o bože jadni ovi šta ulupali tolke pare u iphone a nakraju ti se on pregrijava i moraš stavit ventilator na njega da ga hladi lol
Možda to i ne bi bilo loše stavit nekog od noctue ili slično pa onda clockat iphone hehe
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1. Nije 3G S, nego 3GS (bez razmaka)
2. malo ste nejasno napisali ovaj dio sa vibriranjem. Dakle, kada se udje u reorder mod (kad ikone vibriraju, kad ih se moze pomicat) iPhone ce zavibrirati (glupost)
odlično još kad kupim iphone 3gs
Hehehe, ovo je zbog unlocka.:)
Da, ocekivalo se to, samo nisam mislio da ce doc bas tako brzo... Ali vjerojatno je vec bilo sve skoro spremno i prije izlaska 3.0.
Da, ocekivalo se to, samo nisam mislio da ce doc bas tako brzo... Ali vjerojatno je vec bilo sve skoro spremno i prije izlaska 3.0.
Čak mislim da su namjerno usporili 3.0 (jer je dosta sporiji od v2) da bi prisilili ljude na 3.1 koji su planirali izdati tek kada saznaju kako je 3.0 "probijen". Ništa neobično za Appleov mutež.
Čak mislim da su namjerno usporili 3.0 (jer je dosta sporiji od v2) da bi prisilili ljude na 3.1 koji su planirali izdati tek kada saznaju kako je 3.0 "probijen". Ništa neobično za Appleov mutež.
Nekako čisto sumnjam da su otišli tako daleko...
čitao da je brži i to dosta.
Ti čitao, a ja koristim i 3.0 je sporiji od 2.2.1.
Ista stvar i kod mene.
ma samo ti se cini
Inace, i ja mislim da je za nijansu sporiji (premda sam ga koristio samo jedan dan), namjerno ili ne, to nikada necemo znati.
Znači da ne instaliram 3.0 ipak. Odlučio sam malo pričekati s instalacijom upravo da vidim što će bit s tim čudom.
iPhone 3g sam imao prije (v.2). Ali ovaj s v.3 sam zamijenio sa prijateljem za Omniu na jedan dan.