Odlican player, prvenstveno zbog ne gnjavljenja korisnika codecima, no ponekada mu zna biti ne sinkroniziran zvuk sa videom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlican player, prvenstveno zbog ne gnjavljenja korisnika codecima, no ponekada mu zna biti ne sinkroniziran zvuk sa videom.
Da, i za profi rad je ok. No valjalo bi provjeriti koliko skidanja ima Media player classic,
sumnjam da je manje skidan od vlc-a.
u audiou stavi da ti zvuk izlazi na definirani izlaz a ne na default. to je kod mene rjesilo problem kada sam bio na linuxu.
u audiou stavi da ti zvuk izlazi na definirani izlaz a ne na default. to je kod mene rjesilo problem kada sam bio na linuxu.
Sve 5, hvala na savjetu no znao sam to vec.
Fora je da problem nije ogranicen na jednu platformu i potpuno je nasumican. Cak ponekada niti jedan od ponudjenih savjeta ne radi.
<troll>Bhh, za linux će bit skinut jedno 37,381 puta. Naime, na linuxu ga instaliram jednom i zaboravim na 15 godina. Na windowse ga skidam 15 puta godišnje zbog reinstalla</troll>
Zajebavam se, na win se samo igram pa mi ne treba VLC :)
Koristim ga od 2009te god i odkad sam ga "otkrio" primarni je player na mojim računalima. Stvarno nemam na njega nikakvih primjedbi, također nisam naišao na format koji on ne može reproducirati. Sučelje mu nije nešto ali zato "ubija" drugim funkcijama.
I valjda jedini player u kojem se titlovi ne mogu prikazivati ispod slike, kao u ostalim playerima.
I valjda jedini player u kojem se titlovi ne mogu prikazivati ispod slike, kao u ostalim playerima.
Kako to misliš, ispod slike?
Kako to misliš, ispod slike?
Kad imaš onaj kino foramt filma gore i dolje su ti debele crne crte. E na tim crnim crtama se ne mogu postaviti titlovi.
Nema do Media player classica.
Pa naravno kada je najbolji...Bit će to i nešto više kada izađe osimca pa kada svi media centar zamijene s VLC-om
Nema do gom playera
super je što mi ne trebaju dodadni programi za otvaranje "iso" i li "video_ts" datoteka
Za što to služi? Nikad nisam koristio.
Jer, za video koji eksportiram iz programa ili skinem s kamere (znači da je u folderu, otvara se dvoklikom iz foldera) koristim WMP ili QT.
za glazbu (ponekad i videe i slike) koja mi mora biti katalogizirana koristim Zune jer je najbolji.
Filmove gledam na TV-u jer je stoput bolje.
Može molim odgovor? Hvala!
>Stvarno mi nisu jasni. Gledati film u widescreen formatu sa titlovima na filmu je stvarno debilno. Da se nitko od tih iz VLC-a nije to zapitao, cudim se. Jos tolike godine...
Nema do Media player classica.
Probaj PotPlayer iznenadit češ se, pa bi MPCHC mogel ostat bez posla uglavnom ispod na linku imaš taj program u dvije verzije a u paketu su i upute na hrvatskom jeziku.
https://www.box.com/s/6s6x1eb10qxxxqr4v31q
https://www.box.com/s/nedtdrnp3qcpoqij0hgd
To jedna od največih gluposti, koje postoje u današnje vrjeme skidat tak nekaj s interneta kad ti zatreba totalan šlamperaj.
Uglavnom zastarjelo nespretno i totalno bezveze, ko i sam GOM Player sve to njega ide normalno nema tu milosti.
koristim vlc od pocetka, i super mi je, sto zbog velicine, sto zbog otvaranja svega i svacega...
quick time i WMP ne bih preporucivao nikome, a moj drugi izbor vec duze vrijeme je MPC
Na linuxu isto koristim vlc, s tim da bih volio da imaju tipke za skip 15,20, 30 45 sec kao sto sam naletio na nekim od playera, (mislim mplayer na linuxu, ako se nevaram)
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
>Stvarno mi nisu jasni. Gledati film u widescreen formatu sa titlovima na filmu je stvarno debilno. Da se nitko od tih iz VLC-a nije to zapitao, cudim se. Jos tolike godine...
Gdje su ti titlovi kada gledaš filmove u kinu?
Još da nije spor i nestabilan, bio bi super.
ja sam ga maknuo, jer mi je svako malo znao refreshati neki font cache ili kako se vec zove...ono..fakof...instaliraio mpc i preporodio se.
Također, da odmah mogu provjeriti jel file valja a ne tek nakon što ga cijelog skine.