Xperiji Play već pada cijena

poruka: 16
|
čitano: 1.757
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Xperiji Play već pada cijena".
2 godine

Zašto ovo uzeti pored ostalih gadgeta/uređaja?

Po meni je ovo pretjerivanje...

Mes que un Club! FCBarcelona!
3 godine

znao sam da ce se to desiti, isto kao i sa n gageom. Koliko god da je dobar mobitel, ako je los izbor igara onda je i losa prodaja mobitela.

DB
4 godine

Ili je jednostavno činjenica da većina ljudi netreba mobitel prilagođen za igranje? To bi rekao je mala skupina ljudi koji su baš zagriženi za igre da im treba poseban "gaming" mobitel...

Stoja
4 godine

A možda je Geohotz kriv....

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
3 godine
Re: Xperiji Play već pada cijena
Meni bi jedina prednost bile 'prave' gljive ali su ih izbacili.
4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
23 mjeseca
neaktivan

Super ideja. Sjedim u 11-ici uz COD4 i krkam tipove uz ružne povike... Na 4'' ekranu sa čudnim tipkama. NOT!

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 21:55 (marusius).
4 godine

Ha,zar nije Sony sam sebi konkurencija s ovim?

3 godine
Kad bi jos proizvodio PSX bio bi.
4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
3 godine
neaktivan

na njuškalu je 630$

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
4 godine

Pored PSP-a/DS-a ovo nema sto traziti, nikad ga ne bih kupio

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
3 godine
Ne isplati se, kupis PSP za 2k i recimo ZTE Blade ili Xperiu X8
4 godine

Cijena u europi je oko 2300 KN. Ok, uređaj nije po ničeme vrhunski ali može pružiti dosta zabave pogotovo zbog mogućnosti korištenja emulatora pa niste ograničeni samo na fond igara izdanih upravo za njega (kojih bdw već ima popriličan broj). Kad cijena padne ispod 2k isplati se razmisliti.

3 godine

nepotreban proizvod. ajfon 4 ima atraktivnije igre nego ovo. znam, nema dodatne kontrole ali za usputnu igru su i vise nego dovoljne touch kontrole. za sve ostalo tu je psp, ds i slicno.

3 godine

E, a kad sam ja reko da je mob fail, onda su me svi napali..

Sad ko za vraga ne mogu nać taj post..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
4 godine

Najveći problem spajanja gamina i mobitela je baterija. Sve ove nove 3D igre na mobitelima crpe bateriju ko ludi. Meni iphone 4 sa 100% baterijom izdrži nekih 3 i pol sata deranja grafički zahtjevne 3D igre sa zvukom na niti 50% snage. I jednostavno si nemožeš dozvoliti da ako sam vani cijeli dan(na putu ili štogod) i bez priključka na struju da recimo potrošiš sat-dva na igru, jer će ti maznuti 50% baterije, i onda će ostati bez struje kada ti bude trebao da obaviš poziv{#}

Ko se hoće igrati u pokretu najbolje uzeti dediciranu spravicu za to, dali PSP/DS ili nešto tipa onaj galaxy player i ipodtouch ako se želi i više od igri...

Stoja
3 godine
neaktivan

Meni je ideja zanimljiva, ali je problem u proizvodjacu.Guraju poluproizvod na trziste, a to im nije prvi put.

I'll see you on the dark side of the moon
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice