Vrag iz Powercolora

poruka: 36
|
čitano: 1.699
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Vrag iz Powercolora".
14 mjeseci
Vrag iz Powercolora

a cijena, 2000$ {#}

5 godina
Vrag iz Powercolora

Uffff ... 8-pin konektor x 3 ... Nuklearka bi trebala za ovu mega mrcinu... 

vrhunska cokolada je prilicno gorka....to isto ne vazi i za zivot
19 mjeseci
Vrag iz Powercolora

Sad će Vlada svršit. {#}

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
2 godine
Re: Vrag iz Powercolora
Suddenly Psychotic kaže...

Sad će Vlada svršit. {#}

Neće, nije EVGA {#}

Ovo sam vidio još jučer na njihovom FB profilu i skoro se onesvjestio kada sam vidio 3x8-pin.
Holy shit.

MBO 24-pin ovo čudo 24-pin {#} 

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
4 godine
Vrag iz Powercolora

Nece sad ce reci kako je ovo šit sa tri slota a kako bi to EVGA napravila bolje i ljepše...

2 godine

http://twojepc.pl/news_wiecej.php?id=26911

Eo još slika.... a što je dobraaaaaaaaaaaaa

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/ZETAEFFE][img]http://g.bf3stats.com/pc/M4Nxixpc/bravko_raznjic.png[/img][/url] Um caruje, DOK SNAGA NE POPIZDI :)
21 mjesec
Vrag iz Powercolora

Liči mi na MARSII. :)
Ne loše. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
19 mjeseci
Vrag iz Powercolora

da je dobijem za poklon, odmah kupujem adekvatne komponente za vrtit to :D

13 mjeseci
Vrag iz Powercolora

Da je dobijem na poklon, prodao bi ju, kupio vrhunsko računalo i još bi mi ostalo za čevape 

14 mjeseci
Gigabyte091 kaže...

Da je dobijem na poklon, prodao bi ju, kupio vrhunsko računalo i još bi mi ostalo za čevape 

mozda i burek {#}

13 mjeseci
neaktivan
Vrag iz Powercolora

Svaki entuzijast s malo mozga će kupiti GTX690 umjesto ovog sranja.

5 16 hvala 0
17 mjeseci
Gigabyte091 kaže...

Ja bih ju koristio pošto već imam nepotpuno vrhunsko računalo.

S njom bi bilo potpuno vrhunsko.

Šteta što za takvu karticu nemam novaca.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 10:43 (Budokai).
2 godine
Vrag iz Powercolora

Stvarno bolesno izgleda, zvijerski....ali cijena je tu da nas vrati u realnost, puno se toga moze uzeti za 2000$ : )

2 godine

ko je reka da je 2 soma dolara???? Piše da će izać ovih dana s cijenom i detaljnim specifikacijama

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/ZETAEFFE][img]http://g.bf3stats.com/pc/M4Nxixpc/bravko_raznjic.png[/img][/url] Um caruje, DOK SNAGA NE POPIZDI :)
5 godina
Vrag iz Powercolora

pa pa gtx 690

5 godina
Vrag iz Powercolora

Skinem cooler i ohladim stan ...bez pol muke... {#}

vrhunska cokolada je prilicno gorka....to isto ne vazi i za zivot
2 godine
Vrag iz Powercolora

Mogu samo reci..Holy Christ.Monstrum.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
22 mjeseca
Vrag iz Powercolora

Odlično izgleda.

Bojim se i pogledat cijenu

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
4 godine
Vrag iz Powercolora

Dragi djeda mraze, pic*a ti materina ima da mi doneses PowerColor HD7970 X2 Devil 13 !!!

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
5 godina
Vrag iz Powercolora

A+++ green energetska klasa {#}

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
13 mjeseci
Vrag iz Powercolora

Potrošnja je stvarno velika, kartica je mrak, al i HD7970 je za današnje igre i više nego dovoljna, nekom normalnom korisniku. 3 8-pinska konektora za napajanje, i 500+ W TDP-a još kad se kloka, a i sigurno se uz takvu karticu bude nalazio neki ivy bridge procesor bjesno klokan i eto ti iz zida ode 1 kW. Kako je krenulo, uskoro bumo na razvodnim pločama imali osigurače 10A, a dolje na naljepnici bu pisalo računalo.

3 godine
Pa ono, nije to kartica za svakog
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
12 mjeseci
protjeran
Gigabyte091 kaže...

Potrošnja je stvarno velika, kartica je mrak, al i HD7970 je za današnje igre i više nego dovoljna, nekom normalnom korisniku. 3 8-pinska konektora za napajanje, i 500+ W TDP-a još kad se kloka, a i sigurno se uz takvu karticu bude nalazio neki ivy bridge procesor bjesno klokan i eto ti iz zida ode 1 kW. Kako je krenulo, uskoro bumo na razvodnim pločama imali osigurače 10A, a dolje na naljepnici bu pisalo računalo.

Potrosnja uopce nije velika s obzirom na to da se radi o punokrvnom X2 Tahiti chipu sa 6GB GDDR5 memorije.525W je max TDP, u igrama je to nekih 400tinjak watti.Jedan XFX 650/TX650 bi drzao i nju i masno clockani Intel K proc.

clock2much
5 godina
Vrag iz Powercolora

Mislim da bi se ova kartica puno ugodnije osjećala sa vodenim hladnjakom.

The written word is the only way to present yourself on the forum. So if you type like an idiot, people will assume you are one.
17 mjeseci
Vrag iz Powercolora

Općenito mi ne smetaju TD, no volio bih kad već nekom opališ TD da i obrazložite braćo koji su kontraargumenti.

Vjerujte mi da inače, bez obrazloženja svojih stavova ispadate idioti, bez uvrede, ali tako stoje  "stvari".

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 23:27 (Budokai).
2 godine
Budokai kaže...

Općenito mi ne smetaju TD, no volio bih kad već nekom opališ TD da i obrazložite braćo koji su kontraargumenti.

Vjerujte mi da inače, bez obrazloženja svojih stavova ispadate idioti, bez uvrede, ali tako stoje stvari.

Zato što trollaš?

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
16 mjeseci
Vrag iz Powercolora

Jedino sto nesvatam kod ljudi je kad se cude oko cijene (jest da neznam otkud ta cifra od 2000$) ovo je zvijer koja nije za smrtnike kao sto smo mi,ona je namjenjena za onaj 1% na wall street-u :D

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
13 mjeseci
Budokai kaže...

Vjerujte mi da inače, bez obrazloženja svojih stavova ispadate idioti, bez uvrede, ali tako stoje stvari.

Evo ti na jedan iz zayebancije {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
3 godine
Exprince kaže...

1% na wall street-u :D

Kaj da im grafovi valuta i zlata ljepse izgledaju 

16 mjeseci
Odlično izgleda. Treba upregnuti 4 ovakve u neki quad sistem, racunam da bi nadmasile evga 580 classified:)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice