Pa hello!

Pa hello!

Vidi se da nisi čitao članak nego samo naslov.
[ključni dijelovi]
"U međuvremenu rade na posebnoj distribuciji Androida za svoje potrebe."
"Odluka za Android je došla nakon što su nade za iOS propale jer Apple nije htio učiniti dostupnim izvorni kod sustava. "
Baš me zanima koliko će proći vremena od izbacivanje toga i od vremena kada će se ista pojaviti na xda forumu. Mjesec dana?
Ocel za vojsku bit verzija koja manje steka? Meni je zaista nejasno kako velika korporacija ko sto je Google u ovoliko puno vremena i verzija nije uspjela rijesiti memory managment i nasumicno paljenje aplikacija. Jel to oni namjerno? Podsjeca me na nemogucnost automatskog gasenja sto ima moja ves masina a nemaju Windowsi u nijednoj verziji. Zalosno sto jos postoje segmenti u kojima je ono smece od iOS-a bolje od Androida.
"Odluka za Android je došla nakon što su nade za iOS propale jer Apple nije htio učiniti dostupnim izvorni kod sustava. "
Dakle, americka vojska se morala pomiriti sa time da koriste "second best" ;-)
Ocel za vojsku bit verzija koja manje steka? Meni je zaista nejasno kako velika korporacija ko sto je Google u ovoliko puno vremena i verzija nije uspjela rijesiti memory managment i nasumicno paljenje aplikacija. Jel to oni namjerno? Podsjeca me na nemogucnost automatskog gasenja sto ima moja ves masina a nemaju Windowsi u nijednoj verziji. Zalosno sto jos postoje segmenti u kojima je ono smece od iOS-a bolje od Androida.
No no no, pazi kaj pises jer ces se naci na meti i iOSovaca i Androidovaca 
Poznavajuci vojnu tehnologiju tesko da ce ici na ICS radi resursa koje imaju, a 2.x je dovoljno izdebuggiran da se moze primjeniti. Mada mi nije uopce jasno kaj ce im Android kada koriste aplikacije vrlo specificne namjene.
pa naravno, nasa tehnologija je bolja ...
Postaje mi nevjerojatno zabavno gledati kako se zapjenite cim netko napise nesto sto vam ne pase.
Zanimljivo je kako niste imali potrebe komentirati tu recenicu u samoj vijesti, ali cim je netko tko koristi ne-Android telefon to istaknuo, krenuli su TD-ovi.
Koji su to kompleksi... Jer da nisu, znali biste razlikovati zezanciju od ozbiljnih rijeci. Ali ne ide to tako lako.
over-and-out.
Postaje mi nevjerojatno zabavno gledati kako se zapjenite cim netko napise nesto sto vam ne pase.
Zanimljivo je kako niste imali potrebe komentirati tu recenicu u samoj vijesti, ali cim je netko tko koristi ne-Android telefon to istaknuo, krenuli su TD-ovi.
Koji su to kompleksi... Jer da nisu, znali biste razlikovati zezanciju od ozbiljnih rijeci. Ali ne ide to tako lako.
over-and-out.
?
Dobio si par TD (inace to znaci - ne slazem se) i tebi to znaci da su se svi odmah zapjenili?
Ne znam ja tko je tu iskompleksiran. 
Govorio sam opcenito, ne samo o ovoj vijesti i komentarima. Citati s razumjevanjem nije losa aktivnost.
"Odluka za Android je došla nakon što su nade za iOS propale jer Apple nije htio učiniti dostupnim izvorni kod sustava."
Mogu zamisliti tužne i ljute fffuuuuuu face na licima vojnog osoblja nakon ove vijesti. Morati će sad poskrivečki koristiti nadmoćnije ios uređaje.
Stvarno mi ih je žao. Tako moćna sila a mora koristiti android.
Hmm...znači i sam priznaješ da je tvoj post prije toga bio isključivo tu da trollaš ljude...
Naravno da je vojska u obzir uzela sve platforme i sagledala mogućnosti i kako je mogu modificirati prema svojim potrebama...android je otvoren sustav i mogu vrlo lako stavit na željeni smartphone prema svojim željama izmjenjen OS... tako da ništa čudno tu i prije je bila vijest da vojska testira korištenje android uređaja i sad su se odlučili i krenuli u modificiranje.
hehehehhehehehehhe tocno to XD ipak je iOS bio i ostao prvi izbor...
Jel ce bitt to da i oni nemaju love za iphone? 
Jel ce bitt to da i oni nemaju love za iphone? 
hehehehe dobraaa :) ali nije do toga... smeta ih sto iz apple-a nece dati source code ^^