NIKAKO da se naviknem na taj touchscreen. A i ono igranje igrica pomoću rotacije mi je užasno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupio bi ja i tri iPad-a i tri iPhonea kad ne bi koštali više nego moja mjesečna plaća
imao sam iPad u rukama, malo sam se igrao s njim i svidio mi se na prvi pogled i rado bi ga kupio, ali nemam namjeru dati više od mjesecne place za jedan gadget
Retardirani 'metrosexualni' ameri,šta drugo reći.
loša kava
pa već imaš modele od 32GB i 64GB
Mislim da ce mnogi kupiti ipad 2 ne samo dosadašnji vlasnici, naravno ako nabace nesto novo, prvenstveno mislim na proširenje memorije osnovnog modela koji je sa svojim 16gb zaista premalo i naravno mogucnost stavljanja sd kartica. No naravno poznavajuci apple nijedno od toga se nebude dogodilo vec ce vjerojatno staviti kameru na njega pa ce svi svršavati odmah a glasine su da se priprema i 7" model po meni promašaj al ajd budemo vidjeli...
Čitanje s razumjevanjem? ili se još nije popila jutranja kava... :D
To su pravi kupci 
Uvijek odani svojoj jabucici...
Kada ovisnost nema granica... -_-
Kada ovisnost nema granica... -_-
Kada glupost nema granica.
OFFTOPIC:
Nemogu se sad sjetit koji forumaš al stavio je vijest o hrvatskim informatičarima na olimpijadi u Kanadi,sramotno je to da se više pažnje posvetilo nekom retardiranom proizvodu za glupe mase nego pametnim i nadarenim ljudima koji redovno imaju dobre rezultate u informatici.
Vlasnici <nekog kvalitetnog proizvoda> se za divno cudo opredjeljuju i drugi put kupiti isti proizvod.
neki kvalitetan proizvod:
prehrambeni artikal
odjevni predmet
nakit
auto
nekretninu
elektronicki uredjaj...