Vidaković šef Microsofta Hrvatska

poruka: 14
|
čitano: 2.140
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Vidaković šef Microsofta Hrvatska".
3 godine
Ala, pa kog još ovak nekaj zanima. Moš mislit kakve će promjene uvest gospodin V. Koji su to sve pozeri boktemazo...
4 godine
RE: Vidaković šef Microsofta Hrvatska
The Man kaže...
Ala, pa kog još ovak nekaj zanima. Moš mislit kakve će promjene uvest gospodin V. Koji su to sve pozeri boktemazo...

Hm, vidi se da bas nisi u IT profi biznisu.

2 godine
protjeran

Ljudi u crnom....znakovito.

2 godine
protjeran

ehhh majkrosoftu ne cvijetaju roza ruže....koma..ono netko plati 2000 kn njihov OS i onda visi po forumima tražeći rješenja za probleme....sreća da autoindustrija nije tako felerična...

4 godine
linuxjuzer kaže...

ehhh majkrosoftu ne cvijetaju roza ruže....koma..ono netko plati 2000 kn njihov OS i onda visi po forumima tražeći rješenja za probleme....sreća da autoindustrija nije tako felerična...

Ja sam platio 2000 kuna za njihov OS i nisam uopće visio po forumima. Vjerojatno je ipak problem u korisniku.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 14:21 (ROADRUNNER).
2 godine
protjeran
ROADRUNNER kaže...
linuxjuzer kaže...

Ja sam platio 2000 kuna za njihov OS i nisam uopće visio po forumima. Vjerojatno je ipak problem u korisniku.

sve je moguće,a moguće je da si ti iskusniji korisnik,dok nemoj zaboraviti na mlađe i strpljenjem tanje korisnike....Namigiva

4 godine
linuxjuzer kaže...
ROADRUNNER kaže...
linuxjuzer kaže...

sve je moguće,a moguće je da si ti iskusniji korisnik,dok nemoj zaboraviti na mlađe i strpljenjem tanje korisnike....Namigiva

Moguće je i to.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
4 godine
linuxjuzer kaže...

Mislim da je samo u tome stvar. Mlađi bi trebali biti više u toku, informirati se i ne ograničavati na samo jednu vrstu OS-a.

2 godine
protjeran
D4RKL1NG kaže...
linuxjuzer kaže...

Mislim da je samo u tome stvar. Mlađi bi trebali biti više u toku, informirati se i ne ograničavati na samo jednu vrstu OS-a.

tako je..ipak htio sam reći,da kad im iskrsne neki problem,nemaju ga strpljenja polako rješavati,nego bi sve na brzaka,i onda naprave kaku...bilo bi lijpo da netko hoće učiti temelje winsa..tj. dos,pa polako... isto kao što je potrebno prvo učiti naredbe u terminalu za linux,a ne odmah uskakati u GUI.ipak..opet,kako tko želi...Namigiva

4 godine

A eto, neki vole da im drugi rješavaju probleme.

3 godine
neaktivan

IBM-eri nemaju zabranu prelaska u Microsoft?

:)

Kako volim IBM HW i Microsoft software... možda će mi ovo i odgovarati u projektima :)

2 godine
protjeran
buco74 kaže...

Kako volim IBM HW i Microsoft software... možda će mi ovo i odgovarati u projektima :)

heheheheeh..moj izbor HP i linux...svakom ono što voli...Osmijeh

3 godine
neaktivan
linuxjuzer kaže...
buco74 kaže...

heheheheeh..moj izbor HP i linux...svakom ono što voli...Osmijeh

Tebi bi umjesto Alojzija Jukića trebao doći, hm, npr Radoslav Dejanović

3 godine

Ha dobro, ljudi se rotiraju, nije to ništa loše. Zanimljivo je samo kako g. Vidaković nije imao obavezu "ne raditi u struci xxx godina" po prekidu ugovora. Možda MS nije (više) konkurencija IBM-u (po IBM mjerilima)? No, ljudi smo, dogovoriti ćemo se. Puno je interesantnija izjava da se nije mogao dogovriti oko budućeg angažmana s IBM-om. Nedostatak "političke" podrške unutar firme ili nešto drugo?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice