Xiaomi se bavi i proizvodnjom bicikala - Mi Qicycl

poruka: 3
|
čitano: 1.157
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi se bavi i proizvodnjom bicikala - Mi Qicycl".
12 godina
offline
Xiaomi se bavi i proizvodnjom bicikala - Mi Qicycl
Nije skup s obzirom koliki drugi traže za svoje znatno lošije i ružnije el.bicikle.
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
Xiaomi se bavi i proizvodnjom bicikala - Mi Qicycl

 

"Na jednom punjenju baterije (Panasonic 18650, 20 komada od 2.900 mAh) može prijeći do 45 kilometara, a potom ste osuđeni na pedaliranje."

 

Pa ne baš. Sa motorom od 250W i tom baterijom, može se prijeći 45km samo nizbrdo, ako govorimo o realnim cestama. Gornja rečenica je trebala završiti sa: "a pritom ste osuđeni na pedaliranje". Električni bicikli se mogu grubo podijeliti u dvije kategorije: oni koji samostalno idu na el. pogon i one koji asistiraju pri pedaliranju. Naravno, moguća je i kombinacija. Nabolji električni bicikli su u stanju inteligentno i kvalitetno pomagati pri pedaliranju, a da pri tom vozač ipak nekog vraga radi.

 

Mi Qicycle asistira jer, 250W je 250W ili frtalj kilovata ili trećina konjske snage, pa drugo ni ne može, barem ne kvalitetno i u realnim situacijama. Prema specifikacijama, to ni ne pokušava.

 

Iz specifikacije: "IDbike Torque Measurement Method (TMM) intelligently measures the torque you apply and adjusts power based on your pedaling". Mjerenje okretnog momenta i inteligentno dodavanje snage zvuči jako dobro - ako su to uspjeli kvalitetno napraviti.

 

Btw, bic je ružan kao pas.

 

 
5 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Xiaomi se bavi i proizvodnjom bicikala - Mi Qi
Mycroft kaže...

 

 

Btw, bic je ružan kao pas.

 

 moj pas je jednostavno prekrasan i nipošto ga ne valja uspoređivati s biciklom. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice