Više smartphonea od PC-a

poruka: 15
|
čitano: 762
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Više smartphonea od PC-a".
4 godine
Više smartphonea od PC-a

Naime, većina ljudi već doma ima računala i ne mijenja ih svako dvije godine, kako što je to slučaj s mobitelima.

A ne zaboravimo i to da se PC-evi često samo djelomično nadograđuju, a dobrim dijelom se sastavljaju od komponenti, u kućnoj radinosti. Na koncu, smartphonei i PC-evi su dvije potpuno različite katogorije, za različitim primjenama. Kao da se ide uspoređivati koliko je više uložaka sa krilcima prodano od PC-eva.

The written word is the only way to present yourself on the forum. So if you type like an idiot, people will assume you are one.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 19:02 (Pupi).
16 mjeseci
Više smartphonea od PC-a

Pa nije ni čudo kad novi modeli izlaze svakih 6 mjeseci i manje, a ljudi su svrake i oni moraju imati najnovije modele.

PC se ne mjenja svakih 6 mjeseci.

Biti ili mniti svemiropolisno
4 godine
Re: Više smartphonea od PC-a
tablet je smartphone dok god je poput njega i ogranicen.. nije mi jasno to guranje pod racunala. a i cijelo istrazivanje je izmanipulirano, jer, statistika je jako prilagodljiva i tumaci se na razne nacine..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
19 mjeseci

jel to broje gotove pc

jer ja nisam nikad kupio sastavljen pc

null
15 mjeseci
Više smartphonea od PC-a

Ovo je jedan od razloga zašto se za statistiku kaže da je prokleta laž, kako mogu izbrojati koliko je kompova sastavljeno od pojedinacno kupljenih komponenti...

Koma
22 mjeseca
Više smartphonea od PC-a

zanimljiv odabir slike.. stara symbian eskadrila {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
5 mjeseci
Stvarno je slika zakon.Symbian u najboljim godinama
Potpis trenutno nedostupan
7 mjeseci
Trollzor kaže...

Slika prikazuje kako je sve izgledalo dok nije došao Apple i mobilnoj industriji rekao: Sa'ću da te k@r@m!
10 mjeseci
Gnjakotaro kaže...
Trollzor kaže...

Slika prikazuje kako je sve izgledalo dok nije došao Apple i mobilnoj industriji rekao: Sa'ću da te k@r@m!

mislis dok nije stigao Android ... 

3 godine

Mozda kad internet provideri budu dijelili solidna racunala za kunu, a vrhunska za simbolicnu naknadu npr. ljudima koji imaju 20mbit vezu + maxtv ce se brojke popravit {#} Jer ako iPhone u slobodnoj prodaji košta, koliko 1000€? Onda ne vidim zašto ne bi netko tko daje jednak novcani iznos mjesecni dobio npr. racunalo {#}

4 godine
Koma_Zd kaže...

Ovo je jedan od razloga zašto se za statistiku kaže da je prokleta laž, kako mogu izbrojati koliko je kompova sastavljeno od pojedinacno kupljenih komponenti...

Ja sam protumačio da je statistika još gora od proklete laži. Prema originalu:laž, prokleta laž i statistika. Niz očigledno ide prema gorem.

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
2 godine
Više smartphonea od PC-a

Ili kak se veli Statistika je jedna OGROMNA LAŽ sastavljena od puno malih isitna.

Ma znate kaj...3.14.
5 mjeseci
htc_fan kaže...
Gnjakotaro kaže...
Trollzor kaže...

mislis dok nije stigao Android ... 

Ma i Apple i Android

Potpis trenutno nedostupan
2 godine
nine kaže...

zanimljiv odabir slike.. stara symbian eskadrila  {#}

Hehe, trnčina u oku onih čije se ime ne spominje zbog nepotrebnog zagađivanja teme.

\m/ Rest In Pieces Dismember (1988 - 2011), I'm the trendkiller!
6 mjeseci
apoteka kaže...

jel to broje gotove pc

jer ja nisam nikad kupio sastavljen pc

Ja obrnuto.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice