VERN u novim prostorima

poruka: 7
|
čitano: 1.137
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "VERN u novim prostorima".
4 godine
VERN u novim prostorima

Eh, kad bi barem kvaliteta znanja koje se može dobiti od Verna bila proporcionalna uvjetima i smještaju...

Oko mene pijani drugari, a ja samo tebe dozivam....
4 godine
RE: VERN u novim prostorima
ivaninho kaže...

Eh, kad bi barem kvaliteta znanja koje se može dobiti od Verna bila proporcionalna uvjetima i smještaju...

Slažem se, AFAIK VERN je sranje...  i to skupo.

4 godine

sve te "menađerske" kerefeke su.. ma nebitno..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
2 godine
neaktivan
VERN u novim prostorima

Za mene je taj Vern i sva ta privatna sveučilšta samo legalno kupovanje diplome. Ne naučiš niš puno više neg na običnom faxu (čak bi se usudio reć manje) i kupiš si svoju diplomu i tako povečavaš postotak akademskih građana u Hr. Belji se

4 godine
alen-c kaže...

Za mene je taj Vern i sva ta privatna sveučilšta samo legalno kupovanje diplome.

MIT ti je privatan. Kao i valjda svi najbolji fakulteti na svijetu.:D

4 godine

I MIT i Berkeley i Harvard i Oxford i sva takva učilišta imaju prednost... NE nalaze se u banana državi!

Abort, Retry, Fail?
4 godine
alen-c kaže...

Za mene je taj Vern i sva ta privatna sveučilšta samo legalno kupovanje diplome. Ne naučiš niš puno više neg na običnom faxu (čak bi se usudio reć manje) i kupiš si svoju diplomu i tako povečavaš postotak akademskih građana u Hr. Belji se

Ovo je komentar iz osobnog iskustva? Ili iz "rekla-kazala" razgovora?

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice