VMware rulez!!!
VMware - virtualizacijski softver, lova stvarna
- poruka: 7
- |
- čitano: 650
- |
- moderatori:
F1-IVO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još im Citrix može dodati vode, ovo ostalo je šrot.
Iskusni korisnik.
ma virtuozo je najbolji! NOT! :D
Sto se tice windows dijela, meni je nekako hyperv drazi, iako ima puno manje opcija za tweakane ( osobna preferenca )
Vmware i HyperV, jako iskusni korisnik :D
VMware je daleko najbolji softver za virtualizaciju. Dobro je što ima i free verziju, pa može konkurirati (i pobijediti) VirtualBox (koji je isto tako dobar)
VMware je daleko najbolji softver za virtualizaciju. Dobro je što ima i free verziju, pa može konkurirati (i pobijediti) VirtualBox (koji je isto tako dobar)
To je samo segment i to mali i besplatni... Koliko sam upoznat VB nema hipervizora (ili ima?!?!?), a ESXi (čak i free uz malo ručnog skriptiranja) je nešto fenomenalno.... Da ne pričamo o cijeloj vmware infrastrukturi...
ma virtuozo je najbolji! NOT! :D
Sto se tice windows dijela, meni je nekako hyperv drazi, iako ima puno manje opcija za tweakane ( osobna preferenca )
Vmware i HyperV, jako iskusni korisnik :D
znači nisam jedini koji ima parallelse pod sobom :)
po čemu je daleko najbolji?
(inače svi jači vendori imaju i svoju free verziju)
radio sam sa raznim vendorima al osobno, nekak ipak preferiram hyper-v
da, nazalost imam neke klijente koji imaju paralelse...veceg shita od virtualizacije nisam vidio! ( iako je koncepcijski ok zamisljeno )