Umjesto iTunesa PlayNow plus

poruka: 31
|
čitano: 2.691
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Umjesto iTunesa PlayNow plus".
3 godine

Hehe, zaključa ti pjesmu...

3 godine
neaktivan
RE: Umjesto iTunesa PlayNow plus
FichoM kaže...

WTF??? dakle slušam pjesme za 39kn mjesečno, mogu ih preuzeti "besplatno" i kad prestanem plačati, pjesme se zaključaju?

ne fala.

3 godine

Servis koji funkcionira sa samo 3 modela i nema nekog smisla.

2 godine
Aceo kaže...
FichoM kaže...

WTF??? dakle slušam pjesme za 39kn mjesečno, mogu ih preuzeti "besplatno" i kad prestanem plačati, pjesme se zaključaju?

ne fala.

To kaj si ti pirat, pa misliš da je u redu krasti tuđe je tvoj problem, ali ovo je jako povoljno, za 40kn neograničen download. Pogledaj si cijene po vani pa pričaj "ne fala".

vjeko kaže...

S obzirom da je to Sony Ericssonov servis, teško je očekivati da će se ponuditi i u drugim uređajima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 19:56 (Lisac1606).
3 godine
vjeko kaže...

Pa i appleov servis funkcionira sa samo 3 mobitela.... To podržavaju svi novi sony ericssoni tako da nije samo za ta tri modela.

3 godine
dejo6 kaže...
vjeko kaže...

Pa i appleov servis funkcionira sa samo 3 mobitela...

Nije istina!

3 godine

PlayNow plus opciju mogu aktivirati samo T-Mobile privatni pretplatnici koji koriste Walkman mobilne telefone Sony Ericsson W595, Sony Ericsson W705 i Sony Ericsson W995 koji podržavaju PlayNow plus, a broj uređaja na kojima će opcija biti dostupna proširivat će se s vremenom.

Samo T-mobile i samo Walkman mobiteli (nema desktopa). Kompletno neisplativo osim ako ne slušaš preko mobitela stalno, ali napredak je u svakom slučaju. Ja bi dao ruku da jedan dobar glazbeni servis u HR, po mogućnosti iTunes.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 21:55 (vjeko).
4 godine
moderator
vjeko kaže...

Ja bi dao ruku da jedan dobar glazbeni servis u HR, po mogućnosti iTunes.

Što je pisac htio reći? Osmijeh

Valjda, "za"...

Pitaj se - a zašto tako dugo čekamo da iTunes dođe do nas? Da nije možda stvar u podcjenjivanju tržišta?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 22:18 (Miro).
4 godine

Gluposti... DAJTE NAM iTUNES!!!

Budući Bill Gates... Ili barem Steve Jobs!
3 godine
Miro kaže...
vjeko kaže...

Ja bi dao ruku da jedan dobar glazbeni servis u HR, po mogućnosti iTunes.

Što je pisac htio reći? Osmijeh

Valjda, "za"...

Pitaj se - a zašto tako dugo čekamo da iTunes dođe do nas? Da nije možda stvar u podcjenjivanju tržišta?

Za!

Sigurno da se neće nešto pretjerano truditi oko ovako malog tržišta, ali da su mogli relativno jednostavno doći do našeg tržišta onda bi to sigurno i napravili. Imali su problema sa time i u puno većim EU zemljama. Ima jedan članak o tome na Arsu, ali ne mogu ga sad pronaći. Apple je htio EU tretirati kao jedno veliko tržište, a ne da moraju posebno od svake države tražiti dozvole; naravno nije im uspjelo jer i druge zemlje imaju svoje ZAMP-ove. U tom članku se baš spominje HR i druge zemlje koje nemaju iTunes i neki novi "zakon" koji bi ujedionio Europu po tom pogledu. Ali mi nismo ni Europa... :)

EDIT

Broj EU zemalja koje nemaju iTunes je zapravo poprilično velik: Češka, Poljska, Mađarska, Estonija, Latvija, Slovenija, Rumunjska, Slovačka.

A onda opet, neke koje imaju iTunes nemaju kompletnu ponudu (glazba, film, tv, app store) kao npr. Portugal koji nema film i TV.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 23:17 (vjeko).
4 godine

A nego kaj smo? Azija?

3 godine

Geografski smo Europa, ali politički smo balkan.

4 godine

Istina, geografski smo Europa, a i politički smo balkan (tj. njegov manji dio, jer drugi političari s balkana ipak bolje kradu od naših).

4 godine

Ali tu se više nema što za ukrasti!

Što se tiče iTunesa, mislim da smo i premala zemlja za to i/ili imamo čudne odredbe vezane za takve usluge. Ne bih se čudio da se krade, reketari ili traži mito i na toj razini.

† Blizzard North (aka Condor) 1993 - 2005
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 23:15 (D4RKL1NG).
2 godine
neaktivan

Jel odvje netko ZA playnow plus? mislim da 39 kn nije bas puno za neograniceno skidanje glazbe, jel da? S iTunes ne mozes skidati !?

Life is great!
2 godine
neaktivan

Pa ne znam za iTones,a ako se pretplatis za PlayNow Plus mozes odredjen broj pjesama skidat(naravno ako se pretplatis za neko vrijemei ako imas taj model mobitela(milsim da je samo SE generacija 3 u pitanju - W595,W705,W995).Ja cu se jos raspitati kod T-mobile operatera jer imam W 995 i nije mi bas sve najjasnije..:)

Svakako to moze sluziti onima kojima je prebacivanje glazbe sa kompa na mobitel dosadilo preko USB kabla..:)

tata-mata
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 12:13 (tatica).
2 godine
neaktivan

PlayNow plus funkcija moze da se koristi i sa ostalim SE novijim uredajima  ( ako max imaju 2 godine) samo treba da im se uradei jedan softwere(meni) refresh.. citajte sajt T-mobila i potom kritizirajte!

Life is great!
2 godine
neaktivan

Msilim da to jos nema kod T-mobila, moras pitati prije..

Jel mislite da bit ce skupiji ovaj PlayNow? Nadam se da ne.. ne bih mogla zivjeti brez ... :D

ehhheee
2 godine
neaktivan

Ne, 39 kn  je normalna cijena. Mislim da ima mogucnost za softver refresh .. ali samo ako mobitel nije stariji od 2 godine. Mora biti walkman mobitel naravno..

tata-mata
2 godine
neaktivan

Bok! znaci da ako imas SE w595, w705 ili w995 da onda bezplatno mezes koristiti 14 dana, i u tim mobitelima vec ima ta opcija! Smijeh al ako imas 2 god. stariji, onda ima nei softver, da imas u njim PN! jel sam dobro razumila?? hehhe:) al ja mislim da 39 kuna mjesecno nije skupo! Belji se

2 godine
neaktivan
i ja mislim da 39 nije nista za ovu funkciju meni je vec dosadilo da prebacijam pjesme sa usb-a...
sa PN mogu da prebacim pjesme puno brze i prakticnije, diwnloudovanje jedne pjesme ne traje vise od par sekundi :p
4 godine
neaktivan

A koliko je komplikovano prebaciti pjesmu inace?

2 godine
neaktivan

pa imas pravo!Belji se puno je brze i nemoras se posebno muciti da preuzmes glazbe iz Interneta, pa onda jos sa usb-om na mobitel!Plač puno je brze sa PN! heheOsmijeh I naravno mozes bilo gde i bilo kad da skidas najomiljenije glazbe! cak i kad se kupas naprimer u bazenu !! Smijehhehhe

4 godine
neaktivan

A telefon ti je vodootporan kao i slusalice ;)

2 godine
neaktivan

hehhe :) nisam mislila onako da stavis u vodu Mobiteeeel Smijeh naravno nije! Namigiva nego lepo sednes u bazen, slusalica u usima... pa meduvremenom skidas glazbe! Smijeh

4 godine
neaktivan

A telefon ces drzati gdje?

U kosi?

Ili negdje drugo sto nije u vodi ;)

2 godine
neaktivan

naravno ruke necu drzati u vodi... naprimer... Smijeh ali mislila sam da to znas!! hehheSmijeh

4 godine
neaktivan

Otkud ja znam koliko je dubok baze i dokle je voda kad sjednes u njega ;)

Odosmo off topic ;)

2 godine
neaktivan

pa tema su mobiteli heheSmijeh ako neces pricat o tome... onda nemogu ti nista Namigiva

2 godine
neaktivan

Koliko pjesme skidate mjesecno? Jel vrijedi ovaj playnow plus? samo pitam.

pretplatim 160 kn mjesecno onda bas meg briga jos 39 kn.. 

to je samo 4 kave ;)  ili 2 kave i kutija cigareta hahaha :D

ehhheee
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice