Sta nije lakse imat 2 baterije pa se samo zamjene jer opet ti treba neko vrijeme punjenja iz tog punjaca u mobitel, ovo je beskorisno osim za onog tko ima iphone.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta nije lakse imat 2 baterije pa se samo zamjene jer opet ti treba neko vrijeme punjenja iz tog punjaca u mobitel, ovo je beskorisno osim za onog tko ima iphone.
..been there, done that: dođeš navečer doma i imaš dvije prazne baterije. staviš mobitel punit i ujutro imaš punu samo jednu. onda na poslu moraš vadit tu punu iz mobitela a praznu stavit u mobitel i ponovo punit. i onda ako nekamo moraš otić moraš prekidat punjenje i blablabla...
i nije baš najpraktičnije riješenje, kao niti ovo čudo gore. ali barem se da puniti istovremeno kad i mobitel za razliku od druge baterije, koju nemaš gdje puniti
..been there, done that: dođeš navečer doma i imaš dvije prazne baterije. staviš mobitel punit i ujutro imaš punu samo jednu. onda na poslu moraš vadit tu punu iz mobitela a praznu stavit u mobitel i ponovo punit. i onda ako nekamo moraš otić moraš prekidat punjenje i blablabla...
i nije baš najpraktičnije riješenje, kao niti ovo čudo gore. ali barem se da puniti istovremeno kad i mobitel za razliku od druge baterije, koju nemaš gdje puniti
Ma ta stalna zamjena baterija mi djeluje kao prava gnjavaza, tako da mi ovo zvuci puno bolje, a nije ni neka cijena...
Znači nije punjač za iPhone, nego za sve, eh to isticanje iPhona, :S
hm, ima boljih rješenja na eBayu,,
isto tako pomoćna baterija, ali sa 3.500 mAh i još se može solarno nadopunjavat ako ste okolo u prirodi, i isto univerzalna, mobiteli, fotići općenito sve na USB
Sve više mobitela nema korisnički zamjenjivu bateriju (npr. Lumia 800, 900), pa je njima ovakav uređaj koristan.
Znači nije punjač za iPhone, nego za sve, eh to isticanje iPhona, :S
Istaknut je jer ne može svaki puniti iPhone zbog potrebnog signala na data linijama USB-a.
Kupio sam takav jedan jeftini sa eBaya, koji između ostalog ima i solarnu ćeliju, i iPhone se nit nije počeo puniti (nedostatak signala na data liniji), a Nokia bi se prestala puniti nakon svega 5min.
Za iPhone treba biti signal na data liniji kako bi znao iz čega se puni tj., ima drugačiji režim punjenja ukoliko se puni sa kompa, a drugačiji ako se puni iz strujnog punjaća.
a sad će i drugi sljedit ajfon sa baterijama i još bateriju stavit dublje u uređaj da se teže zamjeni, da moraš cijeli uređaj rastaviti ako to želišš,, tako da cca svake 2 godine moraš kupit novi mobitel,, pa moraju si posla napravit, samo još očito nisu skužili kako se radi posao, al budu kad vide kako to radi ekipa iz applea,,
not bad... kad ce biti dostupno u RH?
Hmmm,baterija za punit bateriju
mislim da je ovo bolja i jeftinija varijanta...
Bug malo počeo pretjerivati.... stalno forsiranje iPhona, stalno iskaču reklame za iShop...
Haha, mozda nije namjerno.
Istaknut je jer ne može svaki puniti iPhone zbog potrebnog signala na data linijama USB-a.
Kupio sam takav jedan jeftini sa eBaya, koji između ostalog ima i solarnu ćeliju, i iPhone se nit nije počeo puniti (nedostatak signala na data liniji), a Nokia bi se prestala puniti nakon svega 5min.
Za iPhone treba biti signal na data liniji kako bi znao iz čega se puni tj., ima drugačiji režim punjenja ukoliko se puni sa kompa, a drugačiji ako se puni iz strujnog punjaća.
Ma daj, stvarno. Cool, recimo meni isto moj windows phone, ne puni se isto preko struje direkt i preko usb, tko bi rekao, usb ne može toliko dobro napuniti kao direkt.
A da, sad čekam kad će netko kao moj frend uzimati utičnice po 500kn, koje su pozlaćene da mu se ne gubi struja slučajno na spojevima, slabije je kvalitete.
Dajte ljudi, počnite malo razumom razmišljati, da iphone ne nosi oznaku iphone, ne bi ga niti kupili s tim specifikacijama.

http://www.links.hr/?naziv=univerzalni-usb-punjac-coolermaster-choiix-power-fort-10whrs-standard-crni&option=artikl&id_kategorija=4815&id_artikl=481.500.011
Veci kapacitet (2700mAh) i koliko vidim jeftinije
Odlično no bilo bi genijalno da su napravili standardan utor za punjač a ne izvodit svoj jer to sad komplicira ako hoćeš ajfon spojit na bilo kaj drugo. Ali osim toga, i osim što je tad ajfon ozbiljno teška cigla, odlično rješenje
Već jedno vrijeme razmišljam o ovome no nekako mi je bacanje novaca jer mi nije baš najnužnija stvar. Ali što se cijene tiče i snage, optimalno je jer već doma ionako imam 10tak AA baterija po 2700 mAh tak da bih za 119 kn dobio 4 x 2700 mAh, a ne kao za ovaj gornji produkt za 169 kn samo 2700 mAh
Ma daj, stvarno. Cool, recimo meni isto moj windows phone, ne puni se isto preko struje direkt i preko usb, tko bi rekao, usb ne može toliko dobro napuniti kao direkt.
A da, sad čekam kad će netko kao moj frend uzimati utičnice po 500kn, koje su pozlaćene da mu se ne gubi struja slučajno na spojevima, slabije je kvalitete.
Dajte ljudi, počnite malo razumom razmišljati, da iphone ne nosi oznaku iphone, ne bi ga niti kupili s tim specifikacijama.
http://www.ladyada.net/make/mintyboost/icharge.html Čitaj pa pametuj.
Poanta mog napisanog je bio odgovor na gore NAGLAŠENU kompatibilnost sa iPhoneom.
Ma svaka čast BUG-u i Trustu -ali bezz... kupio istu stvar u Lidlu (Silvercrest), platio 180kn (~23€), i dobio pride - 11 adaptera, i za iPhoney i za sve ostalo što ti padne napamet.