- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Interesantno za spotove, ali prvo download, inace u mom slucaju nista od direktnog gledanja.
http://www.youtube.com/watch?v=JGe8DuCy5PU&fmt=37&annotation_id=annotation_244673&feature=iv ovaj video je 1080p, meni na bnet 4mb vezi i e7200 radi glatko
Ljepa vijest..medutim nadam se da nebude problema kao nekad sa 720p filomima da nemoze ucitat video..ili video steka kao blesav...
@Zaggy111 kako napravit da kad netko stisne na link da mu odmah bude u HD-u kao na tvom primjeru..vjerojtno nesto treba dodat na link?
Trebaš dodati "&fmt=37" na kraj URL videa (bez navodnika), ali to će za par tjedana biti automatski.
Evo probo onaj tvoj link..sta da kazem KATASTROFA, filmu treba 3mjeseca da se ucita a gledam na kompu download oko 30kB/s!!
muahahaha.pa šta da radim s tim. ni obične videose nekad nemogu gledat jer šteka ko mutavo (t-com standard paket)
Đaba meni full HD kad ja imam 19'' monitor od cijelog ekrana samo 1/3 je slika a ostali crne crte xD i plus video se sporo učitava jer je youtube blesav
Jednostavnije skinut pa gledat normalno, al opet koliko će dugo skidat full HD video od 10-ak min kad ne skida max brzinom veze
Ja jedva učitam normalan video... Ali to je vjerovatno zato što imam Wireless...
ma banana
720p mogu normalno gledat al ovo je katastraofa rađe ću gledat u SD nego 3 sata cekat da se ucita
Umjesto da stavljaju videe u punoj HD rezoluciji bolje bi bilo da maknu vremensko ograničenje od 10 min, 720p je dovoljno dobro za svakoga
DA to vremensko ograničenje je i mene iritiralo kad sam htio stavit video od 12 minuta na rezi od nešto tipa 800x600(malo veća od toga) i onda mi neće uploadat ,glupost teška
ma meni i na 4 Mbps najobicniji 720p video sporo učitava, a kamoli ne ovo
Islo bi glatko na 4mbs kad im nebi serveri bili optereceni..A ovak
đaba im to
Za komotno gledanje takvog videa s interneta treba prilicno jak proc i brža veza od 4 mbit sigurno, no posluzit ce i ova koju imamo ali treba pustit da se video dosta ucita prije i onda bu islo!
nema veze sa serverima, veze su vam spore.
Kako veze spore kad druge stvari skida sa 450KB/s, dok ovo jedva šepesa na 30-60KB/s.
Meni klizi odlično (B.net takodjer)
Meni određeni filmići štekaju dok velika večina radi savršeno. Recimo ovaj 1080p prijmer radi savršeno i load-a ga za manje od minute. Koristim DUO.CARNet
Ili je meni monitor prevelik (2560*1600) ili nisam uspio da pokrenem 1080p, jer mi video izgleda blocky. BTW, meni se učitava za par sekundi :D
Meni se video ovaj učitao za 2 minute sa 4Mb/s brzinom meni je ovo zanimljiva vijest, ali bi bilo korisnije da skinu ograničenje od 10 min, ali meni je dobro pošto imam 1080p monitor pa mogu gledati taj video, i meni je glupo što imam tako mali up pa nemogu uplodati(tj dugo mi traje), video koji sminan u 1080p(
).
Ja imam problema sa upload-om HD materijala, uredno mi šteka zvuk, pa ih radije kodiram u mp4 pa uplodam, čitao sam da i drugi imaju tih problema, ali koliko vidim još uvijek ih nisu riješili.Tj. trebao bih im poslati mail da mi poprave/ponovo ga kodiraju video:
http://www.youtube.com/watch?v=5bxA3od_SXw&fmt=37
Meni dosta brzo učitava (Optima 4Mbit/s), ali mi je hardver preslab, šteka, a i nema to smisla gledati na laptopu s 1280x800 rezolucijom. 720p mi radi dobro, učitava dovoljno brzo da ne zaštekava i taman mi je rezolucija. Pitam se hoće li biti mogućnost da izaberemo hoćemo li gledati u 1080p ili u 720p. To bi bilo korisno