Zašto ovo uzeti pored ostalih gadgeta/uređaja?
Po meni je ovo pretjerivanje...
Zašto ovo uzeti pored ostalih gadgeta/uređaja?
Po meni je ovo pretjerivanje...
znao sam da ce se to desiti, isto kao i sa n gageom. Koliko god da je dobar mobitel, ako je los izbor igara onda je i losa prodaja mobitela.
Ili je jednostavno činjenica da većina ljudi netreba mobitel prilagođen za igranje? To bi rekao je mala skupina ljudi koji su baš zagriženi za igre da im treba poseban "gaming" mobitel...
A možda je Geohotz kriv....
4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
Super ideja. Sjedim u 11-ici uz COD4 i krkam tipove uz ružne povike... Na 4'' ekranu sa čudnim tipkama. NOT!
Ha,zar nije Sony sam sebi konkurencija s ovim?
4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
na njuškalu je 630$
Pored PSP-a/DS-a ovo nema sto traziti, nikad ga ne bih kupio
Cijena u europi je oko 2300 KN. Ok, uređaj nije po ničeme vrhunski ali može pružiti dosta zabave pogotovo zbog mogućnosti korištenja emulatora pa niste ograničeni samo na fond igara izdanih upravo za njega (kojih bdw već ima popriličan broj). Kad cijena padne ispod 2k isplati se razmisliti.
nepotreban proizvod. ajfon 4 ima atraktivnije igre nego ovo. znam, nema dodatne kontrole ali za usputnu igru su i vise nego dovoljne touch kontrole. za sve ostalo tu je psp, ds i slicno.
E, a kad sam ja reko da je mob fail, onda su me svi napali..
Sad ko za vraga ne mogu nać taj post..
Najveći problem spajanja gamina i mobitela je baterija. Sve ove nove 3D igre na mobitelima crpe bateriju ko ludi. Meni iphone 4 sa 100% baterijom izdrži nekih 3 i pol sata deranja grafički zahtjevne 3D igre sa zvukom na niti 50% snage. I jednostavno si nemožeš dozvoliti da ako sam vani cijeli dan(na putu ili štogod) i bez priključka na struju da recimo potrošiš sat-dva na igru, jer će ti maznuti 50% baterije, i onda će ostati bez struje kada ti bude trebao da obaviš poziv
Ko se hoće igrati u pokretu najbolje uzeti dediciranu spravicu za to, dali PSP/DS ili nešto tipa onaj galaxy player i ipodtouch ako se želi i više od igri...
Meni je ideja zanimljiva, ali je problem u proizvodjacu.Guraju poluproizvod na trziste, a to im nije prvi put.