Hahahha...može poslužiti i kao pendrek...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa što to je multifunkcionalni uređaj za pripadnice ljepšeg spola, a i poneke pripadnike ružnijeg! uređaj je pogotovu funkcionalan za uživanje u inozemstvu!
Da, ništa čudno. Prije godinu-dvije sam bio na predavanju jednog profesora iz Amerike koji se bavi automatskim prevođenjem, a cijelo predavanje je simultano bilo prevođeno na španjolski. Tad je rekao da je neke jezike relativno lako prevesti na druge, npr. engleski na španjolski ili arapski i obratno, ali je npr. njemački totalna koma zbog poretka riječi u rečenici koji totalno sludi prevoditelja.
njemački totalna koma zbog poretka riječi u rečenici koji totalno sludi prevoditelja.
Mislis da je nasa gramatika nesto bolja?
Svi slavenski jezici su u banani samo kada krenes sa rodovima, ostalo necemo niti spominjati.
Koncept ni ideja nisu novi, samo je pitanje kada će procesorska snaga (pa i sam softver) biti dovoljno jaka da u realnom vremenu prevodi neke kompliciranije jezike 
njemački totalna koma zbog poretka riječi u rečenici koji totalno sludi prevoditelja.
Svi slavenski jezici su u banani samo kada krenes sa rodovima, ostalo necemo niti spominjati.
Ne postoji ljepši jezik od Hrvatskog.
Ne postoji ljepši jezik od Hrvatskog.
Nije hrvatski zaheban vec engleski.
Neke stvari u engleskom jeziku jednostavno nemaju logike a tako zvanih "pravila" ima milijardu.
Tek si sad to primjetio? 
ha ha ha ... načekat ćemo se.
Bas sam se odavno vec pitao kada ce nekome pasti na pamet da napravio ovako nesto. A vidim da ce to jos i biti multifunkcionalni uredjaj prevodioc/pendrek. Korisna stvar za internacionalne pandure. 
100% će biti skupo... Kao i svaka takva novotarija... Uostalom, ako mi budemo pričali preko toga, Google će sigurno čut šta mi pričamo makar nas ne razumiju...
100% će biti skupo... Kao i svaka takva novotarija... Uostalom, ako mi budemo pričali preko toga, Google će sigurno čut šta mi pričamo makar nas ne razumiju...
ovaj uredjaj i ide ka tome da nas razumiju ;)
Jel to lightsabre? haha