Usporava rast Liona

poruka: 16
|
čitano: 1.407
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Usporava rast Liona".
3 godine
Usporava rast Liona
Ovdje stoje sasvim drugi brojevi: http://www.appleinsider.com/articles/11/11/11/web_stats_indicate_mac_os_x_lion_still_growing_very_fast.html Ne vjeruj statistici koju nisi sam krivotvorio.
22 mjeseca
Re: Usporava rast Liona

HA HA

windows >> mac os X

2 godine
mrjimmypage kaže...

HA HA

linux >> windows >> mac os X

Eto.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
18 mjeseci
Usporava rast Liona

imam SL i Lion i Lion mi je dorađeniji i finiji sa par stvari koje me smetaju ... recimo expose mi je superioran ovom novom mission controlu ili kako se zove. 

3 godine
Usporava rast Liona

Neznam zasto svi laju lionu meni je on puno bolji od SN. I ovo za bateriju je laz na oba moja MBP baterija duze traje odkako je instaliran Lion

7 mjeseci
neaktivan
Usporava rast Liona

Trenutno se Mac OS X Lion nalazi na 16% Macova, dok je Snow Leopard i dalje vodeći s 56%. Četiri godine star Leopard nalazi se na 22% Appleovih računala.

16% Mac OS X-ova + 56% Snow Leopardova + 22% Leopardova = 94% ???

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala.
12 mjeseci
Beagle kaže...

Trenutno se Mac OS X Lion nalazi na 16% Macova, dok je Snow Leopard i dalje vodeći s 56%. Četiri godine star Leopard nalazi se na 22% Appleovih računala.

16% Mac OS X-ova + 56% Snow Leopardova + 22% Leopardova = 94% ???

+ Tiger 5% + Ostali 1%.

Za vrijeme koje si potrošio na zbrajanje mogao si i pogledati i vidjeti da je i graf među slikama...

7 mjeseci
neaktivan
Usporava rast Liona

Hvala, nije mi se dalo otvarat slike, na mobu sam

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala.
4 godine
Usporava rast Liona

Ali dobro ja stvarno nevidim kakva je to vijest, sasvim prirodan

tijek implementacije OSa, kakav je bio sa svim verzijama ranije.

2 godine
neaktivan
Usporava rast Liona

Ovo moram komentirat jer su sve gluposti, a neke od izjava laž i obmana koja samo pridonose slabijem korištenju Liona. Imam Lion i na MacBook pro i na Mac Mini pa sam sa ovim svime upoznat.

1. Naslov je malo nejasan. Ja bi stavio Usporen rast Liona.

2. Sa Wi-Fi nemam problema iako su neki korisnici imali. Sad je tu Lion 10.7.2, a ovaj je broblem već ispravljen u Lion 10.7.1 tako da je sad to riješeno i nije više prepreka.

3. Na Lion 10.7. stanje baterije na MacBook pro mi se nije promijenilo sa istim postavkama kao u Snow Leopard 10.6.8. Kad je došao Lion 10.7.1 stanje se popravilo i čak mi sad traje 15 min duže nego na Snow Leopard 10.6.8 tako da to zovem laži. A kome baterija nije trajala kako treba sad traje.

4. Ova izjava je najgluplja od svih. „naopako“ scrollanje kako kaže većina korisnika (Apple to zove prirodno scrollanje). Ovo po meni nije naopako. Onaj tko ima ili je koristio bilo kakav uređaj na dodir složit će se sa mnom. Onaj tko se nije susreo sa uređajima na dodir može u podešenjima vratit „pravilno“ scrollanje (samo ugasite prirodno scrollanje). Ovo nije ama baš nikakva prepreka. Je za neuke jer ne znaju kako vratit „pravilno“ scrollanje kako to većina korisnika zove.

5. Točno je da ima sličnosti, ali je sve pojednostavljeno bar za mene. Lakše pristupanje aplikacijama. To je stvar osobnog ukusa pa ovo neću komentirati. Nekome se sviđa, nekome nije.

Jedina prepreka može biti ram memorija jer za rad Liona treba minimum 3 GB rama (Apple kaže 2 GB rama), a za normalan rad 4 GB rama. Imao sam 2 GB rama na Mac mini i radio je toliko sporo (dok je spotlight search indeksirao sustav računalo nisam mogao uopće koristiti jer je to indeksiranje potrošilo čitavu ram memoriju) da sam bio prisiljen maknit jednu ploču od 1 GB i staviti ploču od 4 GB i sad na 5 GB rama radi brzo. Na MacBook pro nisam imao problema jer je imao 4 GB rama. Po meni je to jedina prepreka jer morate uložit nešto novca u proširenje ram memorije ako je imate manje od 3 GB na Mac uređaju. Ostale izjave su gluposti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 9:12 (tomo100brt).
4 godine
Usporava rast Liona

mene lion dobro sluzi, i nemam nikakvih problema! 

jedino mi fali stari expose, jer su tamo bile prikazane i minimizirane aplikacije... nadam se da ce se to vratiti! 

3 godine
neaktivan
@Tomo100brt
"1. Naslov je malo nejasan. Ja bi stavio Usporen rast Liona."
Naslov je sasvim u redu i dobro prikazuje ono sto su htjeli pojasnit u tekstu.
"3. Na Lion 10.7. stanje baterije na MacBook pro mi se nije promijenilo sa istim postavkama kao u Snow Leopard 10.6.8. Kad je došao Lion 10.7.1 stanje se popravilo i čak mi sad traje 15 min duže nego na Snow Leopard 10.6.8 tako da to zovem laži. A kome baterija nije trajala kako treba sad traje."
Meni na 2010 13in Airu baterija je trajala duplo krace s Lionom nego na Snow Leopardu. Isto tako i na 15in 2011 Macbook Prou. Samo kad scrollas gore dolje po web stranici u bilo kojem browseru baterija bi sa 7 sati pala na 2 sata. Nedaj boze da jos pokrenes nesto i vec si ispod 2 sata. Tako da se moji macovi ne slazu s tobom kao i ekipa po Appleovim forumima koji imaju isti problem. Zapamti da mnozina od anegdote ne cini podatke.
"4. Ova izjava je najgluplja od svih. „naopako“ scrollanje kako kaže većina korisnika (Apple to zove prirodno scrollanje). Ovo po meni nije naopako. Onaj tko ima ili je koristio bilo kakav uređaj na dodir složit će se sa mnom."
Nece. <- Vlasnik ipada i iphonea.
Trolls are like broken clocks, they tell the truth two times a day, rest of the time they just talk rubbish. prosperouspoverty.blogspot.com
2 godine
Usporava rast Liona

imam dobar fieling da bi mogao dobiti imac 27 inča od jedne posebne osobe na dar za nagradu za jako uspješno obavljen posao,ali samo i7 model sa 4 jezgre,par ljepih komponentica denon i nešto slično,obavio sam za jednu posebno usobu jako važan posao i dobit ću uskoro nagradu

nije važno sudjelovati važno je pobijediti
3 godine
Usporava rast Liona

Zadnja slika je odlična, prekrasna životinja {#}

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
4 godine
drnde kaže...

Zadnja slika je odlična, prekrasna životinja {#}

Šta je je{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IN RL?! ლ(ಠ益ಠლ)
3 godine
neaktivan
Usporava rast Liona

Zna se da su lavovi pi...e. Ženke obavljaju stvar za njih.
Onda je ipak Snow zakon. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice