- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hm, vidi se da bas nisi u IT profi biznisu.
Ljudi u crnom....znakovito.
ehhh majkrosoftu ne cvijetaju roza ruže....koma..ono netko plati 2000 kn njihov OS i onda visi po forumima tražeći rješenja za probleme....sreća da autoindustrija nije tako felerična...
ehhh majkrosoftu ne cvijetaju roza ruže....koma..ono netko plati 2000 kn njihov OS i onda visi po forumima tražeći rješenja za probleme....sreća da autoindustrija nije tako felerična...
Ja sam platio 2000 kuna za njihov OS i nisam uopće visio po forumima. Vjerojatno je ipak problem u korisniku.
Ja sam platio 2000 kuna za njihov OS i nisam uopće visio po forumima. Vjerojatno je ipak problem u korisniku.
sve je moguće,a moguće je da si ti iskusniji korisnik,dok nemoj zaboraviti na mlađe i strpljenjem tanje korisnike....
sve je moguće,a moguće je da si ti iskusniji korisnik,dok nemoj zaboraviti na mlađe i strpljenjem tanje korisnike....
Moguće je i to.
Mislim da je samo u tome stvar. Mlađi bi trebali biti više u toku, informirati se i ne ograničavati na samo jednu vrstu OS-a.
Mislim da je samo u tome stvar. Mlađi bi trebali biti više u toku, informirati se i ne ograničavati na samo jednu vrstu OS-a.
tako je..ipak htio sam reći,da kad im iskrsne neki problem,nemaju ga strpljenja polako rješavati,nego bi sve na brzaka,i onda naprave kaku...bilo bi lijpo da netko hoće učiti temelje winsa..tj. dos,pa polako... isto kao što je potrebno prvo učiti naredbe u terminalu za linux,a ne odmah uskakati u GUI.ipak..opet,kako tko želi...
A eto, neki vole da im drugi rješavaju probleme.
IBM-eri nemaju zabranu prelaska u Microsoft?
:)
Kako volim IBM HW i Microsoft software... možda će mi ovo i odgovarati u projektima :)
Kako volim IBM HW i Microsoft software... možda će mi ovo i odgovarati u projektima :)
heheheheeh..moj izbor HP i linux...svakom ono što voli...
heheheheeh..moj izbor HP i linux...svakom ono što voli...
Tebi bi umjesto Alojzija Jukića trebao doći, hm, npr Radoslav Dejanović
Ha dobro, ljudi se rotiraju, nije to ništa loše. Zanimljivo je samo kako g. Vidaković nije imao obavezu "ne raditi u struci xxx godina" po prekidu ugovora. Možda MS nije (više) konkurencija IBM-u (po IBM mjerilima)? No, ljudi smo, dogovoriti ćemo se. Puno je interesantnija izjava da se nije mogao dogovriti oko budućeg angažmana s IBM-om. Nedostatak "političke" podrške unutar firme ili nešto drugo?