Ja sam milsio da je retina display u nestašici ... iPhone 4 je u europi u debeloj nestašici navodno zahvaljujući displayu tako da me baš zanima kako su to rješili sa LGjem ...
opet apple...
opet apple...
opet spam...
ontopic: Mislio sam da malo ljudi kupuje iPod Touch sada kada su tu iPhone 4 i iPad, ali očito im ide dobro kada rade još jednu generaciju.
cca miljun i po komada mjesečno.
i opet nagadjanja postaju vijest... kazu sezona kiselih krastavaca... primjetio sam da konkuretnski casopisi (slash) portali imaju puno vise vijesti koje su raznovrsnije, azurnije (najcesce su dan ispred Bug-a). Izgleda da kod njih nema krize?
How yes no.
i opet nagadjanja postaju vijest... kazu sezona kiselih krastavaca... primjetio sam da konkuretnski casopisi (slash) portali imaju puno vise vijesti koje su raznovrsnije, azurnije (najcesce su dan ispred Bug-a). Izgleda da kod njih nema krize?
Istina, ali isto tako možeš videti da ta nagađanja uglavnom prenose i veći portali (a BUG samo prenese), ali zaista izbacuju mali broj vesti u danu.
Istina, ali isto tako možeš videti da ta nagađanja uglavnom prenose i veći portali (a BUG samo prenese), ali zaista izbacuju mali broj vesti u danu.
Kao sto rekoh, konkurencija pokriva puno vece podrucje, dosta su azurniji. Al dobro, Bug izvlaci kvaliteta autorskih tekstova i recenzija.
neznam uopce cemu taj iPod touch,cemu uopce danas mp3 sviraci kraj mobitela?pa ip4 zapravo i je ipod player + sto je mobitel
nosis oko vrata ipod nano a u đepu iphone4...nevidim logiku ali eto cim se prodaje cemu se pravit pametan
Trebalo bi gore pokraj BUGOnline dodati: "Iako nema nikakve službene potvrde od Applea", ili " Ako je vjerovati glasinama" tako da ne morate to stotinjak puta dnevno pisati...
Tako da možete onda direktno prijeći na "vijest", pardon -glasinu :)
a tko zna možda BUGovci imaju dionice APPLEa pa im je u ineteresu reklamirati Stevicu,,
da ste pred cca 7 godina za nekih 10 k kn, il 2.000 $ kupilli dionice od Steve, kad su bile 6-7$ znači nekih 300 komada,, danas kad su oko 250$ komad,, mogli svaki mjesec mjenjati novi komp,, pa i ja bi ih reklamirao onda do besvjesti
al jeb... ga treba znati i voditi kompaniju da ti toliko vrijednost naraste,,
a tko zna možda BUGovci imaju dionice APPLEa pa im je u ineteresu reklamirati Stevicu,,
da ste pred cca 7 godina za nekih 10 k kn, il 2.000 $ kupilli dionice od Steve, kad su bile 6-7$ znači nekih 300 komada,, danas kad su oko 250$ komad,, mogli svaki mjesec mjenjati novi komp,, pa i ja bi ih reklamirao onda do besvjesti
http://finance.yahoo.com/echarts?s=AAPL+Interactive#chart6:symbol=aapl;range=20020801,20100810;indicator=volume;charttype=line;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=on
al jeb... ga treba znati i voditi kompaniju da ti toliko vrijednost naraste,,
Ajd ne seri...
Ajde da i tu liniju proizvoda koliko-toliko unaprijede...
Onda odi tamo i ne moj se više vraćati ...
Umobolno ste dosadni s tim ke*anjem protiv vijesti o bilo čemu vezanom za Apple.
Svi veliki portali donose neke najave i predviđanja, pa i "šuškanja" unutar industrije, ne vidim gdje je problem da to radi i Bug. Osim tog, svaki dan ima dobar broj novih vijesti, zanimljivosti, komentara i slično.
A sad natrag na temu.. Mislim da će uskoro nestati ikakva razlika izmešu ipoda i iphona, samo će ovaj drugi moći telefonirati, prvi ne. Jedino ako se ipod ne okrene još više k igraćim prijenosnim konzolama i postane svojevrsni Appleov PSP... Mislim, i sad se igrati može, ali možda to misle dignuti na novu razinu..
ja u mnarednih par mjesci mislim kupit Ipod
ispod 3. gen necu ici..
ipod touch mi je pojam za multimediju, a iphone necu jer je za preseratore, a i cigla za telefoniranje mi nije nesto...
a i ne mozete rec da je 3000 kn isto ko i 1600 za ipod touch..
A ti lizes dupe jer? 50% vijesti su kvazivijesti i nagadjanja. Kuzim da je godisnji ali bolje nista ne objavit nego ovakve gluposti objavljivat.
PA i nije velika razlika. Sa ipodom ne mozes nikako a sa iphoneom ne mozes uvijek telefonirati. Samo sto je bilo za ocekivati da ce ipod ici prema iphoneu a ne obratno ;)
A ti lizes dupe jer? 50% vijesti su kvazivijesti i nagadjanja. Kuzim da je godisnji ali bolje nista ne objavit nego ovakve gluposti objavljivat.
ZNAMO!!! SVI!!!! REKO MILIJUN PUTA I NEPRESTAJEŠ TEPSTI!!!! TVOJE MIŠLJENJE JE VEĆ DUGO U NAMA... ma nema smisla.
Ontopic: I ja sam se isto čudio zašto bi neko uzeo ipod kad iphone imaš sve još i možeš telefonirat dok ga nisam vidio u živo. 64GB prostora - i strašno lakši od iphone-a. Ako ti se nesviđa iphone, a sviđaju ti se aplikacije i sve što ovaj nudi kupiš ipod.
neznam uopce cemu taj iPod touch,cemu uopce danas mp3 sviraci kraj mobitela?pa ip4 zapravo i je ipod player + sto je mobitel
nosis oko vrata ipod nano a u đepu iphone4...nevidim logiku ali eto cim se prodaje cemu se pravit pametan
Recimo dosta mobitela danas nema dobru kvalitetu reprodukcije, tako da ljudi koje zanima kvaliteta zvuka posegnu za dodatnim mp3 uredjajem. I ja isto ne vidim logiku imati toliki player, jer mali nano mi je dosta simpaticniji. A cijela serija uglavnom ima istu kvalitetu zvuka, samo sto je touch, kao i classic dosta glasniji od nanoa.
Mene kod iPoda smeta autonomija. Inace, nano vec nekoliko godina ima jednaku autonomiju koja mi je dosta bangava - player moze izdrzat 25 sati produkcije, ali samo ako bas nista ne cackate po playeru. Cim se jedno 5 min provede na njemu i ekran radi, autonomija se znatno sroza, do nekih 40%. Kod mog Sonyja nije tako.
ZNAMO!!! SVI!!!! REKO MILIJUN PUTA I NEPRESTAJEŠ TEPSTI!!!! TVOJE MIŠLJENJE JE VEĆ DUGO U NAMA... ma nema smisla.
Ontopic: I ja sam se isto čudio zašto bi neko uzeo ipod kad iphone imaš sve još i možeš telefonirat dok ga nisam vidio u živo. 64GB prostora - i strašno lakši od iphone-a. Ako ti se nesviđa iphone, a sviđaju ti se aplikacije i sve što ovaj nudi kupiš ipod.
Ili neki andorid plus SD kartice kolliko ti dusa hoce. I imas sve ;) I malo vise.
Ili neki andorid plus SD kartice kolliko ti dusa hoce. I imas sve ;) I malo vise.
Al čemu? imaš doma Tb diska ili i više i nije ti 64Gb dosta za prenositi muziku ... dakle ja sad imam u iTunesima 67.02 Gb muzike iliti 34.5 dana sviranja tj 7984 stvari ... i zar bi to trebalo nositi po karticama? daj mi internu memoriju, 32 i više iako mi je i 8 Gb gotovo uvijek ( pa i 1 Gb koliko sam imao na šaflu ) dosta. Kartice su gubljenje vremena i novca.
Apsolutno se slazem sa tobom. Ja vec dvije godine nikako da napunim karticu od 8 GB u mobitelu. Zato mi je ova prica i odusevljavanjem sa 64 gb presmijesna. Pa necu 10 filmova vucati sa sobom. Zato sam rekao ako ti je 64 GB vau onda uzmi 5 x 32 ili 64 gb kartice pa ih nosaj sa sobom. (ne tebi vec ovom gore). Ruku na srce micro sd kartice su stvarno minijaturne i mozes ih imati uza se koliko hoces. Al je glupost naravno.
Al je glupost naravno.
pa da, malo sam stickova već pogubio a kamo li SDova ... :D
Apsolutno se slazem sa tobom. Ja vec dvije godine nikako da napunim karticu od 8 GB u mobitelu. Zato mi je ova prica i odusevljavanjem sa 64 gb presmijesna. Pa necu 10 filmova vucati sa sobom. Zato sam rekao ako ti je 64 GB vau onda uzmi 5 x 32 ili 64 gb kartice pa ih nosaj sa sobom. (ne tebi vec ovom gore). Ruku na srce micro sd kartice su stvarno minijaturne i mozes ih imati uza se koliko hoces. Al je glupost naravno.
Imaš pravo 64GB prostora za glazbu je bezveze - većinu toga nečeš ni slušat. Ne bih kupio ipod jer meni to ne treba, i neznam hoće li mi nešto takvo ikad i trebati. Ali nije glupo - recimo da mi se sviđaju igrice, aplikacije, egronomija (puno je lakši od iphone-a) ali mi se za to ne da potpisivati ugovor na dvije godine i plaćati svaki mjesec pretplata. Kupim si ipod i jailbrekam bez po beda bilo koju verziju ipoda jer mi nemože zabraniti operatera. Meni to nije loša ideja.
Ja sam milsio da je retina display u nestašici ... iPhone 4 je u europi u debeloj nestašici navodno zahvaljujući displayu tako da me baš zanima kako su to rješili sa LGjem ...
I bijela boja je u nestašici, tako da će vjerojatno bijeli iPod kasniti.
I bijela boja je u nestašici, tako da će vjerojatno bijeli iPod kasniti.
bjelog nije ni bilo nikad, a bijeli iPhone još nije dovoljno bijel.
skoro zaboravih
iDrek filter spam No.2
Google offices raided by Korean police
a kolko vidim ovi jabucari i imaju sta "osvjezavat"
http://www.engadget.com/2010/08/11/ensos-android-based-zenpad-4-ships-gets-unboxed-and-politely-b/
evo jedan, ima i usb i podržava flash i vrti android ... i sve za pišljivih 200 dolara ... eto, navali narode :D
http://www.engadget.com/2010/08/11/ensos-android-based-zenpad-4-ships-gets-unboxed-and-politely-b/
evo jedan, ima i usb i podržava flash i vrti android ... i sve za pišljivih 200 dolara ... eto, navali narode :D
Preskupo, tj. precijenjeno............ koliko ipad za 500 toliko i ovo za 200 bucksa........
A jedan razlog zasto recimo meni sestra ima mobitel ali svejedno nosi sa sobom mp3 player jest,ni meni nije toliko jasan ali, da joj je tako lakse i sigurnije sto se tice potrosnje baterije na mobitelu. Dakle ne zeli si skracivati trajanje baterije na mobitelu kada slusa mouziku u pokretu. mozda je to razlog zasto jos ti playeri pa i ipod prodaju. A jos ako volis gledati filmice i igrati igre dok putujes to jos vise cijedi bateriju. Dakle uzmes si mobitelko za pricati neki osnovni a ipod touch za filmove igrice itd.