VMware - virtualizacijski softver, lova stvarna

poruka: 7
|
čitano: 650
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "VMware - virtualizacijski softver, lova stvarna".
4 godine

VMware rulez!!!

Freak Show Inc.
3 godine

Još im Citrix može dodati vode, ovo ostalo je šrot.

Iskusni korisnik.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 mjeseci
Re: VMware - virtualizacijski softver, lova stvarn

ma virtuozo je najbolji! NOT! :D

Sto se tice windows dijela, meni je nekako hyperv drazi, iako ima puno manje opcija za tweakane ( osobna preferenca )

Vmware i HyperV, jako iskusni korisnik :D

4 mjeseca

VMware je daleko najbolji softver za virtualizaciju. Dobro je što ima i free verziju, pa može konkurirati (i pobijediti) VirtualBox (koji je isto tako dobar)

Jedan čovjek je glup, a dva još gluplja, ali bezbroj ljudi ne moze nadmasiti tvoju glupost... - Ivan Molnar
4 godine
Unix kaže...

VMware je daleko najbolji softver za virtualizaciju. Dobro je što ima i free verziju, pa može konkurirati (i pobijediti) VirtualBox (koji je isto tako dobar)

To je samo segment i to mali i besplatni... Koliko sam upoznat VB nema hipervizora (ili ima?!?!?), a ESXi (čak i free uz malo ručnog skriptiranja) je nešto fenomenalno.... Da ne pričamo o cijeloj vmware infrastrukturi...

Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 9:45 (daseparo).
2 godine
Alesandro kaže...

ma virtuozo je najbolji! NOT! :D

Sto se tice windows dijela, meni je nekako hyperv drazi, iako ima puno manje opcija za tweakane ( osobna preferenca )

Vmware i HyperV, jako iskusni korisnik :D

znači nisam jedini koji ima parallelse pod sobom :)

Unix kaže...

po čemu je daleko najbolji?

(inače svi jači vendori imaju i svoju free verziju)

radio sam sa raznim vendorima al osobno, nekak ipak preferiram hyper-v

kod mene normalno radi.....
15 mjeseci

da, nazalost imam neke klijente koji imaju paralelse...veceg shita od virtualizacije nisam vidio! ( iako je koncepcijski ok zamisljeno )

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice