VLC – skinut milijardu puta

poruka: 23
|
čitano: 1.976
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "VLC – skinut milijardu puta".
4 godine

Odlican player, prvenstveno zbog ne gnjavljenja korisnika codecima, no ponekada mu zna biti ne sinkroniziran zvuk sa videom.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
5 godina
Re: VLC – skinut milijardu puta
syncmaster245b kaže...

Odlican player, prvenstveno zbog ne gnjavljenja korisnika codecima, no ponekada mu zna biti ne sinkroniziran zvuk sa videom.

Da, i za profi rad je ok. No valjalo bi provjeriti koliko skidanja ima Media player classic,

sumnjam da je manje skidan od vlc-a.

4 godine
syncmaster245b kaže...

u audiou stavi da ti zvuk izlazi na definirani izlaz a ne na default. to je kod mene rjesilo problem kada sam bio na linuxu.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
4 godine
Bass kaže...
syncmaster245b kaže...

u audiou stavi da ti zvuk izlazi na definirani izlaz a ne na default. to je kod mene rjesilo problem kada sam bio na linuxu.

Sve 5, hvala na savjetu no znao sam to vec.

Fora je da problem nije ogranicen na jednu platformu i potpuno je nasumican. Cak ponekada niti jedan od ponudjenih savjeta ne radi.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
5 godina

<troll>Bhh, za linux će bit skinut jedno 37,381 puta. Naime, na linuxu ga instaliram jednom i zaboravim na 15 godina. Na windowse ga skidam 15 puta godišnje zbog reinstalla</troll>

Zajebavam se, na win se samo igram pa mi ne treba VLC :)

4 godine

Koristim ga od 2009te god i odkad sam ga "otkrio" primarni je player na mojim računalima. Stvarno nemam na njega nikakvih primjedbi, također nisam naišao na format koji on ne može reproducirati. Sučelje mu nije nešto ali zato "ubija"  drugim funkcijama.

http://deridownload.comze.com/
4 godine
neaktivan

I valjda jedini player u kojem se titlovi ne mogu prikazivati ispod slike, kao u ostalim playerima.

5 godina
Kurtis kaže...

I valjda jedini player u kojem se titlovi ne mogu prikazivati ispod slike, kao u ostalim playerima.

Kako to misliš, ispod slike?

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
5 godina
Father_Dougal kaže...
Kurtis kaže...

Kako to misliš, ispod slike?

Kad imaš onaj kino foramt filma gore i dolje su ti debele crne crte. E na tim crnim crtama se ne mogu postaviti titlovi.

I'm silicon-based life-form
5 godina
suspendiran

Nema do Media player classica.

http://isvijet.com.hr
2 godine

Pa naravno kada je najbolji...Bit će to i nešto više kada izađe osimca pa kada svi media centar zamijene s VLC-om

4 godine

Nema do gom playera

3 godine

super je što mi ne trebaju dodadni programi za otvaranje "iso" i li "video_ts" datoteka

2 godine
Po meni GOM baš i nije najbolji player.Je da ima zgodno sučelje no ostatak mu nije nešto a da ne spominjem non stop download codeca koji mu trebaju.Dok kod VLC-a samo ga instaliraš i puštaš koji god format možeš zamisliti bez ikakvih problema
robimarko@gmail.com
18 mjeseci

Za što to služi? Nikad nisam koristio.

Jer, za video koji eksportiram iz programa ili skinem s kamere (znači da je u folderu, otvara se dvoklikom iz foldera) koristim WMP ili QT.

za glazbu (ponekad i videe i slike) koja mi mora biti katalogizirana koristim Zune jer je najbolji.

Filmove gledam na TV-u jer je stoput bolje.

Može molim odgovor? Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 21:24 (logik).
4 godine
Kurtis kaže...

>Stvarno mi nisu jasni. Gledati film u widescreen formatu sa titlovima na filmu je stvarno debilno. Da se nitko od tih iz VLC-a nije to zapitao, cudim se. Jos tolike godine...

5 godina
Edge kaže...

Nema do Media player classica.

Probaj PotPlayer iznenadit češ se, pa bi MPCHC mogel ostat bez posla uglavnom ispod na linku imaš taj program u dvije verzije a u paketu su i upute na hrvatskom jeziku.{#}

https://www.box.com/s/6s6x1eb10qxxxqr4v31q

https://www.box.com/s/nedtdrnp3qcpoqij0hgd

robimarko kaže...
Po meni GOM baš i nije najbolji player.Je da ima zgodno sučelje no ostatak mu nije nešto a da ne spominjem non stop download codeca koji mu trebaju.Dok kod VLC-a samo ga instaliraš i puštaš koji god format možeš zamisliti bez ikakvih problema

To jedna od največih gluposti, koje postoje u današnje vrjeme skidat tak nekaj s interneta kad ti zatreba totalan šlamperaj.{#} Uglavnom zastarjelo nespretno i totalno bezveze, ko i sam GOM Player sve to njega ide normalno nema tu milosti.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 1:31 (rambox).
23 mjeseca
neaktivan

koristim vlc od pocetka, i super mi je, sto zbog velicine, sto zbog otvaranja svega i svacega... 

quick time i WMP ne bih preporucivao nikome, a moj drugi izbor vec duze vrijeme je MPC

Na linuxu isto koristim vlc, s tim da bih volio da imaju tipke za skip 15,20, 30 45 sec kao sto sam naletio na nekim od playera, (mislim mplayer na linuxu, ako se nevaram)

5 godina
Stvar koju obozavam kod vlc-a je pustanje fileova prije nego se download zavrsi, narocito pri rippanju live streamova.
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
5 godina
bnaci kaže...
Kurtis kaže...

>Stvarno mi nisu jasni. Gledati film u widescreen formatu sa titlovima na filmu je stvarno debilno. Da se nitko od tih iz VLC-a nije to zapitao, cudim se. Jos tolike godine...

Gdje su ti titlovi kada gledaš filmove u kinu?

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
5 godina

Još da nije spor i nestabilan, bio bi super.

2 godine

ja sam ga maknuo, jer mi je svako malo znao refreshati neki font cache ili kako se vec zove...ono..fakof...instaliraio mpc i preporodio se.

2 godine
bistri kaže...
Stvar koju obozavam kod vlc-a je pustanje fileova prije nego se download zavrsi, narocito pri rippanju live streamova.

Također, da odmah mogu provjeriti jel file valja a ne tek nakon što ga cijelog skine.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice