WP7 – uskoro otporan na maliciozne poruke

poruka: 7
|
čitano: 539
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "WP7 – uskoro otporan na maliciozne poruke".
2 godine

WP7 - uskoro funkcionalan OS.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine
Re: WP7 – uskoro otporan na maliciozne poruke

Žalosno je ako ne i tragično nefunkcioniranje jedne od osnovnih usluga (SMS-a) koja savršeno funkcionira na najjeftinijem "glupom" mobitelu kupljenom na kiosku, ali ne i na "pametnom" mobitelu pod WP7. Navodnici ovdje nisu slučajno stavljeni.

Odnedavno imam smartphone baziran na Androidu, i svakodnevno se zgražam nad nekim rješenjima u radu s pojedinim servisima.

11 mjeseci
propuhmajstor kaže...

Žalosno je ako ne i tragično nefunkcioniranje jedne od osnovnih usluga (SMS-a) koja savršeno funkcionira na najjeftinijem "glupom" mobitelu kupljenom na kiosku, ali ne i na "pametnom" mobitelu pod WP7. Navodnici ovdje nisu slučajno stavljeni.

Odnedavno imam smartphone baziran na Androidu, i svakodnevno se zgražam nad nekim rješenjima u radu s pojedinim servisima.

pa i android mislim i ios su imali isti problem

Had a dream I was king, I woke up still king
2 godine
Indestructible kaže...

pa i android mislim i ios su imali isti problem

Jednako tragično. Ne navijam niti za jednog od njih.

7 mjeseci

Dogodi se.

Vazno je da se radi na ispravku propusta i da isti postane sto prije dostupan.

http://igrali.wordpress.com
18 mjeseci

koliko se ja sijecam davnih davnih godina siemens, ericsson i jos jedan kojeg se trenutno ne sjecam su imali isti problem. odredena kombinacija znakova u poruci je zamrznula cijeli uredaj.

2 godine
Skoll kaže...

koliko se ja sijecam davnih davnih godina siemens, ericsson i jos jedan kojeg se trenutno ne sjecam su imali isti problem. odredena kombinacija znakova u poruci je zamrznula cijeli uredaj.

"%English"{#}

kod mene normalno radi.....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice