Vipnet nudi pola godine za cijenu uspostave poziva

poruka: 3
|
čitano: 2.944
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vipnet nudi pola godine za cijenu uspostave poziva".
16 godina
neaktivan
offline
Vipnet nudi pola godine za cijenu uspostave poziva

Kao prvo, VIP-ove "pogodnosti" su obicnom smrtniku jako tesko razumljive. Uvijek ima nesto "sitnim slovima" tipa "samo trebate nadoplatiti bon sa 200 KN" i sl. VIPNet je skupa i lopovska tvrtka koja se samo skriva iza fancy slogana i crno-bijelih reklama iza kojih stoji "siva" ponuda i jos sivija pogodnost. Previse je tih kojekakvih usluga i gluposti koje samo zbunjuju ljude, sve same navlakuse. Zasto npr. nebi VIPme.SEND / CALL trajno spustili na pola kune po minuti unutar mreze, bez sitnih slova, uvjetovanih nadoplata, uspostava poziva i sl. JEDNOSTAVNO, SPUSTITE CIJENE SVEGA ZA 50% i PRESTANITE VARATI LJUDE! Nije ni cudo  sto svi bjezimo na Tele2 kad tamo ne mogu bon od 50 KN nikako potrositi a meljem satima i satima.

 
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
Vipnet nudi pola godine za cijenu uspostave poziva

Sad se zapitajte kako Vip i T-com lijepo zarađuju tako da inžinjeri iz Simens-a prelaze u njihov tabor(recimo u Vip) jer Vip i dalje nastoji lijepo pljačkati narod,iako je u početku
počeo dobro konkurirati i smanjivati cijene,ali očitoje Veliki brat T-com svoju pohlepu prenio na Vip,sad čekam kad će pogodnosti novih mreža jednostavno stati kad zadovolje početni entuzijazam.Inače svaka čast svim mrežama jer su opet doprinjele smanjivanju sveukupnih cijena i mogučnosti telefoniranja,ali politika je u pozadini i  na kraju prevlada konsenzus između "velikih".

 

v_maxcpp
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2008 11:38 (v_maxcpp).
 
0 0 hvala 0
16 godina
online
Vipnet nudi pola godine za cijenu uspostave poziva

Koje komplikacije da bi imao 0,91 prema svima.

Lijepo pređeš na Tele2 KnockOut i pričaš za 0,49 kn prema svima ili na Tarifizzu i imaš 0,35 prema svima (isto 0,25 uspostava poziva).

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice