Vlada i vojska vole Android

poruka: 16
|
čitano: 1.163
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Vlada i vojska vole Android".
17 mjeseci

Pa hello!

{#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
19 mjeseci
sigurnost na prvom mjestu jasno...
iduce, jarko crvena kamuflazna odora
i baotiani za prijevoz trupa
null
14 mjeseci
Re: Vlada i vojska vole Android
apoteka kaže...
sigurnost na prvom mjestu jasno...
iduce, jarko crvena kamuflazna odora
i baotiani za prijevoz trupa

Vidi se da nisi čitao članak nego samo naslov.

[ključni dijelovi]

"U međuvremenu rade na posebnoj distribuciji Androida za svoje potrebe."

"Odluka za Android je došla nakon što su nade za iOS propale jer Apple nije htio učiniti dostupnim izvorni kod sustava. "

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
4 godine
"U međuvremenu rade na posebnoj distribuciji Androida za svoje potrebe."

Baš me zanima koliko će proći vremena od izbacivanje toga i od vremena kada će se ista pojaviti na xda forumu. Mjesec dana?

11 mjeseci
suspendiran

Ocel za vojsku bit verzija koja manje steka? Meni je zaista nejasno kako velika korporacija ko sto je Google u ovoliko puno vremena i verzija nije uspjela rijesiti memory managment i nasumicno paljenje aplikacija. Jel to oni namjerno? Podsjeca me na nemogucnost automatskog gasenja sto ima moja ves masina a nemaju Windowsi u nijednoj verziji. Zalosno sto jos postoje segmenti u kojima je ono smece od iOS-a bolje od Androida.

4 godine

"Odluka za Android je došla nakon što su nade za iOS propale jer Apple nije htio učiniti dostupnim izvorni kod sustava. "

Dakle, americka vojska se morala pomiriti sa time da koriste "second best" ;-)

4 godine
BlueMax kaže...

Ocel za vojsku bit verzija koja manje steka? Meni je zaista nejasno kako velika korporacija ko sto je Google u ovoliko puno vremena i verzija nije uspjela rijesiti memory managment i nasumicno paljenje aplikacija. Jel to oni namjerno? Podsjeca me na nemogucnost automatskog gasenja sto ima moja ves masina a nemaju Windowsi u nijednoj verziji. Zalosno sto jos postoje segmenti u kojima je ono smece od iOS-a bolje od Androida.

No no no, pazi kaj pises jer ces se naci na meti i iOSovaca i Androidovaca {#}

Poznavajuci vojnu tehnologiju tesko da ce ici na ICS radi resursa koje imaju, a 2.x je dovoljno izdebuggiran da se moze primjeniti. Mada mi nije uopce jasno kaj ce im Android kada koriste aplikacije vrlo specificne namjene.

10 mjeseci

pa naravno, nasa tehnologija je bolja ...

4 godine

Postaje mi nevjerojatno zabavno gledati kako se zapjenite cim netko napise nesto sto vam ne pase.

Zanimljivo je kako niste imali potrebe komentirati tu recenicu u samoj vijesti, ali cim je netko tko koristi ne-Android telefon to istaknuo, krenuli su TD-ovi.

Koji su to kompleksi... Jer da nisu, znali biste razlikovati zezanciju od ozbiljnih rijeci. Ali ne ide to tako lako.

over-and-out.

4 godine
ChrisB kaže...

Postaje mi nevjerojatno zabavno gledati kako se zapjenite cim netko napise nesto sto vam ne pase.

Zanimljivo je kako niste imali potrebe komentirati tu recenicu u samoj vijesti, ali cim je netko tko koristi ne-Android telefon to istaknuo, krenuli su TD-ovi.

Koji su to kompleksi... Jer da nisu, znali biste razlikovati zezanciju od ozbiljnih rijeci. Ali ne ide to tako lako.

over-and-out.

?

Dobio si par TD (inace to znaci - ne slazem se) i tebi to znaci da su se svi odmah zapjenili?

Ne znam ja tko je tu iskompleksiran. {#}

- Psiho246
4 godine

Govorio sam opcenito, ne samo o ovoj vijesti i komentarima. Citati s razumjevanjem nije losa aktivnost.

2 godine

"Odluka za Android je došla nakon što su nade za iOS propale jer Apple nije htio učiniti dostupnim izvorni kod sustava."

Mogu zamisliti tužne i ljute fffuuuuuu face na licima vojnog osoblja nakon ove vijesti. Morati će sad poskrivečki koristiti nadmoćnije ios uređaje.

Stvarno mi ih je žao. Tako moćna sila a mora koristiti android.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 16:41 (Ezio).
2 godine
ChrisB kaže...
... Jer da nisu, znali biste razlikovati zezanciju od ozbiljnih rijeci...

Hmm...znači i sam priznaješ da je tvoj post prije toga bio isključivo tu da trollaš ljude...

Naravno da je vojska u obzir uzela sve platforme i sagledala mogućnosti i kako je mogu modificirati prema svojim potrebama...android je otvoren sustav i mogu vrlo lako stavit na željeni smartphone prema svojim željama izmjenjen OS... tako da ništa čudno tu i prije je bila vijest da vojska testira korištenje android uređaja i sad su se odlučili i krenuli u modificiranje.

4 godine
ChrisB kaže...

hehehehhehehehehhe tocno to XD ipak je iOS bio i ostao prvi izbor...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 18:03 (weedos).
3 godine
ChrisB kaže...

Jel ce bitt to da i oni nemaju love za iphone? {#}

4 godine
bnaci kaže...
ChrisB kaže...

Jel ce bitt to da i oni nemaju love za iphone? {#}

hehehehe dobraaa :) ali nije do toga... smeta ih sto iz apple-a nece dati source code ^^

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice