bi ih vrlo brzo pronašao i ispravio. Upravo to je velika prednost otvorenog koda. Kod operativnog sustava sa zatvorenim kodom samo programer koji ga je stvorio zna što je unutra.

NACIONAL: Ne mislite li da je upravo otvorenost koda problem, jer svi imaju pristup kodu? – Ne. Bankara, na primjer, zanima samo jedan dio stvari koje mu Linux omogućava. On želi sigurne transakcije. Stručnjaci za enkripciju mogu napraviti sustav zaštite koji neće imati propuste u sustavu. To ne bi mogli da ne znaju koje propuste eventualno sadrži izvorni kod programa. Linux je poput lego kockica. Ako želite dograditi firewall, dogradite firewall. Možete uzeti dio i šifrirati ga kako je to učinila Ruska središnja banka. Linux koriste NATO, NASA a odnedavno i kineska vlada, zbog sigurnosti.

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 10:59 (linuxuser).
2 godine
Danny_HR kaže...
linuxuser kaže...

Da, a cjepivima nam ubacuju mikročipove kojima čitaju naše misli.

Mobitel mi stalno šalje čudne signale, a na fejsu imaju sve tvoje slike iako ih ti ni ne postaviš i znaju s kim se družiš. Zato ja stalno nosim kapu od aluminijske folije, a sad idem zapalit komp

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice