nije ni čudo kad imam 5 njihovih diskova
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eto ja imam dva i rade
naravno.
kako im ne ide dobro,kad su mislili maznut seagate za 9 milijardi $.
uvjek imao wd diskove do sada niti jedan kvar nisam iskusio tako da ostajem kod njih do daljnjega...
Nije ni cudo kada rade kvalitetne diskove
Na poslu sam stavio 10 njihovih diskova na dva stara P4 racunala (u svako po 5) Caviar Blue 500 GB (WDC WD5000AAKS-00V1A0) koji nisu izgaseni jednu godinu (bukvalno) zato sto sluze za svakodnevni backup i zato sto su ta racunala na UPS-ima :)
Povremeno provirim u njihove SMART atribute i to je to. Ne griju se, tihi su....ostaje da vidimo sto ce se desavati na duze staze.
Probili su se zbog onih ultra jeftinih 640GB/1TB/2TB diskova a koji su brzinom/kvalitetom zadovoljavajući. Ja sam imao 6 WD-ova , ali sve sam ih prodao i zamjenio sa 2x2TB jer su punno manje struje trošili, a rade 0-24h :) Čeka se iduća generacija od 4TB :P
WD mi je jedna od dražih tvrtki u zadnje vrijeme..
I vidi se da drže do kupaca po raznoraznim anketama (konkretnim za proizvod) i sl. Podrška mi je odgovorila na, više pljuvanje u trenutku frustracije, nego pitanje u roku nekih 24 sata i to vrlo pristojno obećavajući da se već planira ispraviti u budućoj nadogradnji FW-a...
WD mi je jedna od dražih tvrtki u zadnje vrijeme..
I meni isto, sva vrata podmažem s njime, vijke koje ne mogu odvrnuti kad posprejam s njime odvrnem