a cijena, 2000$ 
Uffff ... 8-pin konektor x 3 ... Nuklearka bi trebala za ovu mega mrcinu...
Sad će Vlada svršit. 
Sad će Vlada svršit. 
Neće, nije EVGA 
Ovo sam vidio još jučer na njihovom FB profilu i skoro se onesvjestio kada sam vidio 3x8-pin.
Holy shit.
MBO 24-pin ovo čudo 24-pin
Nece sad ce reci kako je ovo šit sa tri slota a kako bi to EVGA napravila bolje i ljepše...
Liči mi na MARSII. :)
Ne loše.
da je dobijem za poklon, odmah kupujem adekvatne komponente za vrtit to :D
Da je dobijem na poklon, prodao bi ju, kupio vrhunsko računalo i još bi mi ostalo za čevape
Da je dobijem na poklon, prodao bi ju, kupio vrhunsko računalo i još bi mi ostalo za čevape
mozda i burek 
Svaki entuzijast s malo mozga će kupiti GTX690 umjesto ovog sranja.
Ja bih ju koristio pošto već imam nepotpuno vrhunsko računalo.
S njom bi bilo potpuno vrhunsko.
Šteta što za takvu karticu nemam novaca.
Stvarno bolesno izgleda, zvijerski....ali cijena je tu da nas vrati u realnost, puno se toga moze uzeti za 2000$ : )
ko je reka da je 2 soma dolara???? Piše da će izać ovih dana s cijenom i detaljnim specifikacijama
pa pa gtx 690
Skinem cooler i ohladim stan ...bez pol muke... 
Mogu samo reci..Holy Christ.Monstrum.
Odlično izgleda.
Bojim se i pogledat cijenu
Dragi djeda mraze, pic*a ti materina ima da mi doneses PowerColor HD7970 X2 Devil 13 !!!
A+++ green energetska klasa 
Potrošnja je stvarno velika, kartica je mrak, al i HD7970 je za današnje igre i više nego dovoljna, nekom normalnom korisniku. 3 8-pinska konektora za napajanje, i 500+ W TDP-a još kad se kloka, a i sigurno se uz takvu karticu bude nalazio neki ivy bridge procesor bjesno klokan i eto ti iz zida ode 1 kW. Kako je krenulo, uskoro bumo na razvodnim pločama imali osigurače 10A, a dolje na naljepnici bu pisalo računalo.
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
Potrošnja je stvarno velika, kartica je mrak, al i HD7970 je za današnje igre i više nego dovoljna, nekom normalnom korisniku. 3 8-pinska konektora za napajanje, i 500+ W TDP-a još kad se kloka, a i sigurno se uz takvu karticu bude nalazio neki ivy bridge procesor bjesno klokan i eto ti iz zida ode 1 kW. Kako je krenulo, uskoro bumo na razvodnim pločama imali osigurače 10A, a dolje na naljepnici bu pisalo računalo.
Potrosnja uopce nije velika s obzirom na to da se radi o punokrvnom X2 Tahiti chipu sa 6GB GDDR5 memorije.525W je max TDP, u igrama je to nekih 400tinjak watti.Jedan XFX 650/TX650 bi drzao i nju i masno clockani Intel K proc.
Mislim da bi se ova kartica puno ugodnije osjećala sa vodenim hladnjakom.
Općenito mi ne smetaju TD, no volio bih kad već nekom opališ TD da i obrazložite braćo koji su kontraargumenti.
Vjerujte mi da inače, bez obrazloženja svojih stavova ispadate idioti, bez uvrede, ali tako stoje "stvari".
Općenito mi ne smetaju TD, no volio bih kad već nekom opališ TD da i obrazložite braćo koji su kontraargumenti.
Vjerujte mi da inače, bez obrazloženja svojih stavova ispadate idioti, bez uvrede, ali tako stoje stvari.
Zato što trollaš?
Jedino sto nesvatam kod ljudi je kad se cude oko cijene (jest da neznam otkud ta cifra od 2000$) ovo je zvijer koja nije za smrtnike kao sto smo mi,ona je namjenjena za onaj 1% na wall street-u :D
Vjerujte mi da inače, bez obrazloženja svojih stavova ispadate idioti, bez uvrede, ali tako stoje stvari.
Evo ti na jedan iz zayebancije