što je u tome pozitivno,a ako misle tako konkurirati googleu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
EPIC FAIL! Početak kraja za Yahoo...
Zasto? Bing nije uopce los
Razlog? Bing je sasvim uredu trazilica a Yahoo je poznat kao stranica ljudima, spajanjem njih dvoje moglo bi se nesto postici, inace reci mi kada si ti (ili netko ovdje na forumu) zadnji put koristio Yahoo trazilicu? Ja sam je osobno koristio samo da usporedim neke rezultate sa Google-om, i mogu reci da mu nije bila nimalo ravna tako da sam odustao. Ovako ponavljam stvara se opasna konkurencija Googleu.
Bilo je i vrijeme.
google zakon......
google zakon......
Ajme sto ne volim ovo...
Google nije tema, nego spajanje yahoo-a s bingom...
Ajde lijepo je vidjeti da se napokon nesto dogadja...
google zakon......
Ajme sto ne volim ovo...
e pa yahoo (sada bing) nikada nece biti ko google.
Google ipak ide 3 koraka ispred
Nastave li ovom brzinom objavljivati vijesti mogu staviti kljuc u Bug online. Ili su pak svi na godisnjem pa nema ko da im pise, u svakom slucaju jadno.
google zakon......
Ajme sto ne volim ovo...
Nek ide deset koraka, to nije bitno. Tema je spajanje Yahoo! i Microsoft pretraživača.
google zakon......
Ajme sto ne volim ovo...
Nek ide deset koraka, to nije bitno. Tema je spajanje Yahoo! i Microsoft pretraživača.
pa znam sta je tema, zato i kazem dzaba su se udruzlili kad nikad nece stici google
google zakon......
Ajme sto ne volim ovo...
pa znam sta je tema, zato i kazem dzaba su se udruzlili kad nikad nece stici google
Dobar je i i Bing i Yahoo, nist ne kažem, no kao spoj, moglo bi ispasti jedno veliko sranje... Ljudi koji nebudu informirani, odu na bing, to ih redirecta na yahoo, garant budu zbunjeni i pitali se wtf, a ovi pak koji vole yahoo budu se pitali koji se K dogodio. Nekak si sve gruntam da je ovo major zajeb.
Dobar je i i Bing i Yahoo, nist ne kažem, no kao spoj, moglo bi ispasti jedno veliko sranje... Ljudi koji nebudu informirani, odu na bing, to ih redirecta na yahoo, garant budu zbunjeni i pitali se wtf, a ovi pak koji vole yahoo budu se pitali koji se K dogodio. Nekak si sve gruntam da je ovo major zajeb.
O čemu ti pričaš? Yahoo prelazi na Bing, a ne Bing na Yahoo. Uostalom Yahoo će ostati potpuno isti, a pretraživanje će obavljati Bing-ov engine. Izgled i korištenje Yahoo-a se uopće ne mijenja, eventualno se mijenjaju razultati pretrage.
Ja vrlo često koristim Yahoo pretraživač, samo ponekad Google. Nadam se da će ovim udruživanjem Yahoo malo ojačati u pretraživanju interneta.
Meni je Yahoo odvratan sa svojim šarenim sučeljem.Pogotovo im je uzasan mail, pa što mora biti tako šareno i zbunjujuče.Google mi je idealan, jer nema nepotrebnih gluposti i sve je pregledno.Bing nije loš, ali bio bi bolji da maknu sliku sa pozadine.Glavno je da postoji izbor, pa si svako može odabrati što mu najviše paše.Kada ste zadnji put posjetili altavistu?
On je sada portal... i to jako posjeceni...
Malo si pobrkao lončiće, Yahoo koristi Bing kao sredstvo pretraživanja - engine. Nema nikakvog redirecta, bar ne nama vidljivog.
Dzaba im udruzivanje.Ja tamo ne idem dok je jednostavnog google-a.
A zašto uopće Yahoo! počinje koristiti Microsoftov pretraživački engine, kada je Yahoo!-ov bio dobar, a i onako su oni više u tom poslu nego Microsoft?
A zašto uopće Yahoo! počinje koristiti Microsoftov pretraživački engine, kada je Yahoo!-ov bio dobar, a i onako su oni više u tom poslu nego Microsoft?
Yahoo već duže vremena posluje s gubitkom i gubi udio na tržištu. Microsoft ulaže (a time i gubi) ogromne svote da bi Bing postao popularniji. Microsoft ima (ako se ne varam) na američkom tržištu oko 10% svih pretraga, a Yahoo 18%. Microsoft je htio kupiti Yahoo ali oni se nisu dali pa su na kraju završili na nekim pregovorima koji su rezultirali s ovim.
Microsoft dobiva debeli komad udjela u pretraživanju a time i veću pozornost oglašivača kako je i želio za puno manje love nego što bi mu trebalo da samostalno dođe do tog udjela, a Yahoo lijepu svotu novaca i još Microsoft im radi najveći dio posla. WIN-WIN situacija
On je sada portal... i to jako posjeceni...
imaju oni i klasični search, ali nije popularan
Lova!
pa yahoo pretraživač je bolji od bingovog
yahoo propaadaa
Yahoo propada,MIcrosoft preuzima
Yahoo dobiva pare a microsoft radi za njih
vjerojatno se neče puno tog promjenit a i ako se promjeni ne vjerujem da može bit gore nego sad