Ulovi Nokije - N97 mini & N900

poruka: 102
|
čitano: 10.679
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ulovi Nokije - N97 mini & N900".
3 godine

Miro je ONLINE!!!Smijeh

Fućkaj ga!
2 godine
neaktivan

evo 15 sati je proslo i gdje su rezultati

3 godine

Valjda će sad uskoro, pa ta mogu olakšat dušu i znat da nisam ništa ulovio, ionako nisam volio pecanjeBelji se

2 godine
neaktivan

gle izvlacenje je bilo jucer tako da bi nam netko javio da smo nesto dobili ali bas me zanima da vidim

3 godine

A kad će više?Moram na trening,a ako ne budu bili rezultati neću se moći skoncentrirati na treninguSmijeh

Fućkaj ga!
2 godine
protjeran

meni bi dobro doša jedan, tribam novi mobitel a nemam skoro ništa para,a trebam ubrzo produžit ugovor

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
4 godine
RE: Ulovi Nokije - N97 mini & N900
vombat kaže...

Nitko od vas nije dobio,niti ja.Kada dobijete nesto na nagradnoj igri organizator vas prvo kontaktira telefonom da vam kaze kako ste osvojili nagradu.Tako da oni koji su dobili, vec su obavijesteni,vjerojatno jos jucer.

A možda je baš netko dobio i mora šutiti tj. praviti se budalom. Nije lijepo sve izlajati prije službene objave izvlačenja :)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
2 godine
neaktivan

Pa pošto dan traje do ponoći, mogu objaviti 5 do 12, i onda će ispasti kao u roku su objavili,

ali po meni je vrlo ružno i neprofesionalno ne objaviti imena nakon što je praktički pola dana već iscurilo.

PS. Gdje ste pročitali da će mobitelom obavijestiti dobitnika?

3 godine
Paolo2612 kaže...
vombat kaže...

Nitko od vas nije dobio,niti ja.Kada dobijete nesto na nagradnoj igri organizator vas prvo kontaktira telefonom da vam kaze kako ste osvojili nagradu.Tako da oni koji su dobili, vec su obavijesteni,vjerojatno jos jucer.

A možda je baš netko dobio i mora šutiti tj. praviti se budalom. Nije lijepo sve izlajati prije službene objave izvlačenja :)

Ma da.. rekli su mi da sutim.. bar dok se ne ovjave rezultati... haha

2 godine
mislim, znam da nisam vjerovatno nista dobio, ali ovo je stvarno idiotski.. 20 minuta do 16h je... dobitnika nigdje, a vijesti se dokle na stranici redovno azuriraju.
Don't be mean to me.
3 godine

strpljen - spasen :)

2 godine

Evoo rezultata!

Naravno, nisam ništa dobio...

Ako double postam znači da pišem s moba...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice