Western Digital SiliconEdge Blue

poruka: 4
|
čitano: 745
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Western Digital SiliconEdge Blue".
4 godine

ovo je vec dobro - trim integriran u samom disku. znaci podrzan je i na drugim OS-evima, a ne samo na windows platformi.

ali, ja i dalje cekam intelove nove ssd-ove sa slc memorijom (extreme) pa da se vide neke usporedbe pisanja/brisanja.

ima li netko na forumu ssd?? ima li problema sa podacima (nestajanje ili nesto slicno)?

3 godine
neaktivan
RE: Western Digital SiliconEdge Blue
sasa kaže...

ovo je vec dobro - trim integriran u samom disku. znaci podrzan je i na drugim OS-evima, a ne samo na windows platformi.

Integrirana je podrška za TRIM, i dalje ti treba OS koji zna poslati TRIM komandu disku, znači Win 7. Za ostale OS-ove ima utilityja koji omogućuju da se "ručno" inicira TRIM, ali WD kaže da performanse nikad neće pasti toliko da treba raditi taj manualni TRIM.

4 godine

Još su bezobrazno skupi za prosječne kućne korisnike, nažalost  :(

Za dom - vjera, ljubav i domovina
4 godine
RE: Western Digital SiliconEdge Blue
sasa kaže...

ali, ja i dalje cekam intelove nove ssd-ove sa slc memorijom (extreme) pa da se vide neke usporedbe pisanja/brisanja.

ima li netko na forumu ssd?? ima li problema sa podacima (nestajanje ili nesto slicno)?

imam intel g2 80gb dva mjeseca i nakon prvog straha i nelagode poslije svih izvještaja i najavljivanja mogućeg gubitka podataka, mogu reći da je to jako napuhano. disk je brz i stabilan i uz poznavanje tehnologije(to nije hard disk) neće biti problema...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice