Walkman u USB, Walkman iz USB-a

poruka: 15
|
čitano: 1.507
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Walkman u USB, Walkman iz USB-a".
5 godina

Eh, 2GB memorije?!?! #fail

3 godine

Ko tu koga mulja???

2006 godine, izašao Sony Walkman NW-S700 a bio je bolje dizajniran, baterija skoro 3 puta duže trajala, za 3 minute se napunio da može svirati 3h.

Prijatelj ga ima, dan danas po meni najbolji walkman koji je ikada izašao, nikad neću prežaliti što ga nisam kupio. :(

http://www.engadget.com/2006/10/12/sonys-nw-s700-600-series-the-best-sounding-walkmans-ever/

Sva sreća pa u 2012. imamo dostojnu alternativu.{#}

23 mjeseca

Ovo su teške gluposti. Ja sam si kupio stariji model na sniženju prije 3 mjeseca i ima sve karakteristike ovog novoga http://www.sony.hr/product/nws-b-series/nwz-b162f Jedina razlika je u dizajnu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 16:01 (Ajvan).
5 godina

Premali display, a memorija bi trebala biti i veća.

5 godina

@Fidro: Taj model koji si linkao je, iako sličnih gabarita, mnogo više klase. Stvari koje ga odaju: bundleane slušalice sa aktivnim poništavanjem buke i cena od $250 (u vreme predstavljanja) za 4GB model.

@ajvan: Pa ne mogu svake godine izumeti mp3 player.  {#} Funkcije se znaju koje su, a baterije i ostale komponente napreduju i/ili pojeftinjuju lagano pa se tako i modeli osvežavaju, ali hvala bogu da barem jedan gadget ne "moramo" menjati svake godine. Inače, ja već tri godine imam svoj Walkman NWZ-A816 koji i dalje radi i zvuči savršeno i nemam ga nameru menjati, no baš zato bih kad budem morao rado opet uzeo Sonyja, pa nek oni samo rade i štancuju nove modele.

2 godine

nije mi jasno zasto se ne izbaci na trziste FLAC player sa barem 50 GB memorije i slusalicama mnogostruko skupljima od samog playera. kod audiofila bi se prodavali ko vruce kifle.

Igor
5 godina
Re: Walkman u USB, Walkman iz USB-a
Jazzer kaže...

Eh, 2GB memorije?!?! #fail

Nije fail - 2GB je dovoljno. Osim ako nejdeš na put oko svijeta i pritom imaš bateriju koja traje preko 200 sati, 2 GB je dovoljno. Najveći neprijatelj glazbi i općenito slušanju iste su upravo prijenosni svirači koji mogu čuvati desetke tisuća pjesama.

5 godina

Ja sam svoj Sony NWZ-B142F (link) nabavio pred koje 2 godine, bolji MP3 player teško da se može i dan danas naći za tu lovu. Ne kuha kavu, ne peče tost, ali radi savršeno što mu je izvorna namjena: svira mp3ce čim duže...

2 godine

Evo moga http://www.sony.co.uk/product/nws-b-series/nwz-b135f

jos uvijek radi ko avion

5 godina

Kad se već šamaramo linkovima: http://cdn.cbsi.com.au/story_media/240091721/sony-nw-s203f-1gb_1.jpg. Od 2006. godine, zajedno pretrčali tisuće kilometara, frizura postojana.

Sada mu treba oko 30-45 minuta da se napuni, baterija radi nekih 4-5 sati maksimalno, no nisam niti ja maratonac. {#}

Ako slučajno rikne - ima li dostojne zamjene na vidiku? Ne vidjeh je nigdje. {#}

3 godine

Je li zna netko kada možemo ovo očekivati u Hrvatskoj u Tehnomarketa? Baš sam namjeravo kupiti neki dobar player, pa sam vidio ovog...

Edit: I je li podržava reprodukciju FLAC formata?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 19:46 (digital.zero).
2 godine

ne, a niti nema smisla FLAC-ove stavljat na 2GB.....

Igor
3 godine
CRT kaže...

ne, a niti nema smisla FLAC-ove stavljat na 2GB.....

60ak FLAC na 2gb ili 120ak na 4gb, meni dovoljno (35MB svaka).

5 godina
digital.zero kaže...

Je li zna netko kada možemo ovo očekivati u Hrvatskoj u Tehnomarketa? Baš sam namjeravo kupiti neki dobar player, pa sam vidio ovog...

Edit: I je li podržava reprodukciju FLAC formata?

Predlažem ti SanDisk, već najosnovniji modeli reprodukuju FLAC, kvalitetni uređaji, povoljna cena, proširivi microSD karticama... Jedino što bundleane slušalice nisu neke.

2 godine
CRT kaže...

nije mi jasno zasto se ne izbaci na trziste FLAC player sa barem 50 GB memorije i slusalicama mnogostruko skupljima od samog playera. kod audiofila bi se prodavali ko vruce kifle.

audiofili biraju sami svoje sluske {#}

null
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice